Jump to content
Naimisiin.info

ErkkiT

Sulhanen
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

ErkkiT's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. ErkkiT

    2 kaasoa, 1 bestman?

    Onko jotenkin outoa, että meillä on vain 1 kaaso ja 3 best mania? Morsmaikun puolelta oli helppo valita, mutta itselläni on kaikki lapsuuden ystäviä, joita en halunnut jättää ulkopuolelle tai valita yhtä, se olisi ollut mahdotonta. Sere meillä on erikseen.
  2. Oletko ottanut yhteyttä kaupungin nuoriso-mediapajaan? Siellä on alasta kiinnostuneita ihmisiä, jotka saisivat kaluston käyttöönsä. Ainakin näin täällä pk-seudulla. Jos ei kaipaa mitään hifijuttuja, niin kannattaa ottaa nämä huomioon. Kaverini häissä tekivät ns. lopputyönä hääkuvauksen. Ei se ole ammattilaista, mutta ei myöskään maksa 2000e.
  3. ErkkiT

    Helsinki

    Tietääkö kukaan tilaa karhusaaressa sipoossa? Nykyistä Helsinkiä. Siellä on seurakunnan tai nuoriseuran paikka, jossa on häitä järjestetty. On ehkä noin 50 hengelle sali, liikuntasali, pieni vihkikappeli ja nurmikkopihaa ja merenrantaa. Mikä tämän paikan nimi on? Upea paikka, olen kerran siellä häissä ollut ja tahtoisin melkein itsellenikin. Se hiekkaranta merelle on vaan niin romanttinen...
  4. ErkkiT

    Ketkä kättelevät häävieraat?

    Meillä suvussa on tapana, että vain hääpari kättelee. Se on nimenomaan heidän juhlansa, ei vanhempien. Vaikka kaikkien häihin vanhemmat ovat osallistuneet maksumiehinä, ei kenenkään päähän ole tullut mieleen, että heidänkin pitäisi kätellä. Pitävät ns. hiljaista linjaa. On mielestäni myös hieman tökeröä julistaa näin, että ei itse kyetty maksamaan...
  5. ErkkiT

    Sulhasten suusta

    Kyllä sitä nyt taas naureskellaan meille miehille...onneksi suurin osa on onneksi hyvämielistä virnuilua. Enpä minäkään tiennyt vielä vähän aikaa sitten mikä on viehe. Luulin sen viittaavan sukkanauhaan tai alushousuihin Naiset ovat pikkutytöstä asti suunnitelleet häitään, joten antakaa anteeksi jos me miehet tulemme vähän jäljessä.
  6. Kuten tuonne toiseen aiheeseen kirjoitin, meillä se olen minä joka ottaa kaiken stressin järjestelyistä. Itse tahdon kaiken olevan täydellistä, tuleva rouva T vaan nyökkäilee ja esittää kiinnostunutta. Ei hän ole välinpitämätön, kummastelee vaan pikkutarkkuuttani (ihan kuin se tulisi yllätyksenä) ja intoani. Varmaan 80/20% menee meillä jako sulhon hyväksi
  7. Arvaappa paljonko meidän taloudessa nauretaan minulle täällä pyörimisestä? Tuleva rouva T ottaa chillisti sohvalla syöden perunalastuja, minun tuskaillessani koneen ääressä järjestelyjä. Osallistuu se välillä, mutta hokee vaan, että aikaa on niin paljon. Meillä se olen minä joka ottaa kaiken stressin ja naikkonen taas antaa asioiden mennä omalla painollaan.
  8. ErkkiT

    äänentoisto juhlapaikalla..?

    Me vuokrataan aivan nimellistä korvausta vastaan 7kpl PA-kaiuttimia paikalliselta nuorisotalolta. 3 sisälle ja 4 ulos. Myös vahvistin saadaan sieltä. Kuulemma siihen on helppo liittää kannettava tai cd-soitin, piuha maksaa korkeintaan pari euroa.
  9. ErkkiT

    Häätöppäyksiä?

