Jump to content
Naimisiin.info

marja8

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

marja8's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Tilasin ne Crestin liuskat ja seuraavaksi olis vuorossa itse valkaisuoperaatio. Mut osaisko kukaan kertoo vinkkejä valkaisuun, kun paketin ohjeet on aika vähäiset? Oon nimittäin ymmärtäny, et kuurin aikana kannattaa välttää esim. punaviinin ja kahvin juomista, ettei hampaat imase uutta väriä niistä pintaan. Ja et liuskoja kantsii painella esim. hammastikulla hammasväleihin, ettei välit jää tummiks. Oonko ymmärtäny oikein? Mut tiiättekö et pitääks vältellä liuskojen koskemista ikeniin vai onko se ihan ok? Pelottaa, et ienrajat jää tummiks jos ne yrittää asetella niin et kosketusta ei tapahdu.. Ja muitakin vinkkejä otetan kokeneemmilta ja fiksummilta vastaan!!
  2. Kiitti vinkistä! Oli kyllä huomattavasti edullisempi kun Suomesta tilattuna. Ja google-tilin kautta vielä maksuohjeet suomeksi, wau!!
  3. Moi! Osaisko kukaan auttaa, et mistä ootte tilannu/nyt kannattaa tilata crest premiumit? innostuin keskustelun innottamana itsekin asiasta...
  4. marja8

    Jyväskylän morsiot II

    Kiitos vinkistä, Jenni81!
  5. marja8

    Jyväskylän morsiot II

    Apua apua! Olisko kellään vinkkejä hääautoksi Jyväskylän suunnalta? Tuntuu, että joka kiven olen kääntänyt mut mitään ei seudulta tunnu löytyvän!!
  6. Saako netistä tosiaankin tilattua pukuja niin halvalla? Apua! Siis mistä ihmeestä? Meinasin vuokrata, mut jos tosiaan parilla-kolmella sadalla tollasen omaksi jostain bongais...
  7. opiskelupaikkakunnalla, josta molempien kotiseudulle on tasan sama matka. ja jossa suurin osa ystävistä asuu. kätevää!
×
×
  • Create New...