Domini

Rouva
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Domini

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 07/29/86

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Lahti

Recent Profile Visitors

382 profile views
 1. Nukuin todella hyvin. Pääsin nukkumaan vasta yhdeltä, koska piti viimeistellä PowerPoint-esitystä häitä varten. Herätys oli jo seitsemältä ja olisin toki voinut nukkua pidempäänkin, mutta toisaalta sängystä ylös kömpiminen ei tuottanut vaikeuksia, kun tiesi mikä päivä on
 2. Me saatiin miehen serkun perheeltä erinäisiä huumorilla valittuja asioita: karhupumppu, kaulin.... noh, joukossa oli sitten vielä miehen serkun itse piirtämä värityskirja täynnä aikamoisen härskejä kuvia... Meidän huumorintaju onneksi riitti tuohon jonkinlaisen hämmennyksen jälkeen En kyllä ihmettele, että monille tuo voisi olla yksi kamalimmista häälahjoista
 3. Sain mieheltäni aivan ihanan hopeisen rannekorun, joka on aivan tyyliäni Koru on siis ahkerasti käytössä. Miestäni varten otin itsestäni kuvia vaimo-kansioon. Tulostin kuvat valokuvapaperille ja onnistuivat todella hyvin. En olisikaan voinut lähettää ottamiani kuvia kehitettäväksi Mies tykkäsi
 4. Herättiin kymmenen maissa Kämpin hotellihuoneessa ja saatiin runsas aamupala huoneeseen. Levättiin hetki aamupalan jälkeen ja mentiin alakerran kahvilaan kummankin vanhempien ja mieheni isovanhempien kanssa. Jossain vaiheessa menimme mieheni kanssa takaisin huoneeseemme vielä hetkeksi lepäilemään ja kuhertelemaan Ennen kuutta pakkasimme tavarat ja luovutimme huoneen. Seuraavaksi kävimme syömässä vanhempieni ja kummitätini kanssa Helsingin keskustassa. Sitten vanhempani heittivät meidät lentokentälle ja puolen yön jälkeen lento lähti kohti Thaimaata.
 5. Kampaus ja meikki on kotipaikkakunnallani Lahdessa, mutta puvun laitan vasta Helsingin hotelli Kämpissä. Siitä on vain pari sataa metriä juhlapaikalle.
 6. Hei, tämmönen asia tuli mieleen, että kuinka aikaisin ennen häitä teillä on ollut tämä alkutapaaminen? Meille on varattuna puhuja 1.8. mutta tapaamista ei ole vielä ollut eikä edes sovittu.
 7. Meillä muuttuu mielipide tähän asiaan koko ajan Aluksi piti tanssia häätanssi, koska sulho pelkäsi ettei osaa valssata. Sitten löytyi lyhyt synkeän tunnelmallinen valssi, johon sulho suostui. Sen jälkeen mieli muuttui takaisin häätanssiin, kun edelleen oli pelkoa osaamattomuudesta. Tällä viikolla sulho itse ehdotti, että josko sittenkin tanssittaisiin valssi. Nyt hänestä tuntuu typerältä tanssia häissä kuten limudiscossa Kappaleena olisi Kummisedästä tuttu valssi.
 8. - ei kirkkoa eikä pappia - ei huntua - ei kenenkään ryöstämistä - ei yksinäistä pöytää morsiusparille - ei vaaleanpunaista - ei sydänkoristeluja - ei nolaamista - ei riisinheittoa - sormusseremoniassa emme ole puhujaan päin vaan olemme sulhon kanssa vastatusten (ja käsikkäin) - isä ei saata - juhlapaikan siivoaminen ei ole meidän vastuulla
 9. Kahden kuukauden päästä vietämme häitä Pörssissä. Onko tuoreita kokemuksia? Pörssissä on flyygeli, joka oli hyvässä vireessä, kun kävimme. En sitten tiedä, suostuvatko siirtämään sitä ravintolasalista linnanpihalle. Meille tämä ei ole tarpeellista. Meille riittää seremonian aikana taustanauhalta tuleva musiikki. Pörssissä on se käytäntö, että mustat tai valkoiset pöytäliinat eivät maksa mitään, mutta muista väreistä veloitetaan. Samoin kynttilöissä perinteiset värit ovat veloituksetta. Vuokraamme lisäksi projektorin ja kankaan, johon heijastetaan esitys kuvistamme vuosien varrelta.
 10. Keskiviikkoisen maistraattivihkimisen jälkeen majoitun vanhemmilleni muutamaksi yöksi eli nähdään sulhasen kanssa seuraavaksi lauantaina sormusseremoniassa. Kai tällä haetaan jonkinlaista romanttisuutta. Olisi ehkä liian arkipäiväistä herätä hääaamuna puolison kuorsaamiseen, toivottaa hyvää hääpäivää toisen kääntäessä kylkeä ja tokaistessa "Anna mun vielä nukkua."
 11. Meilläkin nuo kulut ovat jakaantuneet niin, että minun eli morsiamen vanhemmat maksavat suurimman osan eivätkä sulhasen vanhemmat osallistu ollenkaan. Meidän tapauksessa tosin sulhasen vanhemmat ovat kiinnostuneet, mutta heidän taloudellisen tilanteensa takia eivät voi rahallisesti avustaa. Silti kummankin vanhemmat kättelevät vieraat heidän saapuessa juhlapaikalle. Seremonian jälkeen otan onnittelut vastaan sulhasen kanssa.
 12. Guns N' Roses: November Rain Kappale, jota aina välillä sylikkäin kuunnellaan. Näin on ollut ihan suhteen alusta asti. Häissäkin tanssitaan tämän tahdissa.
 13. Luulin, etten löytäisi ikinä valssitahtista kappaletta, joka olisi meidän makuun. Väärässä olin:) Kappale on aika erilainen verrattuna yleiseen käsitykseen häävalssista. Nimi on Resurrection walz, joka löytyy Hellraiserin soundtrackiltä. Aiomme kehitellä jotain extra-koreografiaa tämän lyhyen kappaleen ajaksi. Tämän jälkeen tanssimme vielä November Rainin (Guns 'n Roses)
 14. Meidän häämatka Thaimaahan maksaa 2070 €/henkilö. Hintaan sisältyy lennot, verot, majoitus, aamupalat, yksityiskuljetukset hotellien ja lentokenttien välillä. Majoitutaan Bangkokissa neljän tähden hotellissa 5 yötä ja Krabilla neljän tähden pool villassa 10 yötä
 15. Me juhlimme ravintola Pörssissä. Tässä meidän menumme: Sitrusmarinoituja katkarapuja ja vihanneksia Sinappiryyditettyä lohitartarkakkua Häränpaistia, ranskalaista sellerisalaattia Karpalohyytelöityä riistamoussea, karpalo-juureschutneya Yrtti-perunasalaattia vinaigrette Rosmariinipaahdettuja luumutomaatteja salaattipedillä Talon leipää ja kirnuvoita Jäävesi *** Pippuriglaseerattua kananpoikaa, pippurikastiketta ja raakapaistettua perunaa ja kasviksia *** Hääkakkua ja kahvia/teetä Muut juomat(limut, kotikalja ja alkoholilliset) ovat vielä harkinnan alla.