Miss Pinkerton

Rouva
 • Content count

  422
 • Joined

 • Last visited

About Miss Pinkerton

 • Rank
  Vakkari

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meidän vihkiminen tapahtuu ulkona ja pappi on lupautunut tulemaan sinne. Kustannuksista emme ole puhuneet papin kanssa, mutta lienevät melko minimaaliset kuitenkin.
 2. Tuossa minun yhdistelmä!
 3. ^ Tuo Dior on aivan ihana! Mietin itsekin, josko ostaisin sen häihin tuoksuksi!
 4. Kiitos vinkeistä! Nyt sain ratkaisun ongelmana, jota en edes vielä keksinyt olevan, mutta nyt sain senkin jo järjestykseen. Boksi siis tilaukseen!
 5. Pappi saadaan vihkimään juhlapaikkaamme! Jee! Joten nyt pitää vain miettiä eri vaihtoehtoja vihkimiselle, jos Esteri antaa parastaan. Onneksi lähettyvillä on myös katoksia, jossa vihkiminen voidaan suorittaa. Tosin näinä vaihtoehtoja pitäisi varmasti miettiäa huolella, ettei paniikki iske hääpäivänä !
 6. Meilläkin on suunnitelmissa ulkovihkiminen, mutta vielä ei ole pappia kyselty, joten hieman jännittää, onnistuuko ollenkaan. Olisi kyllä hienoa ja yksinkertaisempaa saada vihkiminen ulkona juhlapaikan läheisyydessä...
 7. Hmm.. ainakin tämä ketju selkiytti ajatuksia siitä, mitä EN aio laittaa päälleni. Koskaan
 8. ^ malli miellyttää mun silmää, minkä merkkiset ja mistä löysit?
 9. No nyt on juhlapaikka ehdokas numero yksi Lahden kansanopisto, koska sijaitsee keskustassa ja on muutenkin melko kätevä paikkana, eikä hintakaan huimaa. Ainoa hieman mietityttävä asia on ruoka. Menyvaihtoehdot ovat melko niukkoja, ainakin jälkkäripuolella, mutta se hoitunee. Mietintä jatkuu siis. Jos jollakin on ihan omakohtaisia kokemuksia Kansanopiston ruoasta, niin ilolla otan vastaan. Tai ylipäätänsä kaiken tiedon, jota on jakaa
 10. Jos jollakin olisi kuvia sisältä tuolta Vesikansan talosta, niin mielellään otan niitä yv:nä. Yritän kartoittaa n.100 vieraan häille tuollaista kohtuuhintaista ja ei liian kaukana keskustasta olevaa juhlapaikkaa. Tuskaistahan tämä on..
 11. Up! Täällä myös kiinnostaisi Löwenmarkin teetetyt sormukset. Päädytään todennäköisesti sieltä tilaamaan sormukset, joten nyt valmiita tuotoksia olisi kiva nähdä! Ainakin palvelu paikanpäällä oli asiantuntevaa, joten odotukset ovat korkealla. Ensin tosin pitäisi itse tietää, mitä haluaisi...
 12. Molempien vanhemmat olivat iloisia. Äidit tavoilleen uskollisina tirauttivat muutaman ilon kyyneleen. Naimisiinmenosta kertominen meillä tarkoitti kihlauksesta kertomista, vaikka hääpäivää ei olekana vielä lyöty täysin lukkoon. Aika yllättyneitä nuo olivat ja luulen, että oma äitini ei ollut edes uskalanut toivoa häitä, mutta nyt ne joka tapauksessa tulevat!
 13. Jep, mullekin kosinta=kihlautuminen tuli yllätyksenä, joten se päivä tulee sormuksiin, ilman suurempia suunnitteluita ja päivämäärän sumplimisia.