Myy

Jäsen
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

About Myy

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  HELSINKI
 1. Halusimme itse maksaa häät koska olemme olleet jo niin kauan yhdessä ettei kehdattu pyytää avustusta, mutta yllättäen isäni halusikin auttaa kustannuksissa. Hää budjettiin saa kyllä uppoaan rahaa vaikka kuinka paljon meilläkin meni melkein 9 000e rikki, mutta oli se sen arvoista että kerrankos se elämässä kirpaisee. Mekin säästettiin vuosi, sovittiin että laitetaan tietty summa palkasta joka kk sivuun.
 2. Meillä meni siinä 9000 e (50h), ihan tarkalleen en osaa sanoa kun maksettiin omilta tileltä joitakin häämenoja pitkin vuotta ja otettiin lopuksi käyttöön häätili josta meni isommat menot. Kyllähän sitä rahaa upposi mutta oli sen arvoistakin, hääväki kiitteli vielä häiden jälkeen että oli lämminhenkiset ja rennot häät. Täytyy sanoa että oli ikimuistoinen ja ihana päivä ja kerrankos sitä elämässä satsaa oikein kunnolla.
 3. Onko kellään kokemuksia lentämisestä saaresta toiseen esim Aruba-Curacao, kannattaako jos häämatkalla 8pv esim 4pv kummassakin kohteessa? Minkä hintaista siis lentämine saarelta toiselle? Meillä olisi suunnitelmissa häämatka ainakin Aruballe elokuun aikoihin. Minkälainen ilma mahtaa olla elokuussa ja syyskuussa? 8-) 8-) 8-) :-X
 4. Me ollaan myöskin asuttu yhdessä monta vuotta mutta ajattelin laittaa silti lahjalistan ja siihen astia sarjaa esim (Pentikin vanilja sarjaa) mitä olen aloittanut kerätä. Sitten jos vielä laittais matkakassa rahaston tilinumeron jos joku haluaa auttaa siinä puolessa...
 5. Meillä on heinäkuulle 07 varattu hääpaikaksi Tarvaspää,ajatetiin kutsua n50 hlöä. Olisi kiva kuulla kokemuksia kyseisestä paikasta plussat ja miinukset.