Tsiili

Rouva
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Tsiili

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Etelä-Pohjanmaa
 1. Tää oli ihan mielettömän kaunis ja liikuttava tarina. Kuuluisi johonkin modernit rakkausrunot -kirjaan.
 2. Hih.. mä en ees kykene muistaan sun vanhaa sukunimeä nyt äkkiseltään kun yritän. Nykyinen siis istuu sulle varsin hyvin Kiitti Nyytsä, kiva kuulla. Mäkin välillä ihmettelen, että olenko tosiaan ollut vielä 9 kk sitten eriniminen.
 3. Otin miehen nimen 1) (vielä joten kuten hengissä olevan) perinteen vuoksi 2) koska halusin perheelle (= tällä hetkellä vain me kaksi) yhteisen sukunimen 3) siksi, että tuntui jollain oudolla tavalla kamalalta ajatukselta, että mun sukunimeni yhteisenä nimenä käsitettäisiin usein mieheni suvun nimeksi Olen nykyiseen nimeeni ja valintaani tyytyväinen, mutta sisäisesti edelleen hieman kiemurtelen, koska tasa-arvon kannattajana ja analyyttisiä, kestäviä perusteluja mielipiteille muuten vaativana en pysty ratkaisuani täysin aukottomasti itselleni selittämään.
 4. Pykälistä en tiedä, mutta veikkaisin, ettei ilmoittamiselta oikein voi välttyä. Työnantaja makselee kuitenkin kaiken maailman veroja ja muita virallisia maksuja paikkoihin, joiden rekistereihin nimitieto päivittyy suoraan väestörekisteristä. Luulen siis, että asia pompsahtaa jotakin kautta työnantajan eteen, vaikka ei aktiivisesti itse tiedottaisikaan.
 5. Mekin käytiin studiokuvissa Klikin Samilla ja oltiin enemmän kuin tyytyväisiä sekä kuvaustilanteeseen että lopputulokseen. Kuvauksessa oli rentoa ja hauskaa!
 6. En pidä sormuksia leipoessani enkä yleensä muutenkaan ruokaa laittaessani varsinkin, jos kuorin tai paloittelen vihanneksia. Otan sormuksen pois myös saunassa, suihkussa, uimassa, vessan siivouksessa, kaikkea kävelyä rivakampaa liikuntaa harrastaessani, käsiä rasvatessani ja nukkuessani. Mulla sormet turpoavat vähän öisin, ja sormukset alkavat painaa. Muuten kyllä käytän aina.
 7. Tuo ""Ei palautustarvetta" on mun mielestä tosi sympaattinen.
 8. Aamen tälle. Itse huomasin jännityksen laukeamisen vaikuttaneen niin, etten juhlapaikalle päästyämme muistanut illan aikataulusta mitään. En siis yhtään mitään, vaikka olin säätänyt sitä viimeiset kolme kuukautta. Jouduin katsomaan häälehtisestä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Onneksi MC:llä oli homma hanskassa.
 9. Ei. Pappi sanoi etukäteen, että sormuksen laittamisen jälkeen voisi pussata, mutta se hetki meni jotenkin ohi. Pussaamiseen ei enää erikseen kehotettu, eikä se jotenkin tuntunut tilanteessa luontevalta. Traumoja ei silti jäänyt.
 10. Tuota "helmat syliin ja pöntölle väärin päin" -tekniikkaa minäkin onnistuneesti käytin mutta totesin, että stay up -sukat olisivat olleet sukkahousuja huomattavasti kätevämmät siinä puuhassa. Ystävän neuvona tuleville morsiamille siis...
