Jump to content
Naimisiin.info

Maj

Aktiivijäsen
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Paikkakunta
  Lahti

Maj's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Meillä hääyöpaikka vaihtui reilun viikon varoitusajalla. Sviitti oli siis varattu jo reilusti ennen häitä, mutta sitten reilua viikkoa ennen häitä soittivat, että olivatkin vuokranneet koko kartanon sille viikonlopulle, että emme voikaan tulla... He taas olivat tienneet tästä toisesta varauksesta jo useamman kuukauden, mutta eivät olleet muistaneet ilmoittaa meille! Niinpä romanttinen kartano vaihtui hotelliin rautatieaseman lähellä. No, ei se nyt hirveästi haitannut ja palvelu tässä keskusta hotellissa oli loistavaa.
 2. No, kyllä minun mielestä joku 15-16 -vuotias voi periaatteessa ymmärtää, että mitä on tekemässä, mutta suurin osa tuon ikäisistä ei todellakaan ole tosiaan menossa naimisiin vaan kai se on enempi, että "kiva kun on tämmönen sormus yms."... Yks kaveri mennä paukkasi kihloihin 14-vuotiaana ekan kerran eikä sillä todellakaan ollut sen kummempia naimisiin meno aikeita.
 3. Itse lomailin Maltalla joskus vuosia sitten ja en hirveesti tykännyt... Olin syysloman aikaan siellä eläkeläisten keskellä - sinne siis tulee syksyllä joukoittain eläkeläisiä talven viettoon. Paikalliset miehet oli TOSI tungettelevia, mutta pariskunnalla ei sellaista ongelmaa varmaan ole. Mutta ei siis mikään yksinäisen naisen paikka. Busseilla oli kyllä kiva matkustella ja kauppoja oli ihan kivasti.
 4. Luulisin että ne jenkkielokuvien morsiusneidot vastaa ikään kuin meidän kaasoja. Minusta tuntuisi kyllä oudolta olla morsiusneito, kun on kuitenkin aikuinen, että tuntuisi paremmalta nimitys vaan "apulaiseksi" tai vastaavaa.
 5. Minäkin ensin harkitsin pariakin Kalevala-sormusta, mutta eivät sopineet yhteen kihlasormuksen (Kalevala) kanssa. Kauniita ovat kyllä.
 6. Annan kaasolle Pentikin lahjakortin ja sen ajattelin kyllä antaa vasta häiden jälkeen - ajankohta tosin ei ole selvillä vielä. Ehkäpä sitten sunnuntaina.
 7. Ainakin kukkakaupan kautta saa syyskuussa tilattua auringonkukkia ulkomailta, mutta ovat kalliita. Itse voi yrittää kasvattaa, siis laittaa eri aikoihin kasvamaan ja toivoa, että osa kukkii vasta syyskuussa.
 8. Kiitos Silmu! -86 kirjan mukaan tein sanat sitten.
 9. Meillä on ollut tänä kesänä auringonkukkia kasvamassa (istutettu joskus toukokuussa) ja kun viime viikonloppuna kävin viljelmää katsomassa, niin yksi oli kukassa, muut eivät. Elän edelleen toivossa, että josko niistä joku vielä kuukauden päästä kukkisi!
 10. Saura oli laittanut tuon "Soi kunniaksi Luojan" sanat, mutta minun virsikirjassa teksti ei ole aivan tuo! Minkähän vuoden virsikirjan teksti on voimassa oleva teksti? Minun virsikirjani näkyy olevan vuodelta 1986... Tämmöiset on minulla... Tuossa viimeisessä säkeistössä on erityisesti eroa?????????????? 1. Soi kunniaksi Luojan, nyt virsi kiitoksen, tuon kaiken hyvän tuojan ja suojan ainaisen! Hän, Isä, rakkahasti ain vaalii luotujaan, ja kaiken taitavasti hän ohjaa tuolta taivaastaan. 2. Hän säät ja ilmat säätää ja aallot tainnuttaa ja hyisen hallan häätää ja viljan vartuttaa. Hän onneen meidät ohjaa, myös aikaan vaikeaan. Sen rakkauden pohjaa ken pystyy koskaan tutkimaan? 3. Siis kiitos, Herra taivaan, kun lahjas meille toit ja päivän työhön, vaivan taas puhtaan leivän soit. Suo, että ilomielin myös jaamme leipämme, ja sydämin ja kielin sua lakkaamatta kiitämme.
