Jump to content
Naimisiin.info

miuvan blogi

  • merkintää
    3
  • kommenttia
    0
  • katselua
    1430

Laihdutusurakan alku


smirreläinen

559 katselua

Viimein sain itseäni niskasta kiinni ja kävin pitkästä aikaa uimassa ja samalla sain kauan haaveillun laihdutusurakkani alulleen. Tulihan sitä sitten uituakin, 25 x 50 metriä eli ihan kiitettävästi näin alkuun. Sitä voi vaan ihmetellä miten huonoon kuntoon entinen urheilijan alku (nykyinen sohvaperuna) on itsensä saanut. Huh huh. Rankka reissu joka tapauksessa, mutta tästä on hyvä aloittaa.

Onneksi tajusin pyytää vanhemmiltani joululahjaksi 10 x korttia liikuntakeskukseen tre:lle. Suunnittelin tässä jo, että kun palaillaan loppuviikosta joululomalta takaisin tre:lle niin aloitan heti ensi viikolla jumpissa käynnin. Olen nyt vaan vähän kahden vaiheilla, mennäkö pilatekseen vai balletoneen. Kumpikin kuulostaisi hyvältä, mutta ehkä pitää käydä katsomassa molemmat ennen kuin sen kummempia päätöksiä teen. Ja voihan sitä sitten aina vaihdella, jos alkaa kyllästyttämään. Sen lisäksi ajattelin käydä kerta viikkoon uimassa, joten liikuntaa luulisi tulevan ihan tarpeeksi näin alkuun..

Häitäkin koitan tässä kovasti suunnitella. Viimeksi tänään tuo miekkonen muistutti, että häihin on enää reilu 6kk aikaa. Ja meillä on siis tosiaan ihan kaikki vasta aluillaan. Eilen illalla kyselin blogin kirjoittamisen välissä Haikon kartanon, samoin kuin yhden kotkalaisen valokuvaamon varaustilannetta. Haikossa olisi siis vielä molemmat uudistetut sviitit vapaana, mutta hinta onkin sitten ihan hirveä ainakin näin köyhälle opiskelijalle. Eli ehkä Kotkan seurahuoneen saunallinen sviitti saa kelvata, olkoonkin että se on Kotkan seurahuone ;) Myös valokuvaamosta vastasivat tänään s-postitse ja laittoivat myös hintoja.. Olisihan se kyllä kätevää, jos meikki, kampaus ja valokuvaus olisivat samassa paikassa. Haluaisimme kuitenkin ammattilaisen kuvaavan koko päivän ja sen hinta kyllä kieltämättä hirvittää. Meillähän nämä häät kustantaa molempien vanhemmat puoliksi, mutta silti yritetään päästä suht matalalla budjetilla, että säilyy välit vielä häiden jälkeenkin.. Mutta saa nyt nähdä. Tuosta valokuvaajasta pitää vielä keskustella, kun mennään huomenna käymään vanhemmillani viimeisen kerran ennen tre:lle lähtöä.

0 kommenttia


Recommended Comments

Ei kommentteja.

Guest
Lisää kommentti..

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...