Cabriella

Rouva
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Cabriella

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. miun pukuvalinta on muuttunu muutamien kuukausien kuluessa niin monta kertaa et oon laittanu tänne varmaan monia "miulle tulevia" pukujen kuvia, mutta vihdoin ja viimein: tämä ihanuus minulla nyt on sitten päälläni Suurena Päivänäni. ostin kiinasta, maksoi vain 60e ja puku saapui kuukaudessa kotiovelle (omilla mitoillani tehtynä)! en voisi olla tyytyväisempi, ensiluokkaista työtä. minulle tullut puku eroaa kuvasta sen verran, että minun on valkoinen (kuvan on dark ivory). ja tottakai puku on päälläni paljon muhkeampi vannehameen ansiosta. =) toivottavasti kuva näkyy. http://imagehost.vendio.com/preview/pi/pic...tore/A0632B.JPG
 2. max 300e oon valmis maksamaan yhdestä. miun toinen puku maksaa ompelijalla 300e ja toinen (minkä tilaan ulkomailta) on 150e, eli yhteensä 450e. on se muutes kumma miten paljon halvempaa ulkomailla on..
 3. mie ny loppujen lopuks päätinnii tehä kortit ite, ei tuu kyl halvemmaks mut tuleepahan sellaset mitkä ite haluun. =) kahenlaisii korttei tein, mut se tuskin tulee olee onkelma.. pinemmässä on ruusukohokuviointia ja isommassa hopeisia spiraaleja, eli tommoset kokonaisuudet tuli
 4. kamalaa! jos miun vihkiäisissä tapahtus tolleen, oisin aivan raivona ja varmaa löisin sitä pappii.. nyt tuli tosiaan uusi pelon aihe..
 5. miun kaks koiraa on vastaanotolla ja matkalle tulee varmasti mukaan, mut myö vuokrataannii vaa mökki muutamaks yöks just sen takii eikä lähetä minnekää sellaseen paikkaan minne ei voi kullanmuruja ottaa mukaan. =)
 6. tietää lukee aina kaikkee mittee kirjottelen
 7. tuo on todella ikävä tilanne ja juuri tuon takia en antaisi kenenkään ystäväni tehdä pukuani. jos se sitte menisikin "pilalle", ystäväni rupeaisi hankalaksi tai puku ei valmistuisi ajoissa, ystävyys saattaisi tosiaan olla vaarassa koska se puku kumminkin on erittäin tärkeä osa sitä suurta päivää. Itse teetätän ompelijalla pukuni, tulemme oikein hyvin toimeen, mutta pystyn olemaan tiukkana aikataulussa ja muussa. omasta mielestäni kaikkein paras ratkaisu. ystäväsi käytöksestä päätellen hän miettii jo kovasti miten pääsisi tilanteesta sopivimmin eroon, joten rupea vain vilkuilemaan toisia vaihtoehtoja. toivottavasti asiat kuitenkin järjestyy siellä! =)
 8. meille tulee tää "Love birds", omasta mielestäni aivan ihana. toivottavasti kuva näkyy
 9. Kiika, ostin ne suklaasydämet Joensuun karkkikaupasta, mutta sanoisin että niitä on melkein jokaisessa.. Ainakin uskoisin niin, käy ihmeessä katsastamassa oman paikkauntasi karkkikauppa. =) Itse meinasin ensin ostaa myös sinellistä, mutta lähdin päikseni katsomaan karkkikaupasta ja löytyi.
 10. mie oon miettiny seuraavii pukuja, en vaan osaa päättää.. vai yhdistelisinkö noita jotenkin vai mittee, valinnan vaikeus.
 11. mie ostin karkkikaupasta aivan ihanan makusii suklaasydämii punasilla ja kultasilla kääreillä 8,90e/kilo. =) ja ainahan kääreet voi vaihtaa jos siltä tuntuu.
 12. myö pistetään kutsu runomuodossa ja jonnekin sinne väliin "Lahjan kanssa teidän ei tarvitse huokailla, sillä säästöpossumme tahtoisi ruokailla.". vitsi muotoinen, mutta kaikki tajuu jujun. tilinumeron saa pyytäessä sitten, mielestäni olisi liian rajua laittaa kutsuun tilinumerokin, mutta se onkin vain minun mielipiteeni.
 13. me pistetään kutsu loruna ja sinne jonnekin väliin "Lahjan kanssa ei tarvitse huokailla, sillä säästöpossumme tahtoisi ruokailla." pikkusen vitsi muodossa mut kaikki tajuu jujun.
 14. luultavasti myö ite.. en oikeen osaa luottaa mitään tärkeitä tehtävii toisille. mieluummin teen ne ite alunperin ku peräjälestä..
 15. ite oon kanssa miettiny tuota, että miten sen voisi kohteliaasti ilmasta? kyllä harmittaisi jos tilaisuuden pilaisi lasten kitinät ja kiukuttelut (mitä olen monissa paikoissa nähnyt..).