Jump to content
Naimisiin.info

Del

Morsian
  • Viestit

    81
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Del kaikki viestit

  1. ^Oi että, laitappa tosiaan kuvia kun saat sormuksen kotiin! Saako udella, että paljonko tuolle tuli hintaa nyt? Muistelisin, että silloin kun itse sitä katselin hintaa tulleineen kaikineen olisi tullut 750€. Tuo sormus on niin kaunis, että sanoin eilen miehelle haluavani tuon vaikka jonain vuosipäivänä Päädyin teettämään sormuksen kultasepällä täällä kotikaupungissani. Sormus on aivan erilainen kuin tuo, sormuksessa on osio pienillä timanteilla 16x0,01. Ettei ihan aiheen ohi menisi, niin miehelle tilattiin titaani-valkokultasormus netistä Avant Gardesta http://www.titaniumstyle.com/ . Tilaaminen sujui ongelmitta ja sormus on ollut todella mieleinen. Hintakaan ei ollut ollenkaan paha.
  2. ^Tuo sormus on kyllä todella kaunis! Ihailin tuota sormusta tosi pitkään samalta myyjältä kun kihlasormuksia etsittiin. Päädyin lopulta toisenlaiseen ratkaisuun, en kyllä muista enää miksi. Edelleen tuo kyllä pysäyttää vaikka kaunis on olemassa oleva sormuksenikin. *Huokaus*
  3. Ajattelisin myös niin, että allergiat otetaan huomioon, mutta nirsoilua ei. Ja etenkin, jos on seisova pöytä, niin luulisi pahemmankin nirsoilijan löytävän jotain syötävää itselleen. Jos ei löydä, niin saa olla nälissään. Kamala minä. Itse olen lievästi sanottuna sihtikurkku lihan kanssa. Pari vuotta sitten oltiin häissä enkä huomannut ilmoituksen yhteydessä ilmoittaa, että haluan kasvisruokaa. Ei oikeastaan käynyt edes mielessä, mutta se oli kyllä omaa typeryyttä ja vahingosta viisastuu. Vaihtoehtona oli siis liha tai kasvis ja valmiit ruoka-annokset. Liha oli jänteistä poronkäristystä ja minusta siis aivan kamalaa. No nälkähän siinä jäi, mutta kyllä se muille maistu, joten ongelma oli ainoastaan minussa. Ei olis tullu mieleenkään pyytää, että mulle olis tarjoiltu jotain "parempaa" lihaa. Omapa oli ongelmani. Seuraavalla kerralla valitaan sitten se kasvisruoka Seisova pöytä on kyllä sikäli aika kiva, että jokainen voi valita mitä ottaa.
  4. Omassa kihlasormuksessani on 16 pientä timanttia ja mulle oli täysin selvää, että timantteja haluan sekä kihla- että vihkisormukseeni. Kommentteja sain kyllä aika paljon juurikin siitä ettei kihlasormuksessa "kuulu" olla timantteja Se on joidenki mielipide, mutta näin niinkuin muuten se on kyllä jokaisen oma asia minkälaisen sormuksen ostaa. Sormuksesta hienon tekee se, että se on itselle mieleinen! Ja omaani olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen
  5. Ei tähän taida taikausko vaikuttaa Oon kyllä samaa mieltä Malssi09 kanssa, että kyllä ne karvat ennemmin ohenee ja kasvu hidastuu ku toisin päin. Ite oon jättäny vielä omien kasvojen karvat rauhaan kulmakarvoja lukuun ottamatta. Äidiltäni poistan karvoja säännöllisesti kasvoista, toisinaan pinseteillä ja toisinaan vahalla. Kyllä sen huomaa ku tätä säännöllisesti tekee ettei niitä häiritseviä karvoja niin paljon ole.
  6. Hieno kuulla, että asia selkeni puhumalla, niihän se tosiaan on ettei toisen pään sisälle pysty näkemään. Uskonpa, että nyt voit nauttia hääpäivästännekin ihan eri tavalla kun mikään ei kaiherra mieltä. Kaikkea hyvää teille jatkossakin
