Jump to content
Naimisiin.info

Luminen

Aktiivijäsen
  • Viestit

    25
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Luminen's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Luminen

    Rovaniemi

    Hip hei morsiamet ja rouvat! Noista geelikynsistä... Mä laitatin Kosmetiikkapisteellä ihanat geelikynnet omiin häihin viime kuussa. Niistä tuli kyllä tosi kauniit ja prameet ;D Laitettiin kultahippusia sekä vihkisormen kynteen pari timangnia. Suosittelen lämpimästi! Mulla laitettiin se geeli oman kynnen päälle, joten saatiin sillälailla lisää pituuttakin niihin. ja kampaajalla kävin Beaty4Youssa. Oli ihan huippu palvelu ! ! Aurinkoisin terkuin, rouva P.
  2. Luminen

    Rovaniemi

    Kukalle oikein mukavaa polttaripäivää
  3. Luminen

    Rovaniemi

    Jems: Juu, mie tilasin Now&foreveriltä sellasen pikkupari-kakunkoristeen. Tilauslomakkeeseen tulee myös hääpäivä, joten he tietävät lähettää tilatut tavarat ennen suurta päivää. Meille koriste tuli parissa viikossa... kerkesin kuiten hätääntyä, kun hääviikon alkupuolella ei ollu paketti vielä tullu. Laittelin heille sähköpostia ja vastasivat että koriste oli tilapäisesti loppu, mutta ehtii ennen hääpäivää kuitenkin. ;D tulipas sekavasti Eli ei muutako tilaamaan vaan! Tuo pikkupari-koriste oli niin painava, et päädyttiin laittaan se emännän kans pöydälle, kakun viekkuun. Se oli ihan kiva siinäkin. Ja nyt se komeilee jonnin aikaa meidän ruokapöydällä
  4. Luminen

    Rovaniemi

    Jems, meillä oli juhlat Alaruokasen talolla (valtakadulla). Sitähän vuokraa kaupunki. Me ollaan saatu aika usein huonoa palvelua Tyynelästä. Pari kertaa kävi niin, et vaikka aika oli varattu, siel oliki joku muu sovittamassa. Laitoin palautettakin ketjun sähköpostiin, mut ei sieltä mitään ole kuulunut. Liekö ovat lukeneetkaan. Mies vuokrasi sieltä kuitenkin shaketin ja minä vannehameen. Jännitti vain, että saadaanko oikean kokoinen puku päivää ennen häitä... onneksi saatiin. Tyynelästä ostin satiinikengät, joita en sitten voinutkaan omissa häissäni pitää. Eli ois kengät myytävänä mulla. Voin lähettää kuvia vaiks sähköpostiin jos jotakuta kiinnostaa.
  5. Luminen

    Rovaniemi

    Huhuu? missä kaikki???
  6. Luminen

    Rovaniemi

    hääkuvista löytyy nyt meidänkin kuvia ;D ans kattoo, milloin tulen katumapäälle ja poistan ne... käykää siis äkkiä kurkkaamassa
  7. Luminen

    Rovaniemi

    Heipskukkuu! Täällä tuore rouva huhuilee. On niin ihana ja onnellinen olo Hääpäivämme taisi olla kesän kuumin päivä. Meillä meni myös kaikki valtavan hienosti nappiin. Sulhanen oli komea, aikataulut piti kutinsa, vieraat olivat iloisia ja juhlapaikka todella upea. Akselin ja Elinan häävalssit tanssattiin ja kakun leikkauksessa mies ehti polkaista. Mutta, onneksi hän määrää vain kaapin paikan ja minä loput ;D Uskaltaisinkohan minä laittaa kuvan tuonne hääkuva-puolelle?
  8. Luminen

    Rovaniemi

    Heips kukkuu! Meillä oli eilen vihkiharkat. Hienostihan se meni ;D Mie ihmettelin, kun meitä ei pappi "haastatellut" ollenkaan, siis niitä henk.koht kysymyksiä. Kun kysyin asiasta, Topi-pappi oli sitä mieltä, että morsiammen isä, bestman yms. muut sukulaiset on parhaita asiantuntijoita ja pitävät todennäköisesti juhlassa puheita, ettei hän mene ja "varasta" heidän sanoja. Hän puhuu sit kirkossa enemmän yleisesti parisuhteesta, toisen kunnioittamisesta yms. tärkeistä asioista. Mutta jokaisella papillahan on oma tyyli. Löysin tuikkukipot ! Ostin Prismasta halpislaseja 12 kpl. Oisko 3kpl maksanu jotain 3,5 euroa. Tosi kivat oli ja tyylikkäät musta. Vielä väkerrän viimehetken askarteluita kaason kanssa. Huomen iltana on myös meillä juhlapaikan koristelupuuhat. Ihana kun saa etukäteen ja hyvissä ajoin laittaa paikat kuntoon. Saa sit rauhallisin mielin nousta hääpäivän aamuun mut nyt on riennettävä ... heippa hei!
  9. Luminen

    Rovaniemi

    meibel: minäkin oon koko viikon metsästänyt kirkkaita tuikkukippoja eikä taho löytyä. Ois pitäny jo talvella hankkia, kun eihän niitä kesällä oikein ole myynnissä. Onnea tuikkukippojen metsästykseen!
  10. Luminen

