Jump to content
Naimisiin.info

Ansq

Morsian
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Ansq's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ansq

    Santorini

    Palauduttiin myöskin häämatkalta Santorinilta maanantaina. Aivan mahtava paikka, vaikka heti lähtisin uudestaan ja mies myös. Suht pieni saari ja kahdessa päivässä sai mönkijällä koluttua. Mut ne maisemat on vaan niin lumoavan kauniita. Hotellina oli meillä Polydefkis ja siisti oli.
  2. Ansq

    Santorini

    Me olemme myös lähdössä Santorinille häämatkalle 1.9.08. Koska matka tuli vähän extempore(oli tarkoitus läheteä vasta myöhemmin kohteena Thaimaa), ei valinnan varaa paljon ollut. Nyt näyttäisi kuitenkin siltä, että oiva häämatkakohde on varattuna. Kohteena Kamari ja hotellina Polydefkis. Mukavia kertomuksia ja kokemuksia tällä palstalla..
  3. Ansq

    Mitkä häämarssit ja valssi teillä?

    Samat valinnat meilläkin. Häämusiikkikonsertissa mies heti nyki hihasta tuon trumpettisävelmän soidessa ja minä sitten tuon Elgarin valitsin alkuun. Tai siis näin tässä vaiheessa, saas nähdä muuttuko mieli kesän aikana.. Perinteistä Ruususta meille ei kyllä tule.
  4. Ansq

    Etelä-Pohjanmaa

    Ilamajokinen morsio ilimoottautuu.. Ja häitä tottakai samalla paikkakunnalla juhulitahan elokuulla!
  5. Eipä tuota päivää etukäteen tiedossa ollut, kesken perjantaisiivouksen mies polvistui keittiön lattialle ja sormus kädessä kysyi vaimokseen. Voiko sen yllättyneempi olla. Toki asiasta oli aikaisemminkin puhetta ollut, mutta vain sen suuntaisena, että vuoden sisällä sitten ne häätkin pidetään, kun kerran kihloihin mennään. Niin ja sen oikean sormuskoon kävin piruuttani eräässä kultasepänliikkeessä mittauttamassa, ettei ainakaan siitä jää kiinni. Sillä sen olin sanonut jo heti suhteen alkumetreillä, että kyllä sitä sen verran tosissaan kosiessa pitää olla, että sormus on heti valmiina. Ja miehelle se sormus siis haettiin seuraavana päivänä.
  6. Me ollaan molemmat pohjanmaalta ja ajattelin myös noita Tähkän lauseita karkkeihin. Mitään sen kummempaa pohjalaista ei taida meille tulla.. Heh, noi kumpparit ois aika hienot!
×
×
  • Create New...