kangarou

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About kangarou

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tämä on tosi hyvä, ja täysin oikein! Pienien (ja katoavien) hääpukuliikkeiden ei tarvitsisi palvella ollenkaan pukuasiakasta, joka on tilannut pukunsa jo muualta. Monesti pienillä liikkeillä on ehkä 1, max.2 työntekijää, todennäköisesti tämän hetkisillä myynneillä ei varmaan sitäkään. Miksi näitä liikkeitä muuten kaatuisi kuin sieniä sateella..
 2. No ni. Tässä se nyt on! <3 Viisi viikkoa odotin, aamulla hain postista! Ja juuri niin ihana kuin kuvissa näkyi! Laitan tähän teille vertailtavaksi, alkuperäisen ja kuvat mun päällä! Ihana, kun 42:sesta morsiamesta saa pienemmän kuin 40! Pituutta vain on liikaa, mutta kokeilen ensin vannehameella ja korkkareilla ennenkö menen ompelijalle.. Mutta kerrankin heti kerrasta sopiva koko muuten. Nyt on tämä ensimmäinen ostos näiden juhlien edestä tehty. Tästä lähdetään ensi kesää kohden! Alkuperäinen kuva: http://www.haakauppa.fi/gcollection-842-p-1549.html
 3. Meillä sulholle tulee työn puolesta puku.. Tai nuohoojilla on oma tyylikäs juhlapukunsa mm.silinterin kera.. Rupesinkin täällä miettimään, että jos nuohoojan näkeminen hääpäivänä tietää onnea, mitäs jos sellaisen kans menee naimisiin..