Jump to content
Naimisiin.info

aadis

Rouva
  • Viestit

    145
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

2921 profiilin katselua

aadis's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Hugh Hefnerin kihlatun Chrystal Harrisin kihlasormus: edit. pahoittelen jättikuvaa
  2. Me maksetiin valokuvaajien ruuista ihan samalla tavalla, kuin muistakin vieraista muistaakseni n.35€/hlö, eli n. 70€. Onhan tuo kohtuullisen verran rahaa, mutta näin mentiin meillä. Jokainen tietty tyylillään.
  3. Meillä kuvaajat (2kpl) istuivat vieraiden joukossa ja söivät samalla kuin muutkin. Olimme tehneet heille vielä samanlaiset paikkakortit ja hääkarkit kuin muillekin. Mulle toi oli ihan itsestäänselvyys, kun kuvaajat kuitenkin olivat meidän matkassa koko päivän (muistaakseni n. 9 tuntia). Saimme kuvaajilta jälkeenpäin hirveästi kiittelyä järjestelystä ja he olivat todella otettuja. Kuulemma todella usein ruokaa ei saa ollenkaan pitkän päivän aikana tai heidät on laitettu syömään keittiön puolelle. Tuli tosi hyvä mieli, kun kuvaajat olivat niin ilahtuneita saamastaan "hyvästä kohtelusta".
  4. Menikö tuo väliviivan tiputtaminen nimestä samalla kaavakkeella kuin sukunimen vaihto? Mun mies olisi tekemässä täsmälleen samanlaisen muutoksen ja ollaan tässä ihmetelty, että pitäisikö tuo etunimi vaihtaa jo ennen vihkimistä erikseen vai meneekö se tässä samalla... Ei mene samalla kaavakkeella, vaan ihan erikseen maistraatissa pitää käydä tekemässä nimenmuutos. Ja tietysti maksaa siitä kanssa. Mä kävin tekemässä etunimenmuutoksen paria päivää ennen häitä, niin ei tullut mitään hankaluuksia. Kela-kortti tosin kerkesi tulemaan kotiin ensin uudella etunimellä ja vanhalla sukunimellä ja sitten uudella etu- ja sukunimellä, vaikka nimien vaihdon välillä oli 2-3 päivää.
  5. Itse en ollut naimisiin mennessäni täysin samassa tilanteessa, mutta melkein. Ennen naimisiinmenoa nimeni oli [etunimi]-[toinennimi] [tyttönimi] ja naimisiin menon jälkeen [etunimi] [toinennimi] [uusi sukunimi]. Sukunimi siis vaihtui ja etunimien välistä jätin viivan pois, koska olen lapsesta asti inhonnut kaksoisnimeäni. Naimisiin mennessä muutin sitten nimen, kun kuitenkin joutui kaikkiin paikkoihin ilmoittamaan nimenmuutoksesta, niin etunimen ilmoittaminen meni samalla. Hankalaa tuo kyllä pakkasi välillä olemaan. Vaikka mulla ei edes kutsumanimi muuttunut (mua on kutsuttu aina vaan ekalla nimellä), niin ihmisten oli jotenkin mahdotonta ymmärtää, että mun etunimi on muuttunut. Moneen paikkaan sain tehdä nimenmuutoksen kahteen kertaan, kun ensimmäisellä kerralla oli muutettu vain sukunimi. Toisaalta sulla tilanne on vähän eri, kun kutsumanimen muutos on vähän "radikaalimpi" kuin pelkkä viivan poistaminen. Toi itsensä esitteleminen voi olla kyllä haastavaa. Musta tuntui, että pelkän uuden sukunimen kanssa ihmisten oli välillä mahdotonta käsittää, että kyse on edelleen samasta ihmisestä.
×
×
  • Create New...