Lillian

Rouva
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Lillian

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Itse sain kivan nilkkakorun, jossa on yksi timantti. Tiedä sitten missä sitä uskaltaa pitää jalassa, kun pelkää sen rikkoutumista.
 2. Sama juttu täällä, ilman kaasoja olisi aika yksinäistä. Mutta onneksi he ovat tukena kaikissa päätöksissä. Ollaan tunnettu toisemme jo lähes 15 vuotta, eli kaiken näköistä ollaan yhdessä ehditty kokea.
 3. En ole ikinä törmännyt tällaisiin nolaaviin leikkeihin, mutta onko joku muu? Antakaa vinkkiä niin osaan välttää ne. Vaivautunut tilanne on joskus ollut leikkejä aloitettaessa, mutta se on johtunut aina juontajan (yleensä bestman) humalatilasta.
 4. Kyllä varmaan on aika harvinainen matkakohde naikkareille. Jos satut sinne menemään, niin olisi ihana kuulla kokemuksistasi!
 5. Ei tosiaan tarvii alustaa, mutta kyllähän toi voi näyttää yksinään vähän orvolta. Tuohon vois laittaa jonkun kivan lautasen alle, niin olisi siistimmän näköinen.
 6. Joo, Keravalle häämatkalle. :) Olen kuullut että Marokossa ei ole helppoa liikkua turistialueiden ulkopuolella. Onko tässä perää vai olenko ihan väärässä?!?
 7. Mitä kautta varasitte Karibian-risteilynne?
 8. Vastakkain istuminen vois olla kiva idea! Pitääkin laittaa idea hautumaan...
 9. Tuostahan voisi tulla vaikka yleinen tapa.
 10. Rantapalloidea kuulosti hauskalle!
 11. Me valittiin kanssa Espoon kartano häittemme viettopaikaksi. Sijainti on mukavan lähellä mutta toisaalta paikka on ihanan rauhallinen ja kaunis kuin mikä! Olen ollut siellä kaverini häissä ja päätin jo silloin että samassa paikassa vietetään myös meidän häitämme.