Jump to content
Naimisiin.info

marionilla

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

marionilla's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kyllä kaikki aina tapaa järjestyä! Me menemme naimisiin neljä kuukautta sen jälkeen kun asiasta päätettiin, ja aluksi oli vähän olo, että mitenkähän kaikki järjestyy, mutta tässähän ne palaset ovat loksahdelleet paikoilleen. Jos päädytte siihen järjestelyyn, että ensin ravintolaan ja sitten jatkoille niin voisi olla parempi, että juhlat alkaa vähän aikaisemmin kuin klo 16, mutta jos tuntee vieraansa ja tietää, että ihmiset jaksaa juhlia pidempään niin ei se minusta ole liian myöhäinen ajankohta.
  2. Minusta tuollainen systeemi voi olla tosi hyväkin. Itse asiassa se oli meilläkin yhtenä vaihtoehtona, että ravontolaan syömään ja sieltä jatkoille, mutta päädyttiin sitten pienempiin häihin ja Tiukanlinnaan. Luulisin, että ruokailuun saa varata puolitoista-2 tuntia ja voisi olla toimiva, jos olisi joku yhteiskuljetus ravintolasta jatkoille.
  3. Ylimässä kerroksessa on kai toimistotiloja joita ei kai saa juhlakäyttöön. Onhan se pieni paikka kieltämättä, mutta kurjaa, jos teillä jää juhlat paikan takia pitämättä. Oletko miettinyt muita paikkavaihtoehtoja, esim. Rytkyllä on nuorisoseurantalo, samoin kai Kurkimäessä ja sitten se Vanula. Siis paikkoja jonne saa tuoda omat juomat ja pitopalvelun. Meillä oli kanssa pieniä ongelmia juhlapaikan löytämisen suhteen, mutta meille tuo Tiukanlinna oli ainut vaihtoehto, koska Puijon Konttila oli vielä pienempi, kun haluttiin hääjuhla Kuopion keskustan lähelle käytännön syistä.
  4. Tilat siis ovat pienet, mutta me ajattelimme käyttää tiloja niin, että keittiön viereiseen huoneeseen tulee noutopöytä joka illalla siirretään mahdollisen tanssimisen/biletyksen tieltä syrjään (tai sitten tanssitaan pihalla, jos sää sallii) Ruokailua varten laitetaan toiseen isompaan huoneeseen kaksi pitkää pöytää joihin mahtuu 40 ruokailijaa, takkahuoneen puolelle katetaan pöytä noin kymmenelle. Ahdastahan siellä tulee varmaan olemaan, mutta toivomme hyvää säätä, jolloin voi seurustella myös pihan puolella ja kun on pienistä häistä kyse niin pitäisi mahtua.
  5. Tiukanlinnassa on kaksi isompaa huonetta jotka ovat yhteydessä toisiinsa, välissä muutama porras ja eteiskäytävä ja toisen huoneen vieressä vielä pienempi takkahuone. Ruokailemaan mahtuu mukavasti noin 50-60 henkeä ja maksimissaan 70 asiakaspaikkaa. Kivat, valoisat tilat.
×
×
  • Create New...