Jump to content
Naimisiin.info

mariakatariina

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mariakatariina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olin lomamatkalla Madeiralla näihin samoihin aikoihin kaks vuotta sitten ja uudestaa mieli halajaa kyllä sinne. -kaupunkilevada lähti hotellin nurkilta, oli aika vaikeakulkuinen ajoittain (rikkinäisi laattoja yms.), koska kaupunkin ei ainakaan silloin huolehtinut sen kunnosta -aurinkomatkojen retki Boa morte-levadalle oli oikein hieno ja huonompijalkaisetkin pystyi kulkemaan mukana. Helppo maasto ja vauhti ei ollut kova -omatoimiretki paikallisella taksilla Pico de arieirolle ja takaisin oli halpa ja näki takuuvarmasti enemmän kuin bussilla -retki nunnien laaksoon ei ollut ihmeellinen, hienoja maisemia kylläkin. Kannattaa ottaa lämmintä vaatetta mukaan, ylhäällä on kylmää -kaupungista pääsee sellasella näköalahissillä ylemmäs, lähdettiin hissin päätepisteestä kävelemään milloin mihinkin suuntaan. Varsinaisia levadoja ei lähdetty seuraamaan sen enempää, riitti ihan niitä yhdyspolkujakin käveltäväksi:) Vaikka levadat oli hienoja, niin ajattelisin nähtävää riittävän kaupungilla ja muillakin retkillä. Ei kannata pelätä vaikeakulkuisuutta jos jalat pysyy alla
  2. Kävin juuri katsastamassa Tarmon taloa. Salin puolelle mahtuu noin sata vierasta eli meilläkin olisi "eteisen" puolelle joutunut kolmisenkymmentä vierasta. Vuokra ei ollut huima, en nyt muista tarkalleen. Keittiötilat oli erittäin pienet, normaali hella ja pakastin+jääkaappi. Ei pöytäliinoja, pihaa aika vähän ja parkkitilat jaetaan vieressä olevan juhlapaikan kanssa. Varauksia on kuulemma erittäin vähän ja en ole minäkään sitä listaa pidentämässä. Sinänsä paikassa ei varmaankaan ole mitään vikaa mutta ei soveltunut meidän tarpeisiin.
  3. Kokemukseni Pikku-Pukista rajoittuu ainoastaan puhelinkeskusteluun, jossa paikkaa vuokraava firma kertoi perivänsä 15 euroa henkilöä kohden laivamatkoista. Kun lisäksi halvin menuehdotus on 29 euroa henkilöltä sai se paikka jäädä.
×
×
  • Create New...