Joannet

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Joannet

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pori
 1. Me lähdemme viisi päivää häiden jälkeen Rhodoksen saarelle Ixiaan. Tarkoituksena olisi viettää siellä kaksi rentouttavaa viikkoa. Lisäksi suunnittelimme Turkin puolella vierailua yhtenä päivänä. Odotan innolla...
 2. Meillä häät syyskuussa 2009. Vihkiminen Keski-Porissa ja juhlat Kullaalla Harjulassa.
 3. Hääyö porissa on kyllä ongelmallinen juttu. Sulho ei halua hotelliin ja minä en halua mökkikämppään, mikä siis ratkaisuksi ?
 4. Me teemme häävalssin lisäksi evolution of dance esityksen. Eli aloitamme tanssimaan ihan normaalisti jotain balladia ja sitten yht`äkkiä musiikkivaihtuu sikermäksi jota sitten tanssimme esim. tiputanssi, macarena, kung fu fighting, saturday night fever jne. Semmonen on youtuben mukaan muodissa jenkeissä. Tällä tavoin ajateltiin viihdyttää vieraita.
 5. Haaveilen siitä, että ennen virallista kirkkovihkimistä voitaisiin toimittaa jonkinlainen seremonia paikassa missä olen mieheni tavannut. Eli siis, menemme virallisesti kirkossa naimisiin 12.9.09 , mutta toivoisin että vaikkapa edellisenä päivänä voisimme kokoontua paikkaan, jossa olemme tavanneet (luonnon keskellä) ja pitää jonkinlaisen seremionian. Paikka jossa olemme tavanneet on erään seurakunnan leirikeskuksen metsässä. Paikassa on luonnoalttari, missä on pidetty ainakin ripareilla "leirihäitä". Haluaisin yllättää mieheni tällä tavoin. Paikalla olisimme vain me ja seremonianvetäjä. Lukisimme jonkinlaiset valat toisillemme ja toimitus olisi lähinnä symbolinen. Vinkkejä ja apua kaivataa? Kiitos jo etukäteen
 6. Minä haluan omiin häihini ehdottomasti Hurmion. Sanoja en nyt tähän löytänyt mutta on kaunis kappale. Löytyy ainakin toivelaulukirjoista.
 7. Meille tulee Koskaan et muuttua saa. Sopii meille kun ollaan tavattu niin nuorina.
 8. Vihdoin myös mulle aukesi nämä suojatut sivut.Täällä siis myös yksi Porin piru. Häät 120909.