 11. TAKK:n juhlatilasta on tullut sen verran kyselyitä yksärillä, että laitan tänne ketjuunkin vähän infoa ko. paikasta. PAIKASTA YLEENSÄ: Tila ei ole romanttinen tai erityisen loistelias sanojen varsinaisissa merkityksissä, vähän lounasravintolan tai hienon työpaikan ruokalan tyylinen. Se on kuitenkin tosi siisti ja kätevä, mikä sopi meille hyvin. Parkkipaikkoja on hyvin takapihalla, sijainti lähellä keskustaa, siistit sisävessat, kunnolliset ruuanottolinjastot, siistit penkit jne. Sali on ällän muotoinen, kaksiosainen, osien välissä iso liukuovi. Ihmisiä mahtuu muistaakseni max. 120. Varsinaista pihaa ei ole, mutta jonkinlainen tilava happihyppely- ja tupakkapaikka löytyy kerrosta alempaa kuin juhlatila. Tilavuokraa ei ainakaan meillä ole menossa erikseen. Remontin jälkeen paikassa ei ole enää saanut polttaa kynttilöitä. RUOKA JA JUOMA: Menuja ei ole valmiina, vaan TAKK:sta lasketaan tarjous toiveiden perusteella. Meillä hinnaksi tuli 30 e/per pää (pääruokana paahtopaistia, alkupalapöytänä aika perussetti graavilohineen ja systeemeineen, kahvit ja häähakku), kun vieraita on tulossa 60-100. Hinnat vaihtelevat tietysti paljon raaka-aineiden hintojen ja vierasmäärän mukaan. Ruuat haetaan buffetista, mutta juomat tarjoillaan pöytiin. Lähes koko henkilökunta koostuu TAKK:n opiskelijoista. Omat alkoholit saa viedä. MUSIIKKI: Pieni tanssilattia löytyy, ja bändille on tilaa, mutta ei mitään erillistä koroketta tai lavaa. Äänentoistovehkeet täytyy tuoda itse. AIKATAULU: Juhlien täytyy olla ohi viimeistään klo 24.00, koska silloin loppuu opiskelijoiden työaika. TAKK on kesäisin kiinni juhannuksesta elokuun alkupuolelle, joten keskikesän häitä ei siellä pysty järjestämään, jos ei systeemi satu muuttumaan. Samoin saattaa olla vaikeaa tavoittaa ketään kysymyksiin vastaavaa ennen about elokuun puoliväliä. Toivottavasti tiedoista on apua omaa juhlapaikkaansa etsiville. Me siis päädyimme itse juurikin tähän paikkaan, ja ainakin toistaiseksi on oltu tosi tyytyväisiä. Kaikki on toiminut loistavasti.
 12. Hei! Sattuisiko kellään olemaan tietoa siitä, saako TAKK:n juhlasalia edelleen hääjuhlakäyttöön? Tai keneltä kannattaisi asiasta kysellä? Laitoin summan mutikassa sähköpostia jollekin asiakasvastaavalle, mutta en ainakaan vielä ole saanut vastausta, mikä toki voi johtua joululomistakin. Soitto TAKK:n keskukseen tietysti selventäisi asiaa, mutta olisi tosi mukavaa, jos olisi ensin hieman taustatietoja. TAKK:n verkkosivuilta ei nimittäin tuntunut löytyvän mitään tietoa juhlatilasta, kokousnetti ei löytänyt ko. tilaa ja googlauksenkin tulokset olivat heikot. -Tsiili Mahtaako Tsiilille olla selvinnyt TAKK:n tilanne? Tai onko jollain muulla tietoa kyseisestä juhlasalista? Keskusteltu yksäreillä. Hyvä, kun laitoit viestiä suoraan - käyn niin harvoin tässä keskustelussa nyt, kun oma hääpaikka on selvillä.
 13. Oma valkokultainen puolipyöreä oli opiskelija-alennuksen jälkeen n. 70 euroa, sulhasen litteä versio n. 120.
 14. Hei! Tarkoitatko Mieskuoro Laulajien Laulumajaa? Harkittiin sitä omiin häihin ja käytiin pari kuukautta sitten katsomassakin, mutta ei loppujen lopuksi uskallettu ottaa, koska vuokra-aika voi huonolla säkällä olla vain 24 h (aamukasista aamukasiin). Tämä siis siinä tapauksessa, että molemmin puolin omia juhlia on muita varauksia. Hinta oli ainakin slloin 600 e (AV-setin vuokra 100 e, jos sitä haluaa käyttää). Paikka oli sulhasen mielestä hieman kokoustilamainen, mutta omasta mielestäni hyvin siisti ja ihan juhlavakin. Keittiö ei vaikuttanut aivan hiljattain valmistuneelta, mutta se oli kuitenkin varsin asiallisen oloinen. Suurtalousmainen. Pihalla on hyvin parkkipaikkoja, mutta se ei varsinaisesti ole mikään viihtyisä hengailutila. Tässä jotain äkkiä mieleen muistuneita juttuja. Kysele ihmeessä lisää, jos siltä tuntuu! -Tsiili
 15. Hei! Sattuisiko kellään olemaan tietoa siitä, saako TAKK:n juhlasalia edelleen hääjuhlakäyttöön? Tai keneltä kannattaisi asiasta kysellä? Laitoin summan mutikassa sähköpostia jollekin asiakasvastaavalle, mutta en ainakaan vielä ole saanut vastausta, mikä toki voi johtua joululomistakin. Soitto TAKK:n keskukseen tietysti selventäisi asiaa, mutta olisi tosi mukavaa, jos olisi ensin hieman taustatietoja. TAKK:n verkkosivuilta ei nimittäin tuntunut löytyvän mitään tietoa juhlatilasta, kokousnetti ei löytänyt ko. tilaa ja googlauksenkin tulokset olivat heikot. -Tsiili