Dilbe

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Dilbe

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Tällainen: Yv:nä voi kysellä hääkeikoille pääkaupunkiseudulle ja Uudellemaalle...
 2. Kymmenen päivää tuntui meistä juuri sopivalta. Tekemistä riitti rennolla tahdilla mukavasti eikä aika tullut pitkäksi. Toisaalta ei jäänyt myöskään mitään, mitä ei olisi ehtinyt tehdä tai nähdä. Vaikka tokihan sitä mieluummin siellä olisi tekemättä yhtään mitään vaikka koko talven kuin täällä Suomen marraskuussa...
 3. Tatuointilahjakortti olisi vähän harkinnassa, kun sulhanen on tatuoinnista jo pitkään haaveillut. Itse en ole aiheesta yhtään perillä, joten osaisiko joku ystävällinen kertoa, kuinka paljon suunnilleen voisi maksaa olkapäähän noin 8x8 cm -kokoinen, värillinen mutta melko yksinkertainen kuva Helsingin seudulla? Toki tarkkaa hintaa ei pysty sanomaan, mutta kun itsellä ei ole minkäänlaista käsitystä, olisi kiva tietää, pitäisikö lahjakortin olla 100,- vai 500,- vai jotain ihan muuta. En viitsisi alkaa liikkeitä kiertelemään ennen kuin tiedän, onko minulla siihen edes varaa.
 4. Käytiin katsomassa Pohjolan hovia reilu vuosi sitten. Tälle kesälle tilavuokra olisi muistaakseni ollut 800,-. Oman pitopalvelun ja omat juomat saa viedä.