Jump to content
Naimisiin.info

smirreläinen

Morsian
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by smirreläinen

  1. Voiko kanttoria varata tai toivoa?

    Kun srk:ssa jossa menemme naimisiin on kolme kanttoria, mutta tiedän aiemmasta kokemuksesta, että vain yksi näistä kolmesta osaa soittaa Händelin Saban kuningattaren saapumisen enkä viitsisi ihan tuurin varaan jättää sitä kuka kanttori sattuu meidän päivällemme osumaan.

    Eli olisiko jotenkin tökeröä laittaa kanttorille suoraan s-postia ja pyytää häntä soittamaan? Ja onko kukaan ylipäätään tehnyt näin ja minkälaisella tuloksella?

  2. Minusta on suoraan sanottuna sääli, jos kauniiseen ja kysyttyyn vihkilauluun ei ole mahdollista saada nuotteja. Meillä ei ole mahdollisuutta hankkia häihimme ammattilaulajaa vaan yksi perhetuttumme laulaa häissä ja Enkelin rukous vaikuttaisi sanoiltaan erittäin kauniilta. Mutta jos nuottia ei ole mahdollista saada ilman mitään muita velvoitteita niin taitaa jäädä meidän häidemme osalta haaveeksi tuo laulu :(

  3. Taas minä höpisen täällä yksinäni Haminasta :D

    Mutta meille on siis varattu Varuskuntakerhon kabinetti. Vuokra sisältyy ruuan hintaan. Varmasti ihan sopiva paikka näin pieniä häitä ajatellen. Miinuspuolena se, että muissa tiloissa saattaa olla samaan aikaan isommat häät, mutta toivotaan ettei kukaan sitä varaisi ja saataisiin olla ihan rauhassa..

  4. Ollaan kotoisin samalta paikkakunnalta. Alkuun mietittiin, että oltaisiin pidetty häät paikkakunnalla jossa molemmat nyt opiskelemme, mutta käytännön syistä päädyimme kuitenkin pitämään häät siellä mistä ollaan kotoisin.

    Ja onhan se kuitenkin paljon kotoisempaa ja enemmän "meitä", kun meidät vihitään kirkossa joka on tullut vuosien aikana tutuksi molempien rippikoulun ja erinäisten perhejuhlien kautta. Hääpaikkana on entisen kotikyläni seurantalo, jonka lähellä tuli aina lapsena roikuttua ja ihasteltua, kun jollakin siellä häät oli. Ja nyt on siis viimein oma vuoroni viettää häät samaisessa paikassa :)

  5. Hei vaan! Ihana kuulla teidän kokemuksianne Finlaysonin Palatsista.

    Meillä häät on tiedossa vasta toukokuussa 2009, mutta jo nyt ollaan vähän mietitty kirkkoa/ juhlapaikkaa. Finlaysonin kirkko ja palatsi kuulostaisivat juuri meidän näköiseltämme yhdistelmältä :)

    Mielelläni kuulisin lisää kokemuksia ja käytännön neuvoja paikkaa koskien, että osaisi ottaa sitten huomioon ja puheeksi, kun sen aika tulee.

  6. Olimme tuolloin tre:lla (tekemässä remonttia uudessa asunnossamme), kun menimme kihloihin. Kerroimme erikseen molempien vanhemmille, kun tulimme takaisin tre:lta.

    Tuon toisen puoliskon vanhemmat eivät asiaan sen kummemmin reagoineet. Onnittelivat vaan ja ostivat pullon kuohuvaa ihan perheen kesken.

    Omat vanhempani kutsuivat meidät seuraavana päivänä kotiinsa, jossa heillä oli järjestettynä kakkukahvit ja kakun lisäksi vaikka mitä muuta tarjoiltavaa. He antoivat meille myös ihanat tinaiset kynttilänjalat, johon kaiverruttivat jälkeenpäin nimikirjaimemme.

    Nyt kun kihlautumisesta ja uutisen ilmoittamisesta eri tahoille on kulunut jo vähän aikaa, on lahjoja tullut aina silloin tällöin. Minusta ihan mukavaa, varsinkin kun ollaan muuttamassa uuteen asuntoon ja puutelistalla on vaikka mitä.

    Mitään sen kummempia perheiden/ suvun välisiä juhlia ei olla pidetty, kun ei nähty sitä välttämättömäksi :)

×
×
  • Create New...