HMS

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About HMS

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Lisäisin vielä tohon edelliseen, että meidän matkat makso 1450 euroa/hlö kaks viikkoo. Hotelli oli neljä tähteä, nimeltään Chaba Cabana Beach Resort.
 2. Me oltiin syksyllä 2003 Aurinkomatkojen matkalla Samuilla pari viikkoa. Matka oli tosi ihana ja ehdottomasti voin suositella Samuita häämatkakohteeksi. Ihmiset siellä on niin ystävällisiä, että se tuntuu joskus jopa kiusalliselta...laukut kannetaan, kuulumisia kysellään... hyvä etteivät pyllyä pyyhi puolesta. Saari on tosi turvallinen esim. ulkona uskaltaa liikkua koska vaan ja miten vaan, ainoastaan liikenne on yhtä kaaosta. Paikalliset eivät noudata mitään liikennesääntöjä, sen kun painavat torvea. Sää oli tosi aurinkoinen, vaikka piti olla sadekausi. Oltiin ihan huippu ruskeita, kun tultiin takaisin. Mittari näytti 33-37 astetta joka päivä. Eläminen Samuilla on halpaa eli sen, minkä matkan hinnassa joutuu pulittaan enemmän, säästää elinkustannuksissa aivan varmasti. Lopuksi voisin todeta, että IIIHANA paikka!
 3. Sulho yllätti minut täysin kosinnallaan kesälomareissulla. Oltiin hienossa kartanossa syömässä ja siellä hän yllättäin pyysi minua vaimokseen. Olin kyllä ihmeissäni, mutta siinä sitten onnen kyynelten valuessa pujotettiin sormukset sormeen ja päätettiin hääpäivästä. Ja ne häät on nyt elokuussa... Kihlajaisia juhlittiin sitten reissun jälkeen lähipiirissä, kun vanhempani kutsuivat sulhon vanhemmat juhlapäivälliselle.