smirreläinen

Morsian
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä smirreläinen

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    tre
  1. Kuinka paljon noita häälehtiä tulee sitten olla? 1 per vieras vai talous vai miten? Meille ei hirveästi ohjelmaa tule ja tuo vois olla ihan kiva lisä..
  2. Voiko kanttoria varata tai toivoa? Kun srk:ssa jossa menemme naimisiin on kolme kanttoria, mutta tiedän aiemmasta kokemuksesta, että vain yksi näistä kolmesta osaa soittaa Händelin Saban kuningattaren saapumisen enkä viitsisi ihan tuurin varaan jättää sitä kuka kanttori sattuu meidän päivällemme osumaan. Eli olisiko jotenkin tökeröä laittaa kanttorille suoraan s-postia ja pyytää häntä soittamaan? Ja onko kukaan ylipäätään tehnyt näin ja minkälaisella tuloksella?
  3. Minusta on suoraan sanottuna sääli, jos kauniiseen ja kysyttyyn vihkilauluun ei ole mahdollista saada nuotteja. Meillä ei ole mahdollisuutta hankkia häihimme ammattilaulajaa vaan yksi perhetuttumme laulaa häissä ja Enkelin rukous vaikuttaisi sanoiltaan erittäin kauniilta. Mutta jos nuottia ei ole mahdollista saada ilman mitään muita velvoitteita niin taitaa jäädä meidän häidemme osalta haaveeksi tuo laulu
  4. ^ Mun mielestä noihin kippoihin sopis kyllä tosi hyvin se valkoinen hiekka. Antais jotenkin enemmän "ryhtiä" vielä, vaikka kauniita ovat nytkin Me ollaan kans ens viikolla menossa Ikeaan ostamaan tuikkukippoja
  5. Taas minä höpisen täällä yksinäni Haminasta Mutta meille on siis varattu Varuskuntakerhon kabinetti. Vuokra sisältyy ruuan hintaan. Varmasti ihan sopiva paikka näin pieniä häitä ajatellen. Miinuspuolena se, että muissa tiloissa saattaa olla samaan aikaan isommat häät, mutta toivotaan ettei kukaan sitä varaisi ja saataisiin olla ihan rauhassa..
  6. Olisin kyllä halunnut pitää kavereille, mutta sitten se jotenkin vaan jäi. Saatiin kyllä muutamilta sukulaisilta lahjat, mutta ei kyllä mitään suurempia kahvituksia ollut.
  7. Eiks muka ole ketään muuta täältä päin ens kesälle?
  8. Tuo pehmolelu olisi kyllä ihana idea tavalliselle kimpun heitolle ja ehkä vähän rauhallisempikin. Ja juuri niin, että kaaso kierrättäisi morsianta ringissä. Mutta mitäs sit keksisi vastaavasti sukkanauhan tilalle miespuolisille vieraille? Mulla lyö nyt ihan tyhjää, joten auttakkee..
  9. Onks kukaan tilannu kutsuja täältä? Jossain telkkariohjelmassa näin joskus ja näyttäis olevan tosi laajat valikoimat mistä valita siellä paikan päällä ja muutenkin hirmuisen kauniita.. Mut tietääks kukaan missä hintaluokassa nuo kutsut tuolla liikkuu?
