Pikkis

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Pikkis

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0

Profile Information

  • Paikkakunta
    Vantaa
  1. Meillä oli 0-10- vuotiaita lapsivieraita reilu 10, ja kaikki käyttäytyivät hienosti. Tosin lapsille oli alakerrassa leikkihuone, jossa oli legoja ja piirustuspaperia ja jossa lapset viihtyivät tosi hyvin. Lapset myös huolestuivat morsiamen ryöstön aikana morsiamen katoamisesta paljon enemmän kuin sulhanen ...
  2. Mullekin oli tullut kela-kortti häämatkan aikana.
  3. Hei Onnentyttö! Mä olen ollut Italiassa heinäkuussa eikä siellä mikään tuskastuttavan kuuma ollut. Tokihan siellä lämmintä ja kuumakin oli, mutta minä, joka en todellakaan mitään hirmu kuumaa ja hellettä kestä jaksoin ihan hyvin. Suosittelin kyllä nimittäin häämatkaa heti häiden jälkeen. Me menimme naimisiin 23.8. ja lähdimme matkalle 25.8. (Mauritiukselle, ihana paikka) ja oli tosi ihanaa kun häähumu vaan tuntui jatkuvan ja jatkuvan ja vasta nyt sitten viikkojen jälkeen on alkanut 'tavallinen' elämä. Tuntui siltä, että vietettiin oikein todellinen kuherruskuukausi.
  4. Meidän pappi puhui musta koko ajan mun ensimmäisellä etunimellä vaikka tiesikin että kutsumanimeni on toinen nimeni. Harjoituksissa hän käytti tätä toista nimeäni ja sen nimen hää oli kirjoittanut paperillekin, mutta jostain syystä hää sitten käyttikin itse vihkimisessä tätä ekaa nimeäni, jolla mua ei ole koskaan kutsuttu. Vieraiden joukossa kävi kuulemma kohadus, koska sulhon suku ei tiennyt todellakaan mun koko nimeäni . Mua ei tämä sotku kyllä haitannut, se pikemminkin vaan poisti mun jännityksen kun piti päättää itkeäkö vai nauraa. Onneksi nauratti . Nyt on sitten kivaa olla rouva!