 11. Nyt kun aloin tätä auringonkukkatienviitta asiaa pohtimaan, niin meinasin toteuttaa niin, että otan clipartin auringonkukan (ei löydy ihan perusversiosta ilmeisesti) ja siihen päälle saa laitettua nimet ja sen sitten printtaan väritulostimella A3 kokoon ja leikkaan ja joku pahvi taakse tukemaan ja varmaan kontaktimuovia päälle, jos sattuu satamaan. Niin ja joku tikku tietysti.
 12. Minäkin tahtoisin auringonkukkia kimppuun, mutta kukkakaupasta sanottiin, ettei näin aikaisessa vaiheessa vielä tiedä, että onko elokuun lopussa enää auringonkukkia saatavilla kotimaasta. Ulkomailta tilattuna ovat sitten aika tyyriitä. Isä on istuttanut auringonkukkia kasvamaan (useampaa lajia, vähän eri aikoihin) ja nyt ei auta kun toivoa, että kukkivat oikeaan aikaan. Muuten pitää keksiä jotain muuta. Mitenkään muuten meillä ei ole erikoista auringonkukkateemaa - tai mitään muutakaan teemaa.
 13. Herätys aikasin - sikäli mikäli nyt unta edes saan... klo 9 kampaaja ja meikki (samaan aikaan joku hakee kukat, kuljettaa kakut juhlapaikalle yms.) klo 12 pukeutuminen + välipala klo 13-13.45 valokuvaus studiossa, jonka jälkeen otetaan itse tai siis joku kaveri/sukulainen ottaa kuvia puistossa, jos on kaunis ilma klo 15 vihkiminen klo 16.00 juhlapaikalla (onnittelumalja) klo 16.30 ruokailu ruokailun jälkeen ohjelmaa - puheita yms. klo 19.30 kakun leikkaus klo 20.30 kimpun heitto ja juhlat loppuu. (Meillä ei siis ole tanssia)
 14. Meillä on hääyö varattuna Mukkulan kartanoon. Palvelusta ei ole sen suuremmin kokemusta, mutta maisemat on ainakin paremmat kun esim. Salpauksesta tai Seurahuoneelta. Hintaa en kyllä nyt muista. Salpauksen sviittiä kävin katsomassakin ja se oli musta aika karu. Ei siis juuri tavallista hotellihuonetta kummempi ja aika kulunut. Muistaakseni kun viime syksyllä hintoja kyselin, niin Alex Park oli halvin. Siellä tosin perushintaan ei kuulunut aamiainen huoneeseen, mikä mun mielestä kuuluu asiaan! Messilän kartanossa saattais kans olla kivoja - en tosin kysynyt sieltä. Meillä vihkiminen on Ristinkirkossa ja jatkot Lepolassa Ahtialassa. Kyllä musta hääpaikkoja oli ihan kivasti tarjolla, ainakin jos Hollolan puolen paikat ottaa mukaan. Ja me kyllä oltiin melko ajoissa liikkellä, että melkein joka paikassa oli vielä tilaa.
 15. Kyllä me itse kutsutaan ja meille myös ilmottaudutaan. Meillä voi ilmottautua joko puhelimitse/tekstiviestillä tai sähköpostilla, että luulisi onnistuvan. Kutsun mukaan laitetaan tietoa majoitusmahdollisuuksista sekä sellanen kortti, että "meidän häälahjalista on tässä ja tuossa putiikissa". Meinasin merkitä ilmottautumiset listaan, johon laitetaan montako tulee ja moniko on lapsi sekä allergiat.
×
×
 • Create New...