Hehku

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Hehku's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kannattaa kierrella liikkeita, jos hyva tuuri kay niin puvun saattaa saada omaksi 'vuokrahinnalla'. Itse loysin ale-rekista aivan taydellisen puvun, joten paadyin sitten ostamaan sen omaksi, vaikka olin etukateen miettinyt etta vuokraan puvun ettei tuu niin kalliiksi.
  2. Onks kellaan kokemuksia tosta Scandicista?
  3. Mita tarkoitatte haamatkatililla? Omiin nimiin avattua haatilia pankissa vaiko matkatoimiston avaamaa matkatilia? Meilla oli tarkoitus laittaa homma matkatoimiston hoitoon, jotenkin tuntuu et sitten vieraille tulee selvaksi, etta rahat varmasti menevat 'oikeaan tarkoitukseen'. Kiva olis kylla saada astiasarjaan ja muuhin taydennysta, mutta valitettavasti tullaan sen verran viela reissaamaan kahden maan valilla, etta lahjojen melkein pitais mahtua matkalaukkuun.
  4. Meilla on kanssa kahdet juhlat, ensin pienet ja rennot pippalot Suomessa lahipiirille ja sitten olisi tarkoitus pitaa toiset juhlat tuparien yhteydessa sulhasen kotimaassa uudessa yhteisessa kodissa. Koettiin hankalaksi alkaa kutsumaan vieraita toisesta maasta kustannustenkin takia, joten paadyttiin sitten tallaiseen ratkaisuun.