Jump to content
Naimisiin.info

Lillian

Rouva
  • Viestit

    12
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Lillian's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lillian

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Itse sain kivan nilkkakorun, jossa on yksi timantti. Tiedä sitten missä sitä uskaltaa pitää jalassa, kun pelkää sen rikkoutumista.
  2. Lillian

    Ihanat kaasot!

    Sama juttu täällä, ilman kaasoja olisi aika yksinäistä. Mutta onneksi he ovat tukena kaikissa päätöksissä. Ollaan tunnettu toisemme jo lähes 15 vuotta, eli kaiken näköistä ollaan yhdessä ehditty kokea.
  3. En ole ikinä törmännyt tällaisiin nolaaviin leikkeihin, mutta onko joku muu? Antakaa vinkkiä niin osaan välttää ne. Vaivautunut tilanne on joskus ollut leikkejä aloitettaessa, mutta se on johtunut aina juontajan (yleensä bestman) humalatilasta.
  4. Lillian

    Panama

    Kyllä varmaan on aika harvinainen matkakohde naikkareille. Jos satut sinne menemään, niin olisi ihana kuulla kokemuksistasi!
  5. Lillian

    Venetsialyhty

    Ei tosiaan tarvii alustaa, mutta kyllähän toi voi näyttää yksinään vähän orvolta. Tuohon vois laittaa jonkun kivan lautasen alle, niin olisi siistimmän näköinen.
  6. Lillian

    marokko

    Joo, Keravalle häämatkalle. :) Olen kuullut että Marokossa ei ole helppoa liikkua turistialueiden ulkopuolella. Onko tässä perää vai olenko ihan väärässä?!?
  7. Lillian

    Miami

    Mitä kautta varasitte Karibian-risteilynne?
  8. Vastakkain istuminen vois olla kiva idea! Pitääkin laittaa idea hautumaan...
  9. Tuostahan voisi tulla vaikka yleinen tapa.
  10. Rantapalloidea kuulosti hauskalle!
  11. Lillian

    Espoon Kartano

    Me valittiin kanssa Espoon kartano häittemme viettopaikaksi. Sijainti on mukavan lähellä mutta toisaalta paikka on ihanan rauhallinen ja kaunis kuin mikä! Olen ollut siellä kaverini häissä ja päätin jo silloin että samassa paikassa vietetään myös meidän häitämme.
×
×
  • Create New...