Anita

Morsian
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Anita

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Parainen
  1. Mulla meinasi itku tulla, kun oli lähdönhetki kirkolle. Itku meinasi tulla myös, kun häämarssi alkoi soimaan. Mutta ei tullut itkua ja koko loppu matka alttarille oli pelkkää hymyä! Kuin myös koko loppu päivä! Meidän häät olivat IHANAT!!! Melkein harmittaa, että ne ovat ohi!
  2. Ei näe! Vasta alttarilla sitten kohdataan. Tällä perusteella kuvauskin on vasta vihkimisen jälkeen juhlapaikalla. "Kostoksi" sulho pimittää multa oman pukeutumisensa. Eli en tiedä yhtään, mitä sulho päällensä pukee...saati onko se mustaa vai valkoista!! On sitten yllätys molemminpuolinen alttarilla! (Noh, ei tämä ihan kosto ole, sillä sulho ite halusi nähdä pukuni vasta alttarilla.)
  3. Meidän valssit: 1. Kesäinen häävalssi 2. Tää päivä on teidän 3. Morsiuspari Yritin etsiä toiseksi ja kolmanneksi sellaiset valssit, joissa lauletaan hääparille / hääparista.... ei hääpari toisilleen. Ajattelin, etten sitten tanssi appiukon kanssa valssia, jossa lauletaan "Minä rakastan sua" tms. Mutta näihin valsseihin ihastuin ja sulho ne hyväksyi, joten nämä ne ovat.
  4. Eikös ne onnenkyyneleet kuulu asiaan. Itse en aio mitenkään häpeillä... jos itkettää, niin sitten itketään. Pitää vaan muistaa sanoa meikkaajalle, että laittaa vedenkestävää ripsaria... Ja pitää muistaa ostaa joku nätti nenäliina...
  5. Meillä tulee miljöökuvaus vihkimisen jälkeen juhlapaikalla. Halutaan myös olla oikeasti naimisissa ennen kuvia. Ja lisäksi sulho ei näe minua kyseisenä päivänä kuin vasta alttarilla! Juhlapaikalle on jonkun verran matkaa, joten me varmaan ollaan nopeampia kuin vieraat ja vieraille järjestetään kyllä ohjelmaa ja suun kostuketta odotusajaksi. Olen kuullut monia juttuja myös siihen suuntaan, että yllättävän nopeasti on hääpari kuvauksesta tullut. Eli ei todellakaan aina valiteta siitä, että vieraat joutuvat odottamaan. Alle tunti riittää kuulemma mainiosti kuvaukseen, kun on ammattilainen asialla.