  10. Meillä on mennyt nämä hääsuunnitelmat kyllä nyt ihan sekaisin. Alunperin oli siis tarkoitus pitää häät noin 100 hengelle (joista parikymmentä lapsia). Juhlapaikka ja kirkko oli jo varattu ja alustavasti oltiin puhuttu myös pitopalvelun kanssa asioista, olin tehnyt jo kutsukorttien kannet, hääpukukin oli jo valmiiksi katsottuna jne. Olimme sitten tuossa viime viikolla vanhempieni luona käymässä ja tähän mennessä isä ei ole sanonut oikeastaan mitään koko häistä. Alettiin sitten puhua valokuvaksista ja hinnoista siinä noin yleisesti ja jossakin vaiheessa isäni osallistui myös keskusteluun. Hän päättikin sitten samalla ilmaista oman mielipiteensä koko häistä ja ylipäätään tästä meidän avoliitosta jne. Meillähän tilanne on siis se, että olemme molemmat opiskelijoita joten rahaa ei ole mitenkään liikaa. Olimme kuitenkin äitini ja sulhon vanhempien kanssa puhuneet, että molempien vanhemmat osallistuvat kustannuksiin puoliksi ja me tietty itse niin paljon kuin voidaan. Nyt kuitenkin isäni antoi ymmärtää, että häneltä ei siunausta tälle liitolle heltiä eikä myöskään sitä rahallista tukea, joka tietysti on kaiken kaikkiaan toissijaista Nomutta. Jotenkin tässä ollaan nyt järkytyksestä selvitty ja alettu suunnittelemaan ihan erilaisia häitä. Tällä hetkellä yritän etsiä sopivaa saunallista vuokramökkiä Kymenlaakson alueelta. Ajatuksena olisi siis, että vihkiminen tapahtuisi jonakin kesäperjantaina vain lähimpien sukulaisten + kaasojen ja bestmanien ollessa paikalla, jonka jälkeen menisimme vuokraamallemme mökille kahvittelemaan. Viettäisimme sitten kaksin hääyön siellä mökillä ja seuraavana päivänä tulisi lähimmät ystävämme mökille saunomaan ja grillaamaan. Ei mitään sen kummempaa ohjelmaa, ei niitä kaukaisimpia sukulaisia, ei mitään ylimääräistä. Oikeastaan ajatus pienistä lähipiirissä vietettävistä häistä tuntuu helpottavalta. En ole itse välittänyt koskaan suurista sukujuhlista tai muistakaan vähän muodollisimmista juhlista enkä tiedä olisinko itsekään viihtynyt niin hyvin sadan hengen häissä. Olkoonkin, että ne olisivat olleet omani. Eikä tosiaan tarvitse stressata nyt mistään hienoista koristeluista ja tarjoiluista yms. koska tiedetään, että näille kutsuttaville ihmisille tärkeintä on se mukava ja leppoisa yhdessäolo. Ainut joka tässä tietysti hirvittää on se, että aikooko isäni pitää päänsä loppuun asti. Tottakai isäni hyväksyntä oli minulle hyvin tärkeä ja odotettu asia, koska arvostan häntä suuresti ja suoraan sanottuna tuo viime viikkoinen oli kova kolaus isä-tytärsuhteelle. Lähinnä huolestuttaa siis se, että onko isäni saattamassa minua alttarille vai ei. Ja mitenkäs sitten jos sulhon vanhemmat kustantavat nyt lähes kaiken, kuinka vanhempani kehtaavat ylipäätään istuutua kahvipöytään, kun tilanne on tämä? Noh. Toivottavasti asiat selkiintyisivät kesään mennessä ja saataisiin viettää kaikin puolin ihanat ja ikimuistoiset häät meille niin tärkeiden ihmisten kanssa..
  11. Viimein sain itseäni niskasta kiinni ja kävin pitkästä aikaa uimassa ja samalla sain kauan haaveillun laihdutusurakkani alulleen. Tulihan sitä sitten uituakin, 25 x 50 metriä eli ihan kiitettävästi näin alkuun. Sitä voi vaan ihmetellä miten huonoon kuntoon entinen urheilijan alku (nykyinen sohvaperuna) on itsensä saanut. Huh huh. Rankka reissu joka tapauksessa, mutta tästä on hyvä aloittaa. Onneksi tajusin pyytää vanhemmiltani joululahjaksi 10 x korttia liikuntakeskukseen tre:lle. Suunnittelin tässä jo, että kun palaillaan loppuviikosta joululomalta takaisin tre:lle niin aloitan heti ensi viikolla jumpissa käynnin. Olen nyt vaan vähän kahden vaiheilla, mennäkö pilatekseen vai balletoneen. Kumpikin kuulostaisi hyvältä, mutta ehkä pitää käydä katsomassa molemmat ennen kuin sen kummempia päätöksiä teen. Ja voihan sitä sitten aina vaihdella, jos alkaa kyllästyttämään. Sen lisäksi ajattelin käydä kerta viikkoon uimassa, joten liikuntaa luulisi tulevan ihan tarpeeksi näin alkuun.. Häitäkin koitan tässä kovasti suunnitella. Viimeksi tänään tuo miekkonen muistutti, että häihin on enää reilu 6kk aikaa. Ja meillä on siis tosiaan ihan kaikki vasta aluillaan. Eilen illalla kyselin blogin kirjoittamisen välissä Haikon kartanon, samoin kuin yhden kotkalaisen valokuvaamon varaustilannetta. Haikossa olisi siis vielä molemmat uudistetut sviitit vapaana, mutta hinta onkin sitten ihan hirveä ainakin näin köyhälle opiskelijalle. Eli ehkä Kotkan seurahuoneen saunallinen sviitti saa kelvata, olkoonkin että se on Kotkan seurahuone Myös valokuvaamosta vastasivat tänään s-postitse ja laittoivat myös hintoja.. Olisihan se kyllä kätevää, jos meikki, kampaus ja valokuvaus olisivat samassa paikassa. Haluaisimme kuitenkin ammattilaisen kuvaavan koko päivän ja sen hinta kyllä kieltämättä hirvittää. Meillähän nämä häät kustantaa molempien vanhemmat puoliksi, mutta silti yritetään päästä suht matalalla budjetilla, että säilyy välit vielä häiden jälkeenkin.. Mutta saa nyt nähdä. Tuosta valokuvaajasta pitää vielä keskustella, kun mennään huomenna käymään vanhemmillani viimeisen kerran ennen tre:lle lähtöä.
