Naanna

Morsian
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Naanna

  • Syntymäpäivä 12/01/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Turku

Naanna's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Auringonkukka08, paljonko se Kuusiston Maamiesseurantalon vuokra oli ja miten pitkään se oli teidän käytössä? Mulla on jo alustava varaus Maarian Mahdin urheilutalosta, mut Kuusisto kiinnostais kovin, koska mut on kastettu Kuusiston kirkossa ja vanhemmatkin on mennyt naimisiin siellä. Lisäks tietysti kovin kaunis kirkko ja seutu muuten. Voisitko kertoa vähän lisää?
  2. J&J Lähetin Vanhalinnan vuokraajalle (myyntineuvottelija) mailia ensin Vanhalinnasta ja sitten Puimalasta. Tässä maili liittyen Puimalaan: Kyseessä on vanha puimala-rakennus, joka peruskunnostuksella on muutettu tilaisuuskäyttöön sopivaksi. Se sijaitsee hieman erillään Vanhalinnan pihapiiristä, noin 150 metriä päärakennuksesta etelään. Tila on aidossa alkuperäisessä asussaan ja pitäytyy siis maalaishenkisyydessä. Puimala on lämmittämätön tila ja näin ollen käytössä ainoastaan kesäkuukausina. Istumapaikkoja tilassa on reilulle sadalle henkilölle. Muita puimalasta mainittavia asioita ovat mm. katettu ulkotanssitila, laaja piha-alue sekä tilan takana sijaitseva kiva pieni lampi. Tähän tilaan on mahdollista tuoda omat ruoat ja juomat ja muutenkin kyseessä on enemmän omatoimisen juhlanjärjestäjän paikka. Vuokraamme siis ensisijaisesti pelkkää tilaa ja asiakas vastaa itse kokonaisuudessa muista tilaisuusjärjestelyistä (tilaisuuden suunnittelu, kattaukset, tarjoilut, henkilökunta, koristelut, jne.) haluamallaan tyylillä. Kustannuksien osalta veloitamme tilavuokrana 600 euroa (sis. alv). Hinta sisältää tilan, peruskalustuksen (=pöydät ja tuolit) sekä siivouksen. Tilassa on 4 kpl tavallisia wc:tä. Ruokatarjoiluja ajatellen tilassa ole valmistuskeittiötä, vaan ainoastaan ns. esillepanotila. Mitään välineistöä ei myöskään ole Vanhalinnan puolesta käytettävissä. On siis tarkoitus, että ruoka toimitetaan paikan päälle valmiina asianmukaisissa kuljetusvälineissä ja laitetaan pöytään esille. Astiastot, pöytäliinat ym. tuodaan myös tilaan itse. Pitopalvelut ovat kuitenkin yleensä tottuneet moiseen käytäntöön muissakin vuokratiloissa. Vanhalinna on päättänyt pitäytyä Puimalan osalta ainoastaan tilan vuokraajana eli omat resurssimme palveluntuottajina kohdistuvat Kartanopihan tiloihin.
  3. Iltapäivää! Kirjottelen tänne ekaa kertaa, katotaan nyt millanen on ulosanti. Kyselisin vaan tosta Maarian Mahdin majasta, ollaan menossa tiistaina sinne kattomaan. Että millanen paikka se on? Meillä on noin 60 vieraan lista ja sinne kai mahtuu joku 100 henkeä. Mutta noilla 60 vieraalla, jääkö sinne yhtään tanssitilaa? Itse en tanssi ja ajatus häävalssistakin ahdistaa, mut oma äiti ja sulhasen vanhemmat ja tuttavat tanssii, niin kai se on vähän pakkorako järjestää tanssia. Lisäks yritin soitella tosta Littoisten työväentalosta siihen nettisivulla olevaan numeroon, mutta ei vastata. Että joku kuka sen paikan on varannut, niin saako siitä numerosta jonkun oikeesti kiinni vai sattuko mulle vaan huono päivä? Vähän on hiljaselta täällä vaikuttanut, mut toivottavasti joku jossain vaihees vastaa...