Jump to content
Naimisiin.info

arjune

Morsian
  • Viestit

    29
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo

arjune's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. "Sadaa layi miehen etunimi 6.9.2008" "Ikuisesti mun etunimi 6.9.2008" Näin se on, ikuisesti rakastaen! Kihlasormuksiin emme kaiverruksia ottaneet.
  2. Häät on nyt juhlittu ja saihan se kakkukin lopulta koristeensa. (Tosissaan unohdimme hakea hääpäivän kukat kukkakaupasta..) Cateringin emäntä sen koristeemme kakun päälle lopulta "läiskäsi". (Kuva - Mika Pakarinen)
  3. Hienosti puhuu! Mieheni asunut Suomessa seitsemisen vuotta. Yhteinen kielemme on suomi, asumme Suomessa. Vaikea olisikin kuvitella tunteiden, ainakin niiden syvimpien, ilmaisua ilman tätä yhteistä kieltä! Yhteinen lapsemme oppii luonnollisesti kaksi eri kieltä. Suomi tulee olemaan vahvempi kieli. Itselläni työn alla hänen kielensä (itse)opiskelu. Kuukauden hänen kotimaassaan vietettyämme ja takaisin Suomeen tullessamme, osasin muutaman arkipäivän sanan/lauseen.
  4. Heh. Ruusukoriste tilattuna kukkakauppaan vasta vihkipäivälle 6.9.08, joten kuvaa koristeesta vasta nähtävillä hieman tuonnempana.
  5. Meille hääkakun koriste oli pitkään hakusessa. Perussuomiparit valkoisine pukuine eivät kolahtaneet, eivätkä suomalais-intialaiseen teemaamme olisi sopineetkaan. Personoitu marsipaanipuodin kakkukoriste myös kävi mielessä.. Teemamme kaikkine somistuksineen on tosi yhtenäinen, joten tuntui luonnolliselta jatkaa sitä ihan hääkakulle asti. Lopulta siis päädyimme aitoon (black baccara) ruusukoristeeseen, kullalla somistettuna! Upeasti kruunaa suklaa-marjamoussekakkumme! Kakkukoristeen väri ja ajatus tulee hääkimpustani, jossa yhdistyy kaksi ruusulajiketta, red champ. & black baccara kullalla somistettuna.
  6. arjune

