Taikapapu

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Taikapapu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Meillä on sukulaiset molemmilta puolilta hyvinkin suvaitsevaista porukkaa. Varsinkin minun puoleltani, jossa on paljon kirkosta eronneita jne. Miehen puolelta saattaa tulla ihmettelyjä, mutta mitäpä niistä. Minusta on hyvä avartaa vähän sukulaisten maailmaa!!! Meidän tapauksessamme ensijärkytys hoidettiin jo aiemmin, kun lastamme ei kastettu vaan vietettiin vain nimijuhlia. Samalla huomasimme, että eipä siitä kukaan niin kovin järkyttynytkään (tai ainakaan ei sitä näyttänyt...). Luulenpa, että mummosi ehtii asiaan tottua hyvin ennen häitä. Hyvä, että kerroitte etukäteen. Jos sukusi on kovin uskonnollista, niin nykyaikana kyllä niitä järkytyksiä riittää myöhemminkin (esim. jos lapsia ei kasteta). Sinä voit helpottaa tilannetta vain olemalla mahdollisimman avoin. Salailu ei minun mielestäni kannata!
 2. Meidän aikataulu on vielä ihan vaiheessa (kuten kaikki muutkin järjestelyt...) mutta tässä tähän mennessä varmistunutta: Kukonlaulun aikaan herätys 7.30 kampaus & meikki (samassa paikassa) 10.30 pukeutuminen 11.30 (viimeistään) lähtö vihki/juhlapaikalle, jonne n. tunnin ajomatka 13.00 vihkiminen 13.30 onnittelut ja maljat 14.00 ruokailu & puheita 16.00 hääkakku & kahvi --- ohjelmaa 17.00 häävalssi --- ohjelmaa --- morsiuskimpun heitto Jotain tällaista, ehkä. Meillä kun vihkiminen on jo klo 13 ja vielä juhlapaikalla, niin päivähäät on tiedossa. En edes yritä venyttää ohjelmaa myöhään iltaan, siinä käy kuitenkin köpelösti. Mutta yhtä kaikki, kaikki on vielä auki (paitsi vihkiminen). Toivottavasti vieraat tykkäävät päivähäistämme (pääsevät ainakin ajoissa nukkumaan...)
 3. Me saimme onneksemme (ja yllättävän vaivattomasti) Hyvinkään maistraatista vihkijän Porvoon lähelle. Olen niin onnellinen, että vihkijän saaminen onnistui ja toivon todella kaikille muillekin yhtä hyvää onnea! Itsekin olisin ollut valmis jopa maksamaan vihkijälle, mutta laki taitaa kieltää maksun ottamisen vihkimisestä!