nellie80

Morsian
 • Content count

  141
 • Joined

 • Last visited

About nellie80

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Joku kyseli organzakankaan paloturvallisuudesta. Normi lamput kuumenee jonkin verran, joten me hankittiin led-valosarja, joka ei kuumia. En yhtään tiä, voiko se kangas syttyä, mutta noin varmistettiin ettei vahinkoa käy.
 2. Ruokahäät ei automaattisesti tarkoita ryyppäystä.=D Mutta komppaan muita, fiksua kertoa etukäteen "pelkästä" kahvituksesta. Vieraat osaavat sitten varautua ottamalla vaikka evästä mukaan jos tulevat kauempaa(ei tietenkään siellä häissä syötäväksi vaan sen jälkeen).=D
 3. Hauska ajattelutapa: on ihan ok ja hyväksyttävää omaksua pakanahäistä mm. sormusten vaihto, mutta pakanat eivät saa omaksua mitään mistään uskonnoista, oli kyseessä millainen juttu tahansa. In Finland we have this thing called Reilu meininki... On toki eri asia, jos kyseessä on selkeä herjaus, sitä ei kai kukaan sellaisena kyllä häissään tahdo käyttää. Ja moni moni muukin kuin tuo sormusjuttu on pakanaperinnettä, kuten sanottua.
 4. Missä kuussa häänne ovat? - Tammikuussa 09 Miksi valitsitte talvihäät? yleensähän kesä on ennemmin häiden aikaa? -Kesällä on kuumaa, hyttysiä, kärpäsiä, paarmoja, ampiaisia, hämähäkkejä ja todella tuskaista ahtautua juhlapukuun. Ja kaikki häät on olleet joko kesällä tai keväällä, joten tahdottiin jotain muuta. Tunnelmakin on ihan eri varmasti. Ihmeltiinkö/ ihmetelläänkö päätöstänne? Oletteko joutuneet selittelemään, puolustelemaan? -Ei millään lailla. Ainoa, josta on saatu kuulla, on siviilivihkiminen. Mitä erityisiä odotuksia ja toiveita teillä oli/on nimenomaan sen suhteen että häänne olivat/ ovat talvella? (esim. paljon lunta, rekiretki kirkosta jne.) -Että olisi pimeää, lumista ja pikku kirpakka pakkanen. Miten talvi näkyi/ näkyy häissänne? (esim. ruoassa, koristelussa, juhlapaikan valinnassa jne.) -Koristeluun paljon hiutaleita, kimalletta sekä värimaailma on kovin talvinen. Mikä on mielestänne parasta talvihäissä? -En ole koskaan ollut talvihäissä, mutta luulisin sen olevan tunnelmallisempaa ja erilaista. Mutta omissa talvihäissä on ehdottomasti parasta se, että ne on juuri meidänlaiset. Minne lähditte/lähdette häämatkalle? -Kesällä 09 lähdetään ulkomaille, häiden jälkeen mennään rentoutuun kylpylään tai sitten ollaan vaan kotona(eikä poistuta pariin päivään vällyjen välistä).
 5. Ei ennenvanhaan ajateltu, että ois mautonta kerätä rahaa. Se oli kaikissa häissä 80- ja 90-luvulla(täällä meilläpäin). Tosin ne kasarihiuksetkaan ei silloin tuntunut mauttomilta... =D Niin se maailma muuttuu. Ja joo, mä en diggaa minkäänlaisista ryöstöistä. Rahaa tai tehtävää, yleensä niissä ei ole mitään järkee. Sinänsä itse tehtävät tai keruut ei oo mulle ongelma, mutta miksi ja kuka anopin ryöstäisi? Tai sama toki pätee morsiameen tai sulhaseen. Jotain järkee siihen ohjelmanumeroon niin tää tykkäis.
