Naakkis

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Naakkis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Me ollaan nyt päädytty Islantiin. Italia oli kakkosena, mutta kyllä Islannin maisemat vei voiton! Ja onpahan hieman erilainen kohde, ei sitä varmaan jaksais koko aikaa rantsussakaan maata. Kumpikaan ei olla Islannissa käyty, ja molemmat sinne halajaa, joten hyvä syy mennä..
 2. Voi että, mä innostuin nyt lujaa tästä ideasta. Olis varmasti mieluinen huomenlahja miehelle, joka tosin hieman kummeksui, että morsiankin ostaisi lahjan, mutta tämä varmasti kelpaisi! En ole missin mitoissa, mutta sulho vaan tykkää..
 3. Tarkotuksena on vuokrata puku. On niin turhauttavaa laittaa monia satoja euroja pukuun, jota käyttää kerran.
 4. Ei puvun hankkiminen ole vielä ihan ajankohtaista, mutta... Todennäköisesti herraseni tulee näkemään puvun, joko tulemalla liikkeeseen mukaan, tai jotain. Tämä siksi, koska hän epäilee makuani.. Mutta pyrkimys olisi, että hän ei kuitenkaan nää pukua päälläni, niin säilyy joku jännitys..
 5. En oikein ymmärrä sitä, että ollaan kihloissa useita vuosia ennen avioitumista. Kyllä "sopiva" aika on, että häät ovat kahden vuoden sisällä kihlautumisesta. Me emme sopineet hääpäivää silloin, kun menimme kihloihin, mutta olimme yhtä mieltä siitä, ettei ole mitään mieltä siirtää sitä avioitumista eteenpäin. Tällä hetkellä (viiden kuukauden jälkeen kihlautumisesta) olemme alkaneet pohtia hääjärjestelyjä, hääpäivä vielä ihan pimennossa, hieman vuosikin..
 6. Vihkiminen tulee olemaan asuinpaikkakunnallamme, eli Porissa. Hääjuhlan vietto on vielä auki, ehkäpä juuri Porissa, tai mahdollisesti kotipaikkakunnallamme Ikaalisissa. Onhan siinä 100 kilsaa, mutta järjestelyt helpottuisi suuresti, kun ei paikkaa tarvitsisi huolehtia...
 7. Tervepä terve kaikki! Aiheesta kiinnostunut ilmoittautuu keskusteluun, hääpäivästä ei vielä tietoa. Vuosi on joko 2009 tahi 2010. Vihkiminen tulee olemaan Keski-Porin kirkossa. Hääpaikkaa ollaan nyt pohdittu, ja jos emme päädy siihen vaihtoehtoon, että lähdemme Ikaalisiin asti hääjuhlaa varten, on tässä nyt kartoitettu Porin tienoilta kivanoloisia paikkoja. Tällä hetkellä listalla on Ahlaisten Kievari, Rantakartano sekä Noormarkun Kerho. Tarkoituksena olisi saada ko. paikasta sitten ikään kuin täysihoito, eli ei erillistä pitopalvelua, vaan paikka ja sapuskat yhdellä iskulla.. Tämä foorumi on aika paljon auttanutkin jo tämän asian suhteen. Kovasti ihmiset on tuntuneet kehuvan tuota Leineperin Ruukkia, ja taas Porin VPK on saanut vähän kovia sanoja osakseen.. Eli jälkimmäiseen ei ainakaan!