Jump to content
Naimisiin.info

miuvan blogi

  • merkintää
    3
  • kommenttia
    0
  • katselua
    1430

Uusi vuosi ja sitä myöten myös uusi blogi


smirreläinen

432 katselua

Uh. Tulipas aloitettua blogi vaikka oikeasti pitäisi olla nukkumassa. Noh. Ei sitä aina malta ;)

Kukas minä sitten olen..

Olen 21-vuotias opiskelija Tampereelta. Kotoisin olen kuitenkin Haminasta ja sinne suunnille (ehkä mielummin kuitenkin Kotkaan) halajaa mieli kunhan ensin saisi jonkunlaisen ammatin itselle tässä loihdittua.

Pieneen perheeseeni kuuluu lisäkseni tuo miekkonen, jonka tapasin aikanaan ollessani isosena hänen rippileirillään ja tosiaan nyt olisi tarkoitus astella vihille 19.7.2008. Että varokaa vaan murrosikäisten lasten vanhemmat, näinkin voi joskus käydä :D Miekkosen lisäksi jaloissa pyörii sitten vielä lisäksi kaksi chihuahuaneitokaista, jotka tuovat kyllä kiitettävästi vauhtia ja joskus myös niitä vaarallisia tilanteita elämäämme.

Mitäs vielä.. Vapaa-aika kuluu lähinnä koirien kanssa touhutessa (lenkitykset, tokot ym.) ja nyt myös tulevia häitä suunnitellessa. Kamerankin omistan ja sillä tulee kuvailtua aina silloin kun muistaa. Samoin taitaa olla tuon kitaran kanssa jonka ostin viime syksynä, kun piti muka opetella soittamaan, mutta vähälle on harjoittelu jäänyt. Pianoa soitan nykyään enää vain silloin, kun menen vanhemmilleni kylään. Joskus muinoin sitäkin tuli harrastettua musiikkiopistossa reilu 10 vuotta. Leffoja tulee katseltua myös aina silloin tällöin. Harmittavan vähän tuota vapaa-aikaa tosiaan tuntuu olevan etenkin kun tekemistä olisi vaikka kuinka (vai onko se sittenkin pohjimmiltaan tämä laiska luonne?) <_<

Että semmoista näin alkuun. Jatketaan sitten taas, ehkä nyt olis kuitenkin parempi mennä nukkumaan..

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...