 6. Heterona en ole koskaan joutunut vastaavaan tilanteeseen kuin ketjun aloittaja, mutta mikäli oma tätini tuo naisystävän mukanaan, en voisi ajatellakaan sanovani tätä seuralaista vain ystäväksi jos he todella ovat suhteessa. Tai siis heidän ehdoillaan toki, heillähän voi olla vielä kaapin ovet kiinni muihin sukulaisiin nähden, josta myös ottaisin selvää ilmoittautumistilanteessa jos meillä olisi tuollainen paikkakortti-systeemi. Mulla ei muutenkaan ole mitään rajoituksia, että avecin tarvisi välttämättä olla eri sukupuolta kuin itse, jokainen tuokoon kenet haluaa. Eihän se mulle kuulu millään tavalla, miten kukin elää elämäänsä kunhan ovat onnellisia. Uskonto-keskustelu on vähän hakoteillä täällä... Kumma miten yksikään mode ei ole kiinnostunut siistimään.
 7. Mä en ilmeisesti ole lukenut ajatuksella noita kommentteja, sillä en huomannut mitään mikä olisi ollut ilkeää tuohon liittyen. Toki on ollut sellaisia huokaus-reaktion aiheuttavia kommentteja, mutta sehän on kai väistämätöntä tällaisilla palstoilla kun asialla on erilaisia ihmisiä. Mutta olkoon mun puolesta.
 8. Morre: Kaasoni sai juuri vauvan ja musta olisi kohtuutonta odottaa hänen ostavan nykyiselle vartalolle sopivan puvun vain mun häitä varten. Bm:n lapsella taas on allergiaa, jonka vuoksi normaali maito ei käy ja hänen ruokiinsa kuluu huimia summia rahaa. Ja kyllä lapsiperheissä on yleensä hieman tiukempi rahatilanne kuin pelkillä pareilla, joten näen pukujen hankinnat fiksuna. Toisesta perheestä molemmat osallistuvat myös polttareihin, toinen sulkin, toinen mun, joten rahaa tulee varmasti meneen.
 9. Neiti-ihmisenä vastaan, että en aio antaa mitään, ellei hääyön ja -aamun hemmottelujuttuja lasketa. Jos vaikka yllätän miehen kuoharilla ja suklaalla(oikeastaan miehen tuntien lihapasteijoilla=)) ja jollain muulla hyvällä. Mansikat ois luksusta, mutta tammikuun tuontimansikat maistuu vähän "jouluisille", if you know what I mean.. Eikä mieskään varmasti saa aikaiseksi mitään ostettua. Mutta toisaalta, emme ole koskaan olleet kovia lahjojia. Tärkein lahja on varmaan se, että saadaan viettää häiden jälkeen aikaa yhdessä, se kun on molempien töiden vuoksi aika harvinaista. Tiedän, kliseistä.=)
 10. Saatiin käräjäoikeuden tuomari Tampereelta vihkimään Sahalahteen. =)
 11. Onko häät niin isot, että tarvitaan välttämättä 2 kaasoa? Siis onko niin paljon tekemistä, että toinen ei voisi olla kakkoskaaso ja se toinen tekee enemmän? Voit toki keskustella, miksi suostui tehtävään, jollei mitään halua tehdä. Harmittaahan tuo asenne varmasti. Kaason tehtävä on kuitenkin olla tuki ja pukija, joten kaikki "ylimääräinen" on kiinni siitä mitä sovitaan erikseen.
 12. Jos tytön eteen laittaa kuppiin sokerittomia karkkeja?
 13. Mun nähdäkseni penkin alle mennyt kosinta on sellainen, jossa kosittava kieltäytyy kunniasta. On kyllä myönnettävä, että joissain asioissa itse matka on päämäärää tärkeämpi. =) Mutta en lähtisi skitsoileen, jos tuo äijänkäppyrä olisi oikeasti nähnyt vaivaa tehdäkseen omanlaisensa kosinnan. Täytyy kuitenkin muistaa, että ei me morsiamet olla ainoita, joihin nää jutut vaikuttaa.
 14. Meillä ei ollut mun sukunimeni vaihtoehto, halusin miehen nimen. Yleisesti en jaksa muiden nimihommeloihin pureutua niin hanakasti, että jaksaisin kiinnostua, millä nimellä haluavat itseään kutsuttavan. Aivan sama siis mulle.
 15. Meillä vasta edessä, mutta avustajille jaetaan järjestäen, jos jotain jää. Moni jo nyt tehnyt hurjasti töitä meidän päivän eteen, mutta koska kaikille ei ole varaa ostaa ansaitsemaansa lahjaa, on edes joku pieni muistiainen hyvä hankkia.