Jump to content
Naimisiin.info

Bruidje

Morsian
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Bruidje's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Mulla on suomalainen poikaystava (joka tosin asunut 15 vuotta holtsuissa) - ja jotenkin olemme tanne jumittuneet niin etta asun taalla itsekin jo 7:tta vuotta... niin se aika vierahtaa!! Menemme kesalla naimisiin suomessa ja en ole viela edes miettinyt paperihassakkaa taalla paassa, ajattelin perehtya siihen sitten jalkeenpain....! Joutunen sitten kestamaan moittimiset kaupungintalolla mutta ennemmin se, kun etta joutuisi tassa haahassakan lomassa viela siihen :-) Meilla on siis molemmilla suomen kansalaisuus joten viralllisesti paasemme suomessa naimisiin ihan helposti. Jos teilla on hyvia vinkkeja siita miten hollanti-teemaa voisi tuoda haissa esille, niin ottaisin niita mielellani vastaan :-) suurin osa kavereista tulee taalta, joten olisi kiva yllatys heillekin, vaikka paaasiassa haista tulee aika suomalaiset.
  2. kylla mustakin tuntuisi oudolta jos polttareihin kutsuttaisiin ihmisia jotka eivat saa kutsua haihin, siella kuitenkin puhutaan niista ym ja se ehka tuntuisi naista henkiloista hieman ulkopuoliselta ja 'kakkosluokan frendilta'...
  3. Bruidje

    Hääjuhlan maksullisuus

    Itsekin vierastan 'illalliskortti' tms tapaa enka ole sellaisesta kuullut (vaikka akateemisiin piireihinkin kuulun ;-)), mutta jos haaparin sukulais/kaveripiirissa tama on normaalia niin kai se sitten on ok..... Me emme myoskaan toivo erityisesti lisaa tavaraa, mutta jotenkin tilinumeron laittaminen kutsuun tuntuu myos kamalalta (tosin itse olen ollut vieraana haissa joissa nain oli tehty eika se mielestani ollut silloin kamalaa... hmmm...), joten olemme paatyneet sellaiseen ratkaisuun, etta emme laita kutsun yhteyteen mitaan lahja-asioista. Meilla on silti pieni lahjalista Stockalla ja ilmoittautumisten vastaanottajia on informoitu siita, jos joku kyselee. Suurin osa kavereistamme tulee ulkomailta maasta jossa on tapana aina antaa rahaa lahjaksi, joten lahjapoydalle tulee myos boxi kirjekuoria varten. Toivottavasti tama tulee toimimaan kaytannossa hyvin, en haluaisi etta koko tasta asiasta tulisi mitaan isoa numeroa ja myos jos joku ei toisi mitaan, ei se meita haittaisi, paaasia on jakaa suuri paiva ystaviemme ja laheistemme kanssa!
  4. Bruidje

    kuka kohottaa tervetuliaismaljan?

    Meilla maljan kohottaa toinen bestmaneista joka on myos sulhon veli - han toimii myos seremoniamestarina pitaen tapahtuman kasassa vaikka mitaan minuuttiaikataulua ei tietenkaan ole.
  5. Mulla on 2 kaasoa, en antanut heille oikeastaan mitaan tehtavia koska en halunnut kuormittaa kiireisia ihmisia, tarkeinta itselleni on nimenomaan se, etta he ovat kanssani haapaivana aamusta saakka henkisena tukena rauhoittelemassa... ja jo nyt etukateenkin he ovat oikeastaan joutuneet tahan tehtavaan ja hoitaneet sen loistavasti (yleensa olen rauhallinen ja jarkeva ihminen mutta haiden lahestyminen saa nakojaan minutkin hermoilemaan PALJON!!!) :-) Mutta itse asiassa he ovat olleet tosi aktiivisia ja pyytaneet saada tehda jotain, ja ovatkin antaneet kullanarvoisia mielipiteita ja neuvoja monista asioista. Kiitos jo nyt ihanat kaasot!!
  6. Bruidje