    Espoo

    Kivaa, täältähän löytyi myös oma paikka Espoolaisille. Ilmoittaudumme mukaan, täällä myös yksi Espoolaispari! Monikulttuurisia häitämme vietämme 6.9.2008 tunnelmallisessa Albergan kartanossa juhlien.
  7. Ilman muuta! Hääasiat ovat meillä yhteiset, luonnollisesti myös molempien pukuvalinnat. Eli yhteistuumin kävimme morsiuspukusovituksilla ja löysimme meidän unelmiemme puvun! Meillä mies muutenkin on hyvin tarkkasilmäinen naiskaunetta ja kaunistautumista koskien. Ja mikä ihastuttavaa, on hänellä hyvin tarkka ja tyylikäs maku.
  8. Kampaus + meikki 150€, Espoo. Hintaan ei sisälly koekampausta eikä koemeikkiä, tähän ei ole mielestäni edes tarvetta. Kampauksestani tulee näyttävä hiuslisäkkeineen, kultasomistuksineen ja tiaroineen. Meikin suhteen olen myös tarkka, näyttävä tulee siitäkin irtoripsineen. Puku on avonainen, joten meikkauksen hintaan kuuluu luonnollisesti myös kaunistautumista kasvoista hieman alaspäinkin. Pari jutusteluhetkeä meikkaaja-markeerajan sekä puolen tunnin suunnittelutapaaminen kampaajan kanssa riittivät ja he saivat minut vakuuttuneeksi heidän ammattitaidostaan!
  9. Noniin suunniteltu on, jälleen. Ehei, ei mahdu 60 hlöä istumaan pääsaliin, kuten (kts yllä) me suunnittelimme!! Haluamme pitää tanssi- ja ohjelmatilan pääsalissa, joten uusiksi meni, jälleen.
  10. Suunnitelmissa on jättää tanssitilaa keskelle, joten paljon yli 60 hlöä emme mekään mitenkään saa mahdutettua isoon saliin. Suunnitelmissa (tosin hajatelmissa vielä) olisi jakaa ne neljän hlön pöydät, niin että keskelle jää tilaa tanssiin. Toiseen reunaan kauniisti hieman kaarelle viisi neljän hlön pöytää ja toiselle seinälle vastaavasti viisi kahdeksan hlön pöytää. Saas nähdä miten käy! Kaasoni tekee tänne pk-seudulle kesälomareissunsa (ja matkustaa 260 km) suunnitellakseen yhdessä mun kanssa mm. tätä pöytäasiaa. Meillä myös vihkiminen paikan päällä. Suunnittelimme mekin tuota flyygelisalia, mutta tilanpuutteen vuoksi sekä kustannussyistä luovuimme tästä hajatelmasta. "hieman ylikuormittunut morsio" sekä "ain huoletonna sulho"
  11. Iloinen yllätys, löytyihän täältä muitakin intialaisen puolisoita!
  12. Meillä ainakin kaikkea hyvää kerrottavaa Espoon maistraatista! Meillä siviilivihkiminen juhlapaikalla. Ensin vihkimisemme oli varattuna 02.08.2008 lauantaille. Vihkijämme oli henkikirjoittaja ja erittäin innostunut toimituksesta! Kaikki tuntui onnistuvan ja puhelimessa keskustellessamme hän oli kiinnostunut kaikesta tärkeään päiväämme koskien. Tämä oli meille tärkeää. Kun vielä postitse saapunut vihkivahvistuksemme oli kirjattuna muodossa "morsiamen Etunimi Sukunimi" "sulhasen Etunimi Sukunimi" ja osoite, olin lopullisesti myyty!! Juhlapaikkamme vaihtui, näin myös vihkipäivämme siirtyi hieman eteenpäin, lauantaille 06.09.2008. Tämän myötä myös vihkijämme vaihtui. Uusi vihkijämme otti heti yhteyttä ja tapaamisemme oli todella lämminhenkinen ja iloinen tapahtuma! Tunne oli hyvä, iloksemme voimme todeta, että myös toinen Espoon maistraatin vihkijä oli iloinen, innostunut ihminen, jolle tärkeää oli toteuttaa päivästämme ikimuistoinen!! Vihkimisemme on tunnelmallinen tilaisuus, myötäillen kirkollisen kaavan tyyliä. Peruskaavan lisäksi kaavamme sisältää alkupuheen, musiikkia, kunnon sormusvalat, hiekkaseremonian ja kaasojeni rakkausrunojen lukua..
  13. arjune

    Kaitaliinat

    Meillä kaitaliinat tulevat sinellin intialaisesta kohokuviokartongista, todella kaunista kankaanomaista materiaalia. Tämä yksi iso arkki tullaan halkaisemaan kahtia, n. 2e pöytä ovat kustannukset. Tälle kultaiselle (sekä burgundin punaiselle ruusukohokuviokartongille) on rakennettu koko hääpäivän värit ja teema. Näitä on kutsukorteissa, hääkarkkirasioissa, menu- ja pöytäkorteissa sekä servetin koristeissa. Teema on hyvin yhtenäinen, joten hääpäivänä jatkunee myös aina kaitaliinoille asti..
  14. Meillä myös hieman päänvaivaa ja jännitystä on aiheuttanut tuo pöytien järjestys. Nyt näillä näkymin vieraita tulossa n. 80 henkilöä. Totta, paikan päällä on parikin kertaa tullut ihmeteltyä.. Ratkaisimme asian niin, että pöydät tulevat molemmille reunoille ja "syvennyksissä" istumme me ja vastapäätä musiikista vastaava hääDJ:mme. Keskelle jäävä tila on varattuna tanssille ja muuhun ohjelmaan. Tila on tunnelmallinen eikä itsessään niinkään vaadi isoja somisteita ollakseen hääpäivälle sopiva. Meidän somistus keskittyy lähinnä pöytien koristeluihin ja yleiseen viihtyvyyteen.
×
×
  • Create New...