    Rovaniemi

    Sitähän vielä mun piti sanoman, että mulla on käyttämättömät morsiuskengät myytävänä kokoa 37. Ostin kengät Tyynelästä, ovat väriltänsä Ivory satin. Jouduin liian korkean koron takia ostamaan uudet kengät.. Voin laittaa kiinnostuneille kuvia sähköpostiin kengistä.
  11. Luminen

    Rovaniemi

    Yötä! Kello näyttää lähenevän jo yhtä, ja mie täällä kukun edelleen. Mies ja lapsi uinuu.. Mua kyllä jo jänskättää aikalailla. hui. Meille tulee kukat Cittarin kukkakaupasta. Mulle kaksi isoa valkoista kallaa (tän hetkinen hinta 10€/kpl) ja miehelle vieheeksi valk.ruusu, sekä bestmanille, isälleni ja appiukolle. Kaasoille tulee vaaleenpunainen ruusu. Muistaakseni ruusuvieheen hinta oli about 7 euroa. Meidän perhe kans ostaa usein kukat siitä Ruokasenkadulta. Sanomme sitä Invalidikioskiksi. Kakku tulee Jaanan kotipullasta, Saarenkylästä. Hinta oli 60 hengelle jotain 100 euron paikkeilla. Kakunkoristeen tilasin Now and foreveristä, mut se ei oo viel tullu... lupasivat että ehtii. Sieltä tilasin myös huomenlahjaksi miehelle ja itelleni sydän avaimenperät, johon tulee nimikaiverrus. Jotain kivaa vielä miehelle pitäis kekkasta. Hääyöksi mennään Vaakunaan. Ihanaa, siel on poreammekin Pöytiin meille tulee tosiaan vain lasikiviä, tuikut sekä juhannusruusuja tiimarin maljakkoihin. Syyshäihin Jems kävisi hyvin pihlajanmarjakoristeet. Olin viime syksynä häissä, joissa oli morsiammella myös hiuksissa muutama p.marja koristeena. Sitä oli myös pöydissä, sekä tienvarsikylteissä. Morsian oli tehnyt sitten vielä ihanan sydänkranssin koivunoksasta, jonka "päällysti" pihlajanmarjoilla. nyt nukkumatti kutsuu. tulen kertoilemaan ensi viikolla tuoreet kuulumiset millaista on rouvan elämä ;D
  12. Luminen

    Rovaniemi

    Heipsansaa! Kyllä minnuu jännittää jo aikalailla. Enää 11 päivää kun tämä neiti J. katoaa maailmankartalta ja tilalle tulee Rouva P. Vielä on tekemättä istumajärjestys, paikkakortit, hää-ohjelma sekä hankkimatta tuikkukipot pöytiin ja kakku+kukat tilaamatta. Eli hommaa on ihan tarpeeksi vielä. Meillä vain on uuden kodin laittamista ollu tässä (viimeinen vuosi ollaan rakennettu ja toukokuun lopussa muutettu..) ja 11kk ikäinen neiti pitää myös huolen, että hommaa piisaa. Toivottavasti kaasot pääsevät viikonloppuna avuksi askartelemaan. Vimpalle viikolle en halua jättää kuin ns. pakolliset ihanat jutut eli: kihlasormusten kiillotus liikkeessä, ihonpuhdistus, hiustenvärjäys, sekä manikyyri + hääpaikan koristelu, mikä on todella minimaalinen. Meille tulee pöytiin juhannusruusuja, tuikut sekä kirkkaita lasikiviä. suurta päivää odotellessa perhoset vatsassa
  13. Luminen

    Rovaniemi

    Meidät vihkii myös Topi-pappi. Hää tais lähteä nuorten kanssa reissuun. Ovat keränneet erilaisilla tapahtumilla matkarahaa. Topi on ainakin kahtena kesänä reissannut nuorten kanssa. Onhan hän nuorisopappi/pastori... meillä oli haavena myös hevoskyyti kirkolta juhlapaikkaan, mutta pahalta näyttää ettemme saa sellaista kyytiä mistään. yhyyy. nyt koitetaan metsästää joko vanhaa letukkaa tai sitten moottoripyörää akantappajan kera..
  14. Luminen

    Rovaniemi

    Minen ollu se ainakaan. Mulla oli pinkki länkkärihattu selässä roikkumassa ;D
  15. Luminen

    Rovaniemi

    Bonnie, Kosmetiikkapisteellä saa myös kynsien koristelun. Ajattelin jokso vihkisormus-sormeen tulis joku timangni, siis kynteenkin ;D Aivan ihanan häälahjan saat kyllä nuoruuden ystävältäsi. Ois ollu ihan huippua saada kotiin meikkaaja+kampauksen laittaja. Mulla oli sitten perjantaina polttarit. Täysin yllärinä tuli. Mie aattelin, et päivä ois ollu eilinen, lauantai siis. Huisin hauskaa oli kertakaikkiaan Tuli käytyä mm. ratsastamassa, seinäkiipeilemässä ja ihokarvojen vahauksessa... Tytöt oli kyllä nähneet todella paljon vaivaa ja polttarit oli kyllä ihan mun näköiset. Illalla saunottivat, tekivät taikoja, syötiin, juotiin, sain hemmottelulahjoja... ja myöhään illalla lähettiin kaupunkiin jatkamaan hulinoita. Puol viiden aikaan aamusta sitä oltiin kotona ja aamulla kun heräilin tytsyn kans touhuamaan, olo oli mitä mainioin. Onko muilla ollu vielä polttareita?
×
×
  • Create New...