frida_koo

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä frida_koo

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Melko heti seurustelun alusta asti oli puhetta, että vakavissamme olemme molemmat. Molemmilla oli sellainen tunne, että tässä se nyt on. Mutta mie mietin, ettei ole kiirettä mihinkään, että on vaan hyvä olla yhessä, ja kaiken kerkeääpi kyllä. Kuitenkin sitten mietin, että kun kihloistakin oltiin puhuttu (sulho varsinkin innokkaasti), että kosaisen kyllä puolivuotispäivänä. No, sulho meni ja kosais ensin, kihlajaispäiväksi tuli puolivuotispäivä 27.06.2007.
  2. Me juhlimme kahden kesken kihlajaispäivänä. Sittemmin veimme kakun sulhasen porukoille, ilmoitimme kihloista ja joimme siellä kihlajaiskahvit. Omien vanhempieni kanssa emme sen kummemmin juhlineet.
  3. Mieheni on osallistunut kaikkeen häävalmisteluihin ihan yhtä paljon ko mieki. Ihanin, kommentti kuitenkin on ollut välillä eri vaihtoehtoja pohtiessamme, että 'aivan sama loppujen lopulta, tärkeintä mulle on, että sie oot siellä ja meet mun kans naimisiin' Noh, sen lisäksi hän halusi komean punaista sisältävän puvun ja graavilohta, ehdottomasti graavilohta. Ja kakkua... Ja oiih, pihviä...Punaviinikastiketta, nam... Eli siis ruokalista on kiinnostanut kovasti!