Jump to content
Naimisiin.info

Vilina

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Vilina kaikki viestit

  1. Vilina

    Kajaani

    Hei, meidän häät vietettiin Karolineburgissa viime kesänä, ja omasta puolestani voin kumota epäilykset paikan henkilökunnan tietotaidon osalta (tai no, yöpymisvarauksia hoidettaessa olisi ollut parannettavaa). Me saimme 80 vieraan häissä loistavaa palvelua, kaikki pyyntömme ja ehdotuksemme otettiin huomioon, ruokailu kolmessa eri salissa toimi hyvin (me istuimme salissa, josta ruoka haettiin), äänentoistolaitteilla kuuluvuus teltassa oli loistava, pöydät laitoimme kuten halusimme. Ja jos jotain puutetta pitää sanoa, niin ruokaliinat oli silitetty huonosti, jonka puutteen avulias siskoni korjasi tarttumalla itse silitysrautaan.
  2. Vilina

    Kajaani

    Täällähän on käyny vilske sitten viime kirjoitukseni ;D. Pop kyseli Karolineburgista. Me ollaan kyllä oltu tosi tyytyväisiä tähän mennessä saatuun palveluun. Lähes kaikkiin ehdotuksiimme on suostuttu ja muutenkin oltu tosi joustavia. Ruoka tilataan heiltä, jolloin vuokraa itse tilasta ei mene. Hinta on, kuten he nettisivuillaan ilmoittavat, siinä 30 euron hujakoilla per hlö. Oon raportoinut päikkäriini enemmänkin järjestelyjutuista, joten käykäähän kiinnostuneet siellä tutustumassa ;D.
  3. Vilina

    Kajaani

    Kiitos kaikille! Me päädyimme sitten Karolineburgiin, ja toistaiseksi ainakin kaikki on hoitunut oikein mukavasti.
  4. Vilina

    Kajaani

    Tänks Minnuli! Kyseiseen paikkaan lähetin jo kyselyn, mutta toistaiseksi ei oo vielä mitään kuulunu. Toi onkin sitten ainut paikka, jonkä minä tiedän sopivan juhlapaikaksi. Mistähän sitä osais ruveta kyseleen muista ????
  5. Osaisko joku kertoa, mitä hääjuhlapaikkoja löytyy Kajaanista? Googlata koitin, mutta tulos oli laihan puoleinen :-/ . Tulossa on semmoinen satakunta vierasta, mikä asettanee omat vaatimukset paikan koolle. Vinkeistä kiitollisen Vilina
×
×
  • Create New...