  7. Kieltämättä oli aika erikoinen jakso. Miehen kans tuumailtiin siinä, että ehkä olis hyvä pitää kiinni vaan ajatuksesta, että meille tulee todella pienet häät eikä pilata päivää ainakaan sen takia ettei saa mennä naimisiin niinku ite haluaa. Eihän sitä päivää muistakkaan ku koko ikänsä. Vähän kyllä säälittää kyseisen hääparin puolesta Mutta pitäis kyllä "korkeampienki tahojen" ymmärtää, että kyllä se on hääparin päivä!
  8. ^Kannattaa käydä kyselemässä kultasepiltäki hinta arvioita, ne on aika kilpailukykyisiä. Saat ainaki mieleisellä rungolla sormuksen ja timantin kokoa pystyy sit fiksaan budjettiin sopivaksi.
  9. Ehdottomasti sormessa. Ei tulis mieleenkään jättää sitä pois. Vihkisormus valitaan myös sopimaan kihlasormuksen kanssa, joten onhan ne semmonen kokonaisuus muutenki.
  10. ^Joo ihan turha juttu. Ei huomaa mitään eroa, ihan tavallinen hammastahna. Anoppi osti meille ku oli vissiin sitä mieltä että tarvitaan??
  11. Mun sormuksessa on käsinkaverrus ja minusta siinä ei kyllä oo mitään hienoa. Saa tosi tarkkaan tihrustaa, että näkee mitä siihen on kaiverrettu. Mielummin olisin ottanu konekaiverruksen, mutta sillä hetkellä ei ollu parempaa tietoa asiasta. Sun korussa en saanut mielestäni asiallista palvelua. Kerroin olevani valmis maksamaan sormuksesta 1000€ ja minua palvellut nainen esitteli mulle vaan noin 1600€ sormuksia vaikka sanoin moneen kertaan että on liian kalliita. Olisin halunnu nähdä mitä sillä tonnilla todellisuudessa saa. Ja se tonni todellaki oli ihan maksimi mitä pystyin sormukseen laittamaan. Miehen sormuksen kans kävi samalla lailla tässä liikkeessä. Budjetti oli, mutta sama nainen ei osannu taaskaan esitellä yhtään sormusta budjetin rajoissa. Meni maku koko liikkeestä vaikka tiedän, että omistaja on ihan mukava heppu. Rotuaarin Kultajousessa käytiin useampaan kertaan ja myyjä ei osannu yhtään kattoa miehelle sopivan kokosta sormusta. Jos oltais sieltä ostettu, niin sormus olis ollu aivan liian iso. Me kumpikaan ei oo suuremmin sormuksia harrastettu, niin ei ite tiedetty kuinka napakka sen pitää olla. Oulun korussa saatiin todella hyvää palvelua. Siellä naismyyjä ihmetteli vaan, että kuinka isoja sormuksia miehelle oikein on kokeilutettu. Siellä alko avautuun sit tää sormuksen kokoki ja sen perusteella lopulta tilattiin sormus ulkomailta ja se oli just sopiva.
  12. ^Mulle kävi niin että sormuksessa oli virhe ja se kävi aika monta kertaa valmistumisen jälkeen vielä kultasepällä korjauksessa. Aluksi seppä yritti korjata virhettä, mutta ei se siitä mihinkään kadonnu, muutti vaan muotoaan. Jossain vaiheessa sano mulle, että kyllä näissä sormuksissa on semmonen takuu, että hän tekee vaikka sen timanttiosion uudelleen, jos ei muuten ala miellyttään. Lopulta teki koko timanttiosion uudelleen. Korjaukset ei maksanu mitään ja sain vihdoin virheettömän sormuksen sormeeni. Muuten sormus oli just sellanen mitä ajattelinki. En sit tiiä miten toimitaan, jos sormus on aivan vääränlainen. Mutta kyllähän nuissa takuu on.
  13. Ei kait se mitään hienostelua ole, jos mies haluaa toisenkin sormuksen sormeensa merkiksi avioliitosta rakkaansa kans. Ja sääliks käy miestä, jos miehekkyys on sormuksesta kiinni. En ymmärrä ajattelutapaa. Mun miehelle ei ainakaan näillä näkymin tule toista sormusta tai uutta sormusta, koska tykkää niin paljon nykyisestä ja on ollu vasta vähän aikaa sormessa. Sen sijaan monen kaverin miehellä on kaks sormusta ja minusta neki on kyllä hyvännäkösiä. Mutta mies saa ite päättää.
  14. Del

