Jump to content
Naimisiin.info

bibu

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

bibu's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille ei tule minkäänlaista avioehtoa. Molemmat tulevat luultavasti perimään jonkin verran. Minä saan ainakin mökin ja puoliso osan vanhempien tilasta. Mutta päätettiin silti, että kuolemaan saakka tai sitten eron tullessa kaikki puoliksi. Hullua ehkä, mut näin kuitenkin:)
  2. bibu

    Lestadiolais häät. Apua!

    Moi kaikille lestadiolaisille ja muille! Pitää muistaa, että meitä ihmisiä on niin moneen junaan. Vpäitä on niin lestadiolaisissa kuin muissakin ihmisissä ja samoin mukavia. Lukiossa oli yksi aivan kamala lestadiolainen tyttö. Minulla itsellä oli esim. kerran kultainen rippiristi kaulassa ja tämä tytteli päätti sitten tulla tuomitsemaan uskonsa näyttämisestä. Se on kuulemma Jumalan ja minun välinen asia ja siitä ei kuulu kaikille huudella sillä korulla siis. Kuulemma helvetti odottaa. Tähän sit vastasin, et onneks et ite mitenkään korosta tuota uskoas huiveines ja mekkos kanssa ja btw eiks se niin menny, et joka tuomitsee, tulee ite tuomituks jne. Tähän tää mukava neito sit sano, että lestadiolaisilla on oikeus tuomita,koska ovat Jumalan valitsemia tuomareita. Siihen sit sanoin jo niin pahasti, etten viiti kirjottaa. Mutta Yliopistolla taas on ihan mielettömän kiva kaveri, joka on lestadiolainen... Ja meistä muistakin varmasti niitä tuomitsijoita löytyy. Että kaikkien kukkien kukkia ja silleen tietyissä rajoissa.
  3. bibu

    Aikataulut + monelta loppuu ja alkaa?

    Meillä vihkiminen ehkä kahden aikaan (ei vielä varattu kirkkoa). Juhlat alkaa heti, kun kirkosta päästään. Matkaa juhlapaikalle n. kilometri. Valomerkki tulee puol kahdelta yöllä, mut osa vieraista ja myö itekki jäädään yöks lisärakennuksen huoneisiin. Eli juhlia saa kyllä vielä siellä ja vaikka pihalla,mut päärakennuksesta oltava pois 2.00.
  4. bibu

    Hääjuhlan maksullisuus

    Annettiin miellämme pari sataa euroa häälahjaksi, mutta viidenkin euron pääsymaksu olisi ollut todella suuri summa maksaa. Hääjuhla tarkoittaa avioliiton solmimisen juhlintaa, ei pääsymaksullisia bileitä, ylikallista vieraiden syöttämistä ja juottamista, vaan rentoa yhdessäoloa. Ainakin miusta...
  5. bibu

    Kihlojen hinnat

    Miun kihlasormus maksoi 226€. Se on 3mm leveä, 14k valkokultaa ja kolmella timantilla. Seos ei oo kyllä parhainta laatua, siinä rodiumin alla on nikkelipitoista valkokultaa. Miehen kihlasormusta ei vielä ole löydetty. Se ois varmaan kalliimpi, koska vihkisormus ostetaan vaan miulle. Platinasormus ois hieno:)
  6. Myö pidetään vihkiminen ja häätluultavasti lähempänä miun(morsiamen) kotipaikkakuntaa.Ei kuitenkaan samassa kunnassa, vaan vieressä, missä juhlapaikka sijaitsee. Sulhasen kotipaikkakunnalle on matkaa n. 70 km ja omaan kotikaupunkiini n. 40 km. Opiskelemme molemmat toisella paikkakunnalla, mut tää kaupunki ei oikei tunnu omalta.
  7. Myö varmaan päädytään pyytämään jotenki sievästi lahjaa mein häämatkaa varten. Se olis ihanaa päästä yhteiselle matkalle, mut häiden järjestämisen jälkeen ei varmaan oo kamalasti omaa rahaa jäljellä
×
×
  • Create New...