Niniel

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Niniel

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Keski-Suomi
 1. Lainaan omaa viestiäni... Meillä näköjään jahkaaminen jatkuu; palataan sittenkin alkuperäiseen ajatukseen eli tanssitaan se hidas.
 2. Meille ei tule varsinaista vieraskirjaa, ajateltiin madaltaa kirjoittamiskynnystä magneettitaulun ja (pienien) sievien paperilappujen voimalla Vieraat voivat halutessaan kirjoittaa viestinsä paperille, joka kiinnitetään tauluun itsetehdyillä sydänmagneeteilla. Meidän häissä ei sydänjuttuja olekaan magneettien lisäksi, kuin muutamassa kynttiläkipossa.
 3. Meille piti tulla häätanssi, mutta ko. kappaleen suomalaiset sanat on turhan karut häihin - eli tanssitaankin valssi. Olisin halunnut Merikannon Valse Lenten ja pienen metsästyksen jälkeen levyn löysinkin. Loppujen lopuksi ei tanssitakaan sitä, koska se on paikoitellen tosi hidas ja aiheuttaa siis vielä ylimääräistä panikointia. Meidän valssi on Jussi Lammelan Vastaus. Sanatkin sopii ihan hyvin... Metallican Nothing Else Matters oli meilläkin yksi nojailubiisi-vaihtoehdoista.
 4. Tässä vuosien kuluessa on tullut tavaksi tirauttaa pikkusen, yhtä lailla ilosta kuin surusta. Varmasti hääpäivänä itkettää monta kertaa; erityinen tilanne ja jo pelkästään urkumusiikki saa herkistymään, enkä kestä nähdä muiden pyyhkivän silmiään vaan takuulla liityn joukkoon. Luultavasti puheet yms. saa myös nyyhkimään, tietysti stressin laukeaminen vielä pahentaa