    Penkin alle mennyt kosinta

    Tää on kyllä älytön keskustelu. Miten toisten tavat kosia ja toimia ja ajatella voi aiheuttaa niin paljon raivoa joissaki ihmisissä. Ymmärrän ihan täysin sen, että joku voi olla kosintaan pettyny, jos odotukset on ollu tietynlaiset. Niinku joku sanoki, niin ihan hyvä purkaa se pettymys täällä eikä pahottaa sen toisen osapuolen mieltä kotona sanomalla jotain mitä katuu myöhemmin..
  15. Teetin kihlasormukseni Jukka Räsäsellä viime vuoden lopulla. Sormus on valkokultaa ja siinä on timanttiosio, jossa on monta pientä timanttia. Aluksi kaikki näytti hyvältä ja kultaseppä todella tajusi mitä ajoin takaa sormuksen mallin kanssa vaikka minulla ei mitään kuvaa ollutkaan mukana. Menin hetken mielijohteesta kultasepälle, koska sain niin surkeaa palvelua parissa koruliikkeessä. Sormus valmistui ihan muutamassa päivässä, mikä yllätti minut täysin, koska sormuksella ei ollut kiire. No seuraavat 2 kuukautta sitten kiikutin sormusta korjattavaksi kultasepälle, koska sormuksessa oli todella näkyvä virhe timanttiosiossa ja ihan kultasepän itsensä tekovaiheessa aikaan saama. Myönsi sen itsekkin jossain vaiheessa kun sormusta taas kiikutin sinne. Lopulta Jukka teki timanttiosion kokonaan uudelleen ja sitten alkoi sormus vihdoin näyttämään siltä miltä pitää. En silti tiedä uskallanko vihkin siellä teettää vaikka se alun perin olikin ajatuksena, koska en jaksa samaa rumbaa uudelleen. Rotuaarin Kulta-Ajassa me törmättiin samaan asiaan kuin Anskilia. Kauhea ongelma tuntui olevan valkokultaisten sormusten kanssa kun miehelle kihlaa etsittiin. Eli ihan samaa rataa jauhettu ettei niitä kukaan enää halua, koska niitä pitää huoltaa yms. Meille kuitenkin valkokultainen sormus oli itsestään selvyys ja sellainen mieheltäkin kuitenkin löytyy. Huolletaan sitten kun siltä näyttää, mikä siinä nyt on ongelmana.
  16. No niin sormus on vielä kertaallees korjattu ja nyt se on sitä mitä alun perin odotinki. 2 kuukautta kihlauksesta! Timantit on järjestyksessä ja pysyy paikallaan eikä mitään silmin nähtävää virhettä enää ole. Timanttiosio tehtiin kokonaan uudelleen ja sormus oli 1,5 viikkoa sepällä. Onneksi se on vihdoin kunnossa eikä ainakaan luultavasti saman asian takia tarvi enää kultaseppääkään rassata. Se on vaan harmi, että menetti asiakkaan tässä samalla, koska vihkiä en mene enää sinne teettämään. Vaikka sain kyllä asiallista palvelua koko ajan, mutta en toista kertaa halua samaa rumbaa käydä läpi.
  17. Ainakin minä sain sormuksesta laatutodistuksen, jossa on tarkat tiedot sormuksessa käytetyistä materiaaleista, eli kullasta ja timanteista, sormuksen paino yms.
  18. ^Paljon tuo Zoom maksoi? Nim. Pitkään jo haaveillut
  19. Minäkin liputan Triple Dry roll-on version puolesta. Pitkään on käytetty sekä mies että minä ja toimii.
  20. Minun sormuksessa on kaiverruksena miehen nimi ja päivämäärä. Miehellä ei oo vielä mitään, koska sormus tilattiin ulkomailta niin jätettiin kaiverrus vielä pois, jos pitää vaihtaa kokoa. Käydään varmaan jossain vaiheessa kaiverruttaan täällä suomessa, samalla periaatteella.
  21. ^Niin mun täytyy tehdäkkin.. Vedän vaan vähän henkeä ja painun sitten sinne liikkeseen ja pyydän tekemään sen timanttiosion uudelleen. Tänään just juttelin yhden kaverin kans tästä sormuksesta ja alko kyllä taas niin harmittaan ettei mitään rajaa. Se on totta, että tuo virhe ärsyttää koko ajan. Joka kerta kun katse käy sormuksessa, katson kuinka selvästi se virhe näkyy
  22. Minä kosin, mutta ei kait se kovin yllätyksenä tullu karkauspäivänä Oltiin muutenki asiasta aika paljon puhuttu, niin tiedettiin kyllä missä mennään.
  23. Del