    Olin seremoniamestari eräissä häissä ja olin sopinut bändin kanssa (siviilivihkiminen), että alkavat soittaa vasta kun minä olen tullut paikalle ja annan merkin. Meidän piti suorittaa juhlaparin kanssa muutama toimitus, ennenkuin he pääsivät kävelemään paikalle. No hepä päättivät alkaa soittamaan liian aikaisin ja koko juhlakansa kääntyy katsomaan taaksepäin häämusiikin alkaessa - Sitä kun minä kävelen! Juoksin äkkiä alttarin viereen ja hääpari seurasi heti kannoillani koska ei voinut odottaakaan. Vaikka varmasti sovittiin koska soitto aloitetaan. Mutta ei mennyt perille.
  10. Hitaita. Monikossa. Ei kumpikaan olla taitavia tanssi-ihmisiä eikä musiikkinakaan valsseista sun muista pidetä. Aloitellaan Elviksen Can't Help Falling In Lovella ja jatketaan varmaan juhlien mittaan samalla osastolla tunnelmallisia kappaleita. Väliin vähän pirteämpää, ettei mene apaattiseksi. Vähennetään sitten volumea taustamusiikiksi kun ihmiset eivät jaksa enää tanssilattialla notkua.
  11. Rohkaisen kaikkia tulevia morsiamia harkitsemaan myös mieskuvaajia. Jos kyseessä on valokuva-alan ammattilainen ja vastaavia kuvia ennenkin ottanut, niin asennoituminen on myös ammattimaista. Hyvä kuvaaja saa asiakkaan rentoutumaan ja unohtamaan, että on kokonaan alastikin ja luomaan heti alkuun luottamuksen tunteen. Niin monesti olen kuullut, kuinka alkuun kaikkia jännittää ja lopulta onkin pirun kivaa ja tulos loistava. Se on ihan luonnollista. Tietysti eihän sille voi mitään jos ei vaan kehtaa ja asiasta tulee ylitsepääsemätön ongelma. Mutta älkää nyt ainakaan heti ajatelko, että siellä ne valokuvaamon likaiset miehet tirkistelee ja toteuttaa irstaita fantasioitaan. Heidän ammattinsa on ottaa mahdollisimman hyviä valokuvia, eikä miettiä muita juttuja kuten ei lääkäreiden, hierojien tai muidenkaan. Naz-akkeli: Oikea asenne! Jokainen me ollaan erilaisia ja puolisoillehan ne kuvat tulevat, jotka varmasti pitävät meistä sellaisina kuin olemme. Valokuvaajaa ei varmasti kiinnosta jos ei nyt satu Playboy-vartaloa olemaan. Ja todellakin, hyvä kuvaaja osaa ja hänen pitääkin löytää asiakkaasta parhaimmat puolet esille.
  12. ErkkiT

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Meistä tuntui alkuun vähän oudolta antaa mitään. Ajattelimme, että hyvät muistot riittäisivät ja pitäisimme vain kunnon afterpartyt heille. Muiden vinkkejä lukiessa ollaan mietitty kuitenkin antaa viinifriikki kaasolle laatikollinen hänen harvinaista&kallista lempiviiniä personoidulla kaaso--etiketillä ja bestikelle perinteinen taskunauris kaiveruksella, jollaisesta hän on haaveillut jo pitkään. Tietysti kaaso ja bestis ansaisevat kiitoksen, mutta tylsää antaa jotain tusinatavaraa, materiaa. Pääasia on saattaa heidät tietoiseksi siitä, kuinka paljon arvostamme heidän panostaan ja tukea. Pieni muisto ei olisi pahitteeksi.
  13. Taidan kuulua siihen vähemmistöön joka ainakin suunnittelee enemmän kuin morsian. Kaupoissa juokseminen on enemmän naisten taito, johon en kauheasti osallistu mutta muuten. Tästä tuleekin vähän ongelmia, koska asiat pitää tehdä just kuten MINÄ haluan! Heh. Onneksi ollaan tähän mennessä löydetti aina joku kompromissi, mutta kyllä joitakin asiota sää vääntää todella. Siksi ollaankin aloitettu valmistelut jo 2 vuotta ennen häitä, joita täydennetään tietysti tarvittaessa. Minä haluan täydellisyyttä, vähemmän tuo tuleva rouva T ottaa paineita kuin minä
  14. Samaa mieltä MorsiusNipsun kanssa. Suomalainen perusluonne tarvitsee edes sen yhden oluen päästäkseen käyntiin. Ei tarvitse olla kännissä, mutta ihan pelkkä placebo-vaikutuskin auttaa. Mutta ennenkaikkea kuuluu juhlaan nauttia hyvästä juomasta, ei itse etanolista. Juhlaruoka ilman oikein valittua viiniä tai olutta on lattea ja vie ison osan nautintoa pois. Onnittelumalja on syytä olla myös hyvä, ja se toimii juhlavana, ruokahalua herättävänä aperitiivinä ainakin meidän hääohjelmassa. Meidän häihin tulee virallinen takakontti, eli hääpaikalle raahattu jenkkiauto jonka kontissa "riittävästi" juomaa ja sähköllä toimiva tehokas kylmälaitteisto. Tässä on symbolista tarkoitusta ja ihan loistava tapa tarjoillla ihmisille juomat
×
×
  • Create New...