Eulalia

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Eulalia

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Etelä-Suomi
 1. Meillä oli häissä mukana sulhasen tuttu valokuvaaja, joka otti meistä kasapäin kuvia ulkona. Myös kasvokuvia otettiin runsaasti. Itse en koskaan onnistu valokuvissa ja jännitin siksi kuvaamista, mutta kuvista tulikin todella hyviä ja selkeitä! Päivä oli aurinkoinen ja kuvia otettiin juuri mainitsemanasi aikana. Kyllä ammattimainen kuvaaja saa silloinkin kuvat onnistumaan. En olisi studioon kuvattavaksi edes suostunut.
 2. Meidän kutsussamme luki: Tavaralahjojen sijaan voitte halutessanne muistaa häämatkapossuamme (tilinumero 12345-6789) Koska mitään lahjalistaa ei ollut, suurin osa vieraista noudatti toivettamme. Ainoastaan ystävämme kysyivät ennakkoon, mitä astioita tai muuta mahdollisesti haluaisimme ja toivat sitten astiastostamme puuttuneita lautasia lahjaksi.
 3. Me olimme pihalla vastaanottamassa vieraita sitä mukaan, kun ihmisiä saapui. Ilma oli kiva, joten vieraat jäivät pihalle, jonne tarjoilijat toivat alkumaljat. Äitini piti puheen, jota seurasi maljan nosto ja vasta tämän jälkeen siirryimme sisätiloihin. Toimi meillä oikein hyvin ja oli sopivan epämuodollista.
 4. Meillä suolhon polttareihin osallistui myös sellaisia vanhoja kavereita, jotka eivätä hääkutsua saaneet. Tilanne oli heille etukäteen jo selvitetty. Pidämme elokuussa erikseen ystäville pirskeet ja sinne nämä kaverit ovat toki kutsuttu. Kokemukseni mukaan miehet eivät tällaisesta järjestelystä ole millänsäkään, mutta naiset taas vastaavassa tilanteessa loukkaantuvat. Siksi en omiin polttareihini halunnut kuin ne harvat ystävät, jotka myös olivat kutsuttuina "virallisiin" häihimme. Muut saavat kutsun sitten elokuun bileisiin.
 5. Omissa häissämme ei tarjottu alkoholia alkumaljan lisäksi. Tunnelma oli silti rento ja vapautunut. Tämä saattoi tietenkin johtua kauniista ilmasta ja sopivankokoisesta vierasmäärästä. Illalla suurimman osan vieraista jo poistuttua, tarjosimme juhlimaan vielä jääneelle nuorisolle myös alkoholia. Riippuu varmastikin täysin häiden luonteesta, miten alkoholittomuus tunnelmaan vaikuttaa. Itsekin asiaa etukäteen mietin, mutta nyt olen tyytyväinen tekemäämme ratkaisuun.
 6. Meidän vihkijämme Turun maistraatista puhui ihan pyytämättä pidemmän kaavan mukaan. Ennen seremoniaa kaasoni luki runon ja vihkimisen jälkeen siskoni luki vielä toisen runon. Vihkimisen jälkeen siirryimme maistraatin parvekkeelle juomaan kuoharia maistraatin tarjoamista kertakäyttöisistä kuoharilaseista. Kokonaisuutena vihkitilaisuus oli rento, mutta silti kaunis ja meille sopiva.
 7. Meillä ei ollut mitään järjestettyjä leikkejä, vaan olimme varanneet juhlapaikan pihalle erilaisia ulkopelejä (mölkky, rengaspeli, tikkataulu jne.). Ilma oli todella hyvä, joten vieraat siirtyivät ulos pelaamaan ihan omatoimisesti. Varsinkin mölkky oli todella suosittua ja keräsi myös katsojia. Järjestely toimi paremmin kuin hyvin, mutta huonon ilman sattuessa tilanne olisi varmasti ollut toinen.
 8. Juuri tänään hain oman sormukseni Mika Mäkiseltä, ja se oli aivan toiveideni mukainen. Palvelu oli koko ajan todella ystävällistä ja asiallista. En voisi olla tyytyväisempi sormukseeni.
 9. Nulli se dicit mulier mea nubere malle quam mihi Naiseni sanoo, ettei halua mennä naimisiin kenenkään kanssa paitsi minun Catullus 70, 1-2
 10. Sufjan Stevensin For the widows in paradise, for the fatherless in Ypsilanti. Sama kappale kuullaan varmaan maistraatissakin. Se on vaan niin ihana.