Jump to content
Naimisiin.info

Ihc

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Ihc's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Omaan autonikkunaan vaihtoehtoja miettiessä tämä ketju oli aivan loistava. Paras oli tuo Ei palautusoikeutta. Itsekin tollaista jotain sulhon ja minun yhteisiin asioihin tai työkuvioihin liittyvää pyrkinyt etsiä. Tai sitten jotain vähän erikoisempaa. Mahtava idea, joka oli veljeni häissä, jota emme siis voi käyttää oli seuraava: Kyltissä luki Vasta naineet, mutta se oli toteutettu hieman erikoisemmalla tavalla. Sanan vasta kohdalle oli laitettu vasta eli saunavihta (kainuulaisittain vihta kun tunnetaan sanalla vasta). Tämän alla sitten luki "-naineet". Eli "Vasta-naineet". Aiheutti kyllä hieman huumoria ja pitihän se ikuistaa kuvankin muodossa. Meille voisi tulla jotain tyyliin Päivitetty v.2.0.1 xx.xx.xxxx Ihan johtuen siitä, että sulho on nörtti ja se kuuluu meidän elämään aika vahvasti tuo tietotekniikka nimittäin. Täytyy vielä sulholta kysellä parempia vaihtoehtoja, jota tuosta tietotekniikan ihmeellisestä maailmasta saatais kehiteltyä. Vanhempi väki ei välttämättä hokaa, mutta suurin osa kuitenkin. Tai sit keksitään jotain hienoa yhteiseen scifi-harrastukseen liittyen.
  2. Tulin itsekin pohtineeksi samaa asiaa ja voi olla polttareihin tulee kutsuttua sellaisia henkilöitä, jotka eivät välttämättä saa kutsua häihin. En tiedä vielä, suunnitelmat ovat hyvin aluillaan, joten vieraslistakin elää. Tämä johtuu siitä, että hääbudjettimme ei ole kovin suuri. Tuleva mieheni kutsuttiin viime kesänä kaverinsa polttareihin (valitettavasti ei päässyt muiden menojen vuoksi), vaikka emme saaneet kutsua hähin. Etukäteen oli pariskunta kertonut, että järjestävät pienet häät. Ymmärsimme asian hyvin. Mielestäni jos selittää asian niille polttarikutsun saaneille, joita ei kutsuta itse hähin, niin luultavasti ymmärtävät asian. Toivon ainakin niin.
  3. Meilläkin suhtautuminen naimisiinmeno-ilmoituksesta oli muiden kirjoittelijoiden tavoin vaihtelevaa. Vaikka häät vasta kesällä 2009, halusimme kertoa vanhemmillemme missä mennään. Tosin tällä hetkellä ollaan vannotettu ettei muille vielä saa kertoa. Halutaan yllättää muut sukulaiset ja kertoa myöhemmin (kihloihin menosta kerroimme kaikille lähettämällä kutsun kihlajaisiin, hieman oli yllättynyttä porukka ) Ensin kerrottiin miehen vanhemmille. Ei sen suurempaa kommentointia, onnittelivat ja juteltiin mitä ollaan suunniteltu. Äitini oli innoissaan ja isäni kommentti: "sepä se on seuraava luonnollinen askel". ELi kukin suhtautui asiaan tyylillään. Kuitenkin iloisia tuntuivat olevan asiasta. Ja onhan se ollut odotettavissa kun kihloissa ollaan oltu jo kaksi vuotta. Tärkeintähän tässä on se, että olemme itse innoissamme (minä ehkä liikaakin ) ja kai ne sukulaiset innostuu sit kun juhlat on lähempänä.
  4. Jo seurustelun alkuaikoina julistin uhmakkaasti etten vaihda nimeäni. Nyt häitä suunnitellessa ja useamman vuoden keskustelujen jälkeen olen päätynyt siihen että ensi kesän jälkeen minullakin on kaksoisnimi. Vaikka jossain vaiheessa olen myös todennut, että se kuulostaa tyhmältä (-nen loppuinen nimi ja avopuolisolla ihan lyhyt), että en ota kaksoisnimeä. Mies ei halua (jostain kumman syystä ) vaihtaa minun nimeeni, joten on jopa väläytelty mahdollisuutta, että keksitään molemmille uusi... Tätä ketjua lukiessa on tullut esille monia hyviä seikkoja siitä, miksi kaksoisnimeen olen päätymässä (tosin asia on vielä runnottava läpi miehenkin ajatusmaailmaan). Ura orastaa jo sen verran, että minut tunnetaan tyttönimelläni. Toinen ja ehkä painavampi syy on se, mihin olen aina tukeutunut eli se, että omaa sukuani on Suomessa noin 100 kappaletta. Ihan sen vuoksi haluan nimeni säilyttää että sukumme nimi on minulle tärkeä. En kuitenkaan halua jättää miehen nimeä pois, joten kaksoisnimi se sitten on. Melkoinen sanahirviö siitä tulee, mutta kyllä sen kanssa oppii elämään. Ja eipähän ole edellenkään muita samananimisiä tässä maassa.
×
×
  • Create New...