Jump to content
Naimisiin.info

Lumo

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

502 profiilin katselua

Lumo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lumo

    Nettikaupat

    http://www.pandurohobby.fi
  2. Lumo

    Nettikaupat

    http://www.paperikierre.com/ Paljon erilaisia scrapbook-papereita, myös leimasimia, niittejä, nauhoja yms.
  3. Kiitos vastauksesta. Toisaalta tuntuu hassulta laittaa kaksi kutsua tavallaan samasta aiheesta, toisaalta taas hassulta pistää yksi kutsu kahdesta eri tilaisuudesta. No, paikalle ei tosiaan ole tulossa kuin vanhemmat ja sisarukset, joten ei ole niin hirveän tarkkaa. Pitää katsoa miten tuon saisi järkevimmin laitettua yhteen kutsuun.
  4. Meille on näillä näkymin tulossa siviilivihkiminen maistraatissa ja sen jälkeen pienen piirin kakkukahvit jokunen päivä ennen avioliiton siunausta ja isompia juhlia. Onko hassua laittaa tälle pienelle piirille, jonka on tarkoitus osallistua kumpaankin tilaisuuteen, kahdet kutsut? Jos laitamme kahdet, niin miten ne kannattaisi postittaa, kummatkin kerralla, vai laittaa ensimmäisen tilaisuuden kutsu hiukan ennen? Kutsuttavat kyllä tulevat etukäteen tietämään mitä ollaan suunniteltu, eli tuskin sekaannuksen vaaraa tulee, mutta olisi silti kiva saada tuokin hoidettua nätisti.
  5. Lumo

    Ruusuja suodatinpusseista

    Nyt on kokeiltu ruusuja. Ensimmäisistä tuli pitkälehtisiä, minkä jälkeen luin ohjeen tarkemmin ja huomasin jättäneeni osan ulkoterälehdistä pois. Kolmas ruusu onnistui muuten oikein hyvin, mutta yksikään kukkasista ei ole suostunut pysymään varressaan. Tiedä sitten onko materiaalissa vika, kun Sinellissä ei ollut rautalankoja, joten käytin hitsilankaa. Seuraavan varren taidan karhentaa yläpäästään rouhimalla sitä pihdeillä.
  6. Hääkortteihin asti en ole vielä ehtinyt, mutta muuten on tullut jonkin verran kortteja tehdyksi. Näppäriksi ovat osoittautuneet ns. teippiliima, eli siinä on taustapaperissa kiinni ohut liimakalvo, sekä liimarolleri, josta tulee pieniä liimapisaroita. Ainakin Pioneerin Dot Runner on saanut aikaan hyvin kestävän kiinnityksen.
  7. Ei olla vielä lyöty aikaa lukkoon, mutta kihlauksesta asti kaikki ovat tienneet, että naimisiin mennään kunhan ehditään. Tai oikeammin; saadaan riittävästi rahaa säästöön. Haluamme kuitenkin kunnon juhlat ja sukua on varsin paljon, joten ihan pienellä budjetilla ei pärjää. Läheisten kanssa on tullut kyllä tehtyä jos jonkin näköistä suunnitelmaa ja suku on innoissaan.
×
×
  • Create New...