  12. Uh. Tulipas aloitettua blogi vaikka oikeasti pitäisi olla nukkumassa. Noh. Ei sitä aina malta Kukas minä sitten olen.. Olen 21-vuotias opiskelija Tampereelta. Kotoisin olen kuitenkin Haminasta ja sinne suunnille (ehkä mielummin kuitenkin Kotkaan) halajaa mieli kunhan ensin saisi jonkunlaisen ammatin itselle tässä loihdittua. Pieneen perheeseeni kuuluu lisäkseni tuo miekkonen, jonka tapasin aikanaan ollessani isosena hänen rippileirillään ja tosiaan nyt olisi tarkoitus astella vihille 19.7.2008. Että varokaa vaan murrosikäisten lasten vanhemmat, näinkin voi joskus käydä Miekkosen lisäksi jaloissa pyörii sitten vielä lisäksi kaksi chihuahuaneitokaista, jotka tuovat kyllä kiitettävästi vauhtia ja joskus myös niitä vaarallisia tilanteita elämäämme. Mitäs vielä.. Vapaa-aika kuluu lähinnä koirien kanssa touhutessa (lenkitykset, tokot ym.) ja nyt myös tulevia häitä suunnitellessa. Kamerankin omistan ja sillä tulee kuvailtua aina silloin kun muistaa. Samoin taitaa olla tuon kitaran kanssa jonka ostin viime syksynä, kun piti muka opetella soittamaan, mutta vähälle on harjoittelu jäänyt. Pianoa soitan nykyään enää vain silloin, kun menen vanhemmilleni kylään. Joskus muinoin sitäkin tuli harrastettua musiikkiopistossa reilu 10 vuotta. Leffoja tulee katseltua myös aina silloin tällöin. Harmittavan vähän tuota vapaa-aikaa tosiaan tuntuu olevan etenkin kun tekemistä olisi vaikka kuinka (vai onko se sittenkin pohjimmiltaan tämä laiska luonne?) Että semmoista näin alkuun. Jatketaan sitten taas, ehkä nyt olis kuitenkin parempi mennä nukkumaan..
  13. Mites löytyykös täältä kesälle 2008 morsiamia? Meillä on 19.7.2008 vihkiminen Marian (ent. Vehkalahden) kirkossa ja juhlat Varuskuntakerholla Hääjuhlapaikkaa korjailtu..
  14. ^ Tilaisin ebaysta, jos vain osaisin, mutta olen ihan ulkona noiden maksujen ja toimitusten kanssa :-/
  15. Ollaan kotoisin samalta paikkakunnalta. Alkuun mietittiin, että oltaisiin pidetty häät paikkakunnalla jossa molemmat nyt opiskelemme, mutta käytännön syistä päädyimme kuitenkin pitämään häät siellä mistä ollaan kotoisin. Ja onhan se kuitenkin paljon kotoisempaa ja enemmän "meitä", kun meidät vihitään kirkossa joka on tullut vuosien aikana tutuksi molempien rippikoulun ja erinäisten perhejuhlien kautta. Hääpaikkana on entisen kotikyläni seurantalo, jonka lähellä tuli aina lapsena roikuttua ja ihasteltua, kun jollakin siellä häät oli. Ja nyt on siis viimein oma vuoroni viettää häät samaisessa paikassa