Jump to content
Naimisiin.info

Miu.

Morsian
  • Viestit

    8
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Miu.'s Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tsemppiä Fitz! Minä kärvistelen täällä kuumuudessa jo... ja kokoan AOS pakettia. Niin uskomattomalta kun kuulostaakin, niin paikalliset tahot ja viranomaiset ovat olleet erittäin ystävällisiä ja avuliaita, mutta suurimmat ongelmat on ollut kotimaan byrokratian kanssa. En olisi ikinä uskonut, että suomalaisten kanssa voi mennä hermot.
  2. Toistaiseksi Glendaleen, Kaliforniaan. Hikistä siis, ja erittäin sopiva ilmasto kaltaiselleni kalkkilaivan kapteenille.
  3. Ihan hyvin se meni, kiitos kysymästä. Jännitin näin jälkeenpäin ajateltuna ihan turhaan. Kohta tulee lähtö, ja henkilökohtaisesti se suurin koettelemus, nimittäin lento. Minäkun jostain syystä pelkään lentämistä aika kovin. Mutta toisaalta sekin on vielä pieni hinta. Ja onnittelut.
  4. Ja en tiedä tuosta turistiviisumilla kokeilemista. Itse en uskaltanut kokeilla onneani, lähinnä sen pelossa että ne pistää sitten 5 vuoden kiellon siihen päälle. Siihen ei auta sitten viisumitkaan. Kiltisti olen odotellut. Kulta tuli käymään tosin täällä muutamaksi viikoksi, joten ihan erossa ei tarvinnut olla.
  5. Välillä kyllä tuntuu aika uskomattomalta. Mutta ei passaa nuolasta ennen kuin tipahtaa. Meidän "kihlajaiset" oli kahdenkeskinen tapahtuma, joten todisteita on aika vähän. Mutta toivottavasti ne riittää. No, voin kertoa että toi 4-15 viikkoa on ihan totta Kaliforniassa. Meillä meni muistaakseni kuukauden päivät että saatiin ilmoitus. Siellä on aika mieletön ruuhka vissiin, meillekin aluksi kerrottiin, että hakemuksen käsittelyyn menee korkeintaan 3 kk, mutta aika tuplaantui, koska hakemusten määrä kasvoi niin paljon. Sinne palkattiin lisää porukkaakin purkamaan tuota sumaa jossain vaiheessa. https://egov.uscis.gov/cris/jsps/Processtim...eviceCenter=CSC tuolta sivulta näkee missä mennään suurin piirtein. Tämän hetkinen päivitys on tosin helmikuulta.
  6. Hei, minulla on sitten haastattelu ensi viikolla... jännittää ihan hirveästi. Osaisiko joku antaa jotain käytännön vinkkejä? Lähinnä pelottaa ettei minulla ole tarpeeksi nuita todisteita... no, sitten kait sen näkee.
  7. Noita maksuja on hieman päivitetty: Rikosrekisteriote 10 € Application fee 94,30 € Virkatodistus 3,70 € Henk.koht mulla meni lääkäriin 363 € Pitää olla myös jenkkikoon passikuvat, eli 50x50 mm, ja kun niitä tarvii viisi, ja arkille menee kaksi, niin piti ottaa kuusi ja niihin meni yhteensä 30 € (10€/2 kpl). Sitten kun ottaa huomioon kaiken Helsingissä ramppaamisen, niin täytyy myöntää ettei tämä halvaksi tule.
  8. Ajattelin nyt kaiken tämän takia rekisteröityä tänne. On vain mukavaa jos voin olla avuksi asiassa ja mahdollisesti kysyä apua muilta jotka on käyny tän kauheen ruljanssin läpi. Täytyy kyllä myöntää, että pistää vaan rakastamaan kumppaniaan enemmän kun jaksaa sinnitellä tällä tavalla.
×
×
  • Create New...