Jump to content
Naimisiin.info

Vielä on aikaa...

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Vielä on aikaa... kaikki viestit

  1. Hei! Sattuisiko kellään olemaan tietoa siitä, saako TAKK:n juhlasalia edelleen hääjuhlakäyttöön? Tai keneltä kannattaisi asiasta kysellä? Laitoin summan mutikassa sähköpostia jollekin asiakasvastaavalle, mutta en ainakaan vielä ole saanut vastausta, mikä toki voi johtua joululomistakin. Soitto TAKK:n keskukseen tietysti selventäisi asiaa, mutta olisi tosi mukavaa, jos olisi ensin hieman taustatietoja. TAKK:n verkkosivuilta ei nimittäin tuntunut löytyvän mitään tietoa juhlatilasta, kokousnetti ei löytänyt ko. tilaa ja googlauksenkin tulokset olivat heikot. -Tsiili Mahtaako Tsiilille olla selvinnyt TAKK:n tilanne? Tai onko jollain muulla tietoa kyseisestä juhlasalista?
  2. Kiitokset infosta Mammeli Mailiosoite tulossa privana...
  3. Me kans paljasjalkaisina tamperelaisina mennään naimisiin Tampereella... Tosin vasta kesällä 2009, joten ei ole vielä kirkkoa tai hääpaikkaa varattuna...
  4. Marttilan pirtillä oli valitettavasti A-oikeudet, joten omia alkoholijuomia ei sinne saa viedä
  5. Onko kenelläkään kokemuksia (tai vaikka kuvia ): - Messukylän työväentalosta? - Uudenkylän työväentalosta Tapiolasta? Tai muista yli 100 henkee samaan tilaan vetävistä paikoista (ilman A-oikeuksia) Tampereella...?
  6. Meillä ois kans hääpaikka heinäkuulle 2009 hakusessa... Vieraita noin 120 henkee ja kaikkien olis tarkotus mahtua samaan tilaan ruokailemaan ja tanssimaan. Lisäksi omat alkoholijuomat pitäisi saada tuoda ja paikan pitäisi olla Tampereella tai lähistöllä (20 km). Täältä luin, että Lempäälän manttaalitalo voisi ollu yksi vaihtoehto: Onko kenelläkään tietoa hinnoista? Meneekö 120 henkee samaan saliin? Kuvia? Entä muita yllä olevat kriteerit täyttäviä ehdotuksia? Ideoita otetaan mielellään vastaan!
×
×
  • Create New...