maikk

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About maikk

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pori
 1. Ne löytyy suomipopin helmiä kirjasta 5 tai 6.
 2. Ihastuin tuohon Kaskisen runoon ja tarkoitus olikin lausua se miehelle hääjuhlassa, se olisi tullut sopivasti puheeni jälkeen. Alkoi kuitenkin epäilyttää, kun vetistelen jo nyt runoa lukiessa, mutta keksin, että pikkusiskoni, joka on myös häissämme morsiustyttö, lukee sen. Aion aivan surutta sanoa, että tarkoitus oli runo lukea itse mutta kun ei pysty niin ei pysty, sanat kuvaavat niin hienosti rakkautta ja elämää.
 3. Tänne tulee myös Willow treen yhdessä. <3 oli niin ihana kun näin, että oli pakko ostaa, ja todella aion pitää sitä häiden jälkeen esillä. Eihän sitä kakun päälle voi laittaa mutta pistetään siihen viereen tönöttämään.
 4. Häälehti ajatus kiehtoi jotenkin ja olisin toisaalta sellaisen halunnut, mutta laiskuus iski. Niinpä päädyttiin (siis minä päädyin, sulholle kun kaikki on se ja sama ;> ) vieraskirjaan, joka skräpätään itse kaasojen kanssa. Käytetään osittain mallina sitä uutuus-kirjaa "totuuksia ja tehtäviä hääjuhlaan", napataan sieltä hyviä ideoita ja lisätään omia kuvia jne.. Ja muutama juttu myös siitä "tahdon" kirjasta. Meille siis tulee siihen alkuun, että toivomme vieraiden jättävän muston juuri itsestään ja että häävieraat täyttävät kirjan jotta se jää ihanaksi muistoksi meille. Kerromme vähän itsestämme ja siitä miten tarina on edennyt, myös kuvat kirkosta ja juhlapaikasta on tarkoitus laittaa. Laitamme pöydälle myös erivärisiä papereita, saksia ja liimaa jotta jokainen saa päästää hullun luovuutensa valloilleen. toivon että idea toimii.... loppuun tulee myös perinteinen nimilista, jos jonkun luovuus on auttamattomasti hukassa. ;D kaverit saavat ainakin pakon uhalla täyttää sitä. :D bridezilla iskee!
 5. Laitetaan nyt erikseen vielä tänne, kun kiireessäni väsäsin kokonaan uuden aiheen.. Eli mistä vois löytää paperilyhtyjä ja menevätkö pilalle vesisateessa?
 6. Tässä mun puku.. Pitipä tulla valkonen, mut ei sit kuitenkaan kun tämän näki ja fuksian väriset kengät.
 7. nostellaas tätä, täälläkin etsitään noita nuotteja
 8. Meillä häät kesällä 2009. Vihitään Keski-Porin kirkossa ja juhlitaan Kullaalla, Harjulan seurojen talossa. Tulossa 150 henkilön häät ja tanssitilakin aiotaan saada mahtumaan samaan tilaan. Mielestäni Harjula todella kaunis ja idyllinen paikka, hieman luonnon keskellä, vaikka "päätien" varrella onkin.... Ja lähellä laiduntaa kasa lehmiä. eikä hintakaan oo paha... Ei aiota järjestää kuljetusta, vaikka matkaa onkin jonkin verran, tuskinpa se ketään haittaa! Suunnitelmia jatkaen!
 9. Meille tulee häävalssiksi Metallican Nothing else matters. ei haluttu mitään tavisvalssia alkuun. Todennäkösesti alan muita kipaleita hakemaan just mm. suomalaisten tanssibändien levyiltä ja koota niistä joku mukava setti yhdessä tuttujen soittajien kanssa.