Xaura

Morsian
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Xaura

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Itse sain tulevilta appivanhemmilta viime jouluna joululahjaksi lahjakortin kasvohoitoon. Kosmetologineitsyenä olin todella iloinen tuosta. Minullakin on sekaiho ja tavallisesti naama kukkii kuukautisten aikoihin vaihtelevasti. Kävin kevään mittaan kaiken kaikkiaan kolme kertaa kasvohoidossa. Yksi kerta kyllä tuotti tulosta mutta kolmen hoitokerran jälkeen iho on todella hyvässä kunnossa. Tokihan nyt hääpäivän lähestyessä stressinäppyjä tulee väkisinkin hiukan, mutta ne on helposti meikillä peitettävissä. Hoidon jälkeen ei ole ollut minkäänlaista punoitusta tai ihon ärtyneisyyttä. Mutta näin omakohtaisena kokemuksena voin suositella useamman kerran sarjaa. Helposti se ensimmäinen hoito saa epäpuhtaudet nousemaan pintaan ja se toinen hoito puhdistaa kunnolla. Viimeinen kasvohoito minulla oli noin 3 viikkoa ennen suurta päivää ja kulmat sekä ripset värjättiin 4 päivää ennen. Ja kääk! Häät on sitten jo ylihuomenna =)
 2. eiköhän se tosiaan ihan oma häpeä ellei tajua apua pyytää mikäli sitä tarvitsee...kaasona olemisen ideanahan on olla morsiamen apuna ja tukena
 3. Meille myös tulossa yksittäiset gerberat pöytiin viinipulloihin aseteltuna =) väreinä sulhasen (!) valitsemat vaaleanpunainen ja valkoinen
 4. Meillä luultavasti toiveen mukaan suurin osa lahjoista on kirjekuoria, jotka säilömme vartavasten asiaan tarkoitettuun puulaatikkoon. Muut lahjat mitä luultavimmin avataan jossakin vaiheessa.
 5. Meillä poika on häiden aikaan hiukan vajaa 10 kk ja on menossa minun vanhempieni luokse yöksi. Juhlapaikalle otamme mukaan vaunut, jossa pikkumies voi nukkua juhlan aikana. Ja kuitenkin varmaa on, että yö tulele olemaan jokatapauksessa levoton ja katkonainen niin todennnäköisesti koitamme pitkittää vanhempieni paikallaoloa kuitenkin pojan tarpeita kuunnellen kuitenkin mahdollisimman pitkää jotteivät he joutuisi ihan ensimmäisinä poistumaan.
 6. Meille oli ensin tarkoitus tulla pöytäkartta näkyville. Päädyimme kuitenkin siihen, että pöytiin tulee selkeä numerointi ja myös erillisellä lapulla nimilista pöydässä istuvista henkilöistä. Avustajat (3 kpl) opastavat vieraat oikeisiin pöytiin aakkosjärjestyksessä olevan nimilistan perusteella.
 7. Meillä morsiamen isä puhuu ennen ruokailua, toivottaa siis vieraat tervetulleeksi ja nostaa onnittelumaljan.
 8. Meillä sovittu, että bändi soittaa hiljaista lattarityyppistä laulutonta musiikkia ruokailun taustalle. Onneksemme bändi on käytössä koko juhlan ajan ilman tietty settimäärää juuri niin kauan kuin tarve vaatii, vaikka aamuun asti =)
 9. Meille ei tule ns. kirjallista ohjelmaa. Ohjelmapuoli on avustajien hallussa ja toivoimme sulkin kanssa, että he katsovat asiat tilanteen mukaan. Jos on hyvä meininki ja iloisia ihmisiä niin sitten annetaan seurustelurauhaa ja mikäli tarvetta on niin piristävää ohjelmaa kehiin. Tietysti joillekin asioille (hääkakku, valssi ja kimpun heitto) on suunniteltu aikataulua mutta muu vaihtelee. Ja haluammekin pitää vapaudet muutoksiin ilman orjallista kirjallista listaa illan tapahtumien suhteen.
 10. Meillä lapsivieraita ei kovin montaa ole koko vierasmäärään suhteutettuna, mutta ajattelimme jonkinlaisen leikkinurkan varata. Tarkoituksena järjestää pieni pöytä ja tuolit, joiden ääressä voi värittää värityskirjaa tai piirtää. Jokin palapielikin varmaan sinne tiensä löytää. Mahdollisesti myös harkinnassa matkatelkkari ja VHS-nauhuri piirrettyine videokasetteineen (eipä ainakaan ollenkaan haittaa mikäli aataminaikaiset nauhat ovat lasten omatoimisen käytön jälkeen entiset). Kenties joitakin leluja vielä mukaan otetaan.
 11. Meillä juodaan ensin kahvit ja sitten tanssahdellaan vasta. Ajatuksena juuri se, että tanssi jatkukoon ilman liian tiuhaan tapahtuvia keskeytyksiä. Olen kyllä itsekin ollut häissä, jossa kahvi on juotu vasta häävalssin jälkeen. Itse kuitenkin pidän enemmän tästä järjestyksestä. Tarkoitus on myös laittaa booli tarjolle kun tanssi alkaa.
 12. laura83: aika paljon vaikuttaa mielestäni esim. kampaus ja se ajattelitko laittaa hunnun. Jos hiukset ovat ylhäällä eikä huntua ole niin kallistuisin ehdottomasti olkainten puoleen. Mikäli olkapäille tulee jotakin (siis huntua tai hiukset) niin melkeinpä ilman olkaimia ihan selkeyden vuoksi.
 13. http://www.fiesta.fi/cat/product_catalog.php?c=29
 14. Meillä mies saa tekstin suhteen jokseenkin vapaat kädet ja lopputulos tulee olemaan: JUST VAHATTU
 15. =) mies kun tuota ehdotti niin olin aluksi vastaan mut sit innostuinkin asiasta oikein kunnolla...mikäs sen söpömpää kun ahtautua sinne pikkuriikkiselle takapenkille pukunsa kanssa ja kun sulhanenkaan ei ole mikään höyhensarjalainen