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Juu... meidankin vihkipappi totesi etta 'se on ihan peruskamaa, samaan jumalaanhan tassa uskotaan' :-) mutta tosiaan kuulin sattumalta eraalta tutultani etta hanen kotipaikkakuntansa pappi oli kieltanyt suomalaisen joululauluversion esittamisen (ev.lut.)joulukirkossa, koska kyseessa on periaatteessa katolinen biisi... ja myos tama vihkipappimme sanoi etta on kuullut tallaisesta kiellosta myos haiden yhteydessa :-S Han sanoi, etta paakaupunkiseudulla tuskin tulee ongelmaa missaan kirkossa tosin, mutta kannattaa siis tarkistaa jos haluaa taman kappaleen esitettavaksi!
  7. Bruidje

    Millasia lauluja teillä kirkossa???

    Meille tulee Ave Maria italiaksi laulettuna... ei varsinaisesti ev lut laulu mutta niin kaunis, papilta varmistimme etta on ok esittaa se (tosin kuulimme myos etta joissakin paikoissa tama voisi olla ongelma)
  8. Ma teetan pukuni Morsmaikussa josta loytyi aivan taydellinen malli
  9. Bruidje

    Ketkä kättelevät häävieraat?

    Me maksamme itse haat ja olemme myos kutsujina, mutta silti haluamme etta myos molempien vanhemmat kattelevat, olemme itse tod nakoisesti ensin ja sitten he. Asumme itse ulkomailla joten vanhempamme auttavat siksi kaytannon jarjestelyissa aika paljon, jonka takia on jotenkin mukavaa etta hekin sitten toivottavat kaikki tervetulleeksi siina ovella. Lisaksi suurin osa ystavistamme ei tunne heita, joten on mielestani kiva etta he heti nakevat ovella ketka ovat 'kunniasukulaisia' :-)
  10. Bruidje

    Vanhempien kanssa tanssittava tanssi

    Meille tulee vanhempien kanssa Finlandersien Taa Paiva on Teidan jonka savelma miellyttaa mua kovasti ja lisaksi sanat vahan niin kuin vanhemman nakokulmasta.
  11. Meilla on vihkiminen klo 15, juhlapaikassa jatkuu meno klo 00:00 saakka (juhlapaikan takaraja) ja sen jalkeen viela on tarkoitus menna kavereiden ja muiden bailuhenkisten kanssa jatkoille klubille (jonne on varmistettu sisaanpaasy jonon ohi meidan porukalle 'salasanalla') Hip hei ja kannat kattoon ;-)
  12. Moon River on aivan ihana, mutta jos haluaa perinteista suomalaista valssia (ei kuitenkaan sita Akselia ja Elinaa :-)) niin esim Finlandersien Taa Paiva on Teidan on aika kiva, meille tulee se 'kakkostanssiksi' johon vanhemmatkin tulee mukaan, ja halusimme sita varten jonkin 'normaalin valssin' heidan toiveestaan :-)
  13. Suklaa-addiktille nama kaikki kuulostavat ihanalta, erityisesti vadelmat ja appelsiini... mutta entas piparminttukastike, tai sitten karpalot?
  14. Voisiko purkin laittaa keskelle poytaa, tayttaa vedella ja siita lahtemaan muratinoksia tai muita pitkia lehvia poydan molempia paatyja kohti, muratin tms kiemuroiden valiin voisi sitten laittaa niita pienempia purkkeja joissa tuikkuja?
  15. Bruidje

    Hääparilla oma pöytä?

    Meille tulee erillinen poyta, johon lisaksi istumaan kaasot (2kpl) ja bestmanit (myos 2kpl :-)) ruokailun ym ajaksi - myohemmin sitten tietysti sosialisoimme vieraiden joukossa. Haluamme myos hieman hengahtamisrauhaa ruokailun ajan muuten hektisen paivan keskella, mutta meista on kuitenkin kiva ettemme ole siina ihan 'ylhaisessa yksinaisyydessamme' :-) Nain siis meilla, olen nahnyt kuitenkin monia erilaisia ratkaisuja kavereiden haissa ja kaikki ovat toimineet kyseiseen tilanteeseen sopivasti.
×
×
  • Create New...