    Kihlajaiset?

    Ei juhlistettu. Se vaan jäi, koska oli niin paljon kiireitä. Ajateltiin sitten, että juhlitaan vuosipäiviä paremmin. Päivä oli kuitenki hieno vaikka ei mitenkään erityisemmin juhlittukkaan, joten jäi kyllä mieleen muutenkin. Sukulaisten kanssa ei oltais kumpikaan haluttu edes juhlia, koska meille se on meidän päivä ja meidän juttu. Ystäville olis voitu järjestää bileet, mutta seki jäi ku joulu oli niin lähellä.
  24. Meillä kosinta tapahtui jo karkauspäivänä. Sormukset hommattin vasta 10 kuukautta myöhemmin, joten haluttiin sormuksiin kuitenkin se päivä jolloin sormukset pujotettiin toistemme sormiin. Kerrotaan silti kaikille, että kosinta tapahtui jo karkauspäivänä. Sormuksissa olevan päivä on sitten ihan vaan se päivä kun saatiin sormukset kotiin. Sitä päivää ei sen kummemmin mietitty. Ikinä ei ole liikaa syitä juhlia rakkautta
  25. No sormus saatiin jouluksi kotiin, juuri ja juuri. Kun hain sormuksen, niin kultaseppä Jukka Räsänen kertoi siinä vaiheessa miksi siinä on virhe. Eli poranterä oli katkennut yhden istutusreiän sisään tekovaiheessa ja hän oli vaan ajatellut, että kyllä se timantti siinä pysyy.. Yhden timantin istutus on nyt korjattu, mutta virhe siinä näkyy edelleen. Kultaseppä sanoi, että jos timantit ei nyt ala pysymään sormuksessa niinkuin pitää, niin hän on valmis tekemään uuden timanttiosion sormukseen. Sormuksessa oleva virhe todennäköisesti laskee sormuksen arvoa (ja se näkyy!), joten haluaisin viedä sormuksen liikkeeseen ja pytää tekemään uuden osion, mutta.. Meillä on ollut sormukset nyt kuukauden sormessa ja sormus on ollut siitä ajasta ehkä noin puolet minun sormessani ja puolet liikkeessä korjattavana. Olisi halunnut kerralla kunnolla tehdyn sormuksen, koska haluan käyttää sitä siihen tarkoitukseen mihin se on tarkoitettu. Minua henkilökohtaisesti ihmetyttää, että tällä kyseisellä kultasepällä on varaa päästää liikkeestään ulos huonosti tehty koru. Jokaisella yrittäjällä ja ammattilaisella luulisi olevan sen verran ammattiylpeyttä, että asiat tehdään kerralla kunnolla eikä aiheuteta tahallaan asiakkaalle mielipahaa. Normaalitilanteessa oli tuote mikä tahansa, tästä olisi jo reklamoitu, mutta sormus on jotenkin henkilökohtaisempi juttu eikä siitä haluaisi luopua ihan noin vain. Tosin tavallaanhan tästäkin on jo reklamoitu, mutta virhe on vain vähän muuttanut muotoaan ei poistunut kokonaan..
×
×
  • Create New...