eevi08

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About eevi08

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Kiitos paljon vastauksesta! Kurja homma, jos asiakaspalvelu ei ihan pelaa.. no, pääasia on tietysti, että vieraiden tunnelma pysyy hyvänä. Meillä on häät vasta syksymmällä, joten kynttilöitä tulee varmasti olemaan. Vieraita tulee noin 40, joten sen puoleen taitaa olla aikalailla sopiva paikka. Oliko teillä millainen menu? Vielä ei olla tehty sen suhteen varmoja päätöksiä, ei edes kakun
 2. Olisiko jollain tuoreempia kokemuksia? Me on alustavasti varattu kyseinen paikka. Ainakin tilana tosi kaunis ja hyvät puitteet. Menun suhteen ei olla tehty vielä päätöksiä, mutta kovin hinnakasta vaihtoehtoa ei oteta. Onko jollain suosituksia tämän suhteen?
 3. Mielenkiintoinen ja itselle ajankohtainen ketju.. Meidän hääjuhlaan oli tarkoitus kutsua ensin ihan lähimmät, mutta nyt listassa on jo 33 nimeä. Lapsia tulisi tämän päälle mukaan yli kymmenen, mikäli heidät kutsuttaisiin Paikkana on pieni ravintola ja ajankohtana ilta - meidät vihitään jo kuukautta aiemmin. Työskentelen itse lasten kanssa ja oma vuoden vanha lapsukainen löytyy, mutta nyt olen kyllä aikalailla kallistumassa siihen, että lapsia ei voida kutsua. Teidän teksteihin perehtymisen jälkeen luulisin, että meidän kutsuun tulee maininta aikuisten juhlasta, johon toki pienet vauvat ovat tervetulleita. Ja jos joku loukkaantuu, niin ei voi mitään. Tosiaan kyse on meidän juhlasta, jossa en halua kantaa huolta pikkuväestä ja heidän viihtymisestään. Oma lapsi tulee paikalle hoitajan kanssa ja pääsee näin ollen nukkumaan heti, kun ei enää viihdy. Mielestäni tämä on kaikkien kannalta paras vaihtoehto, kun meillä ei ole resursseja järjestää lapsille heidän vaatimaansa tilaa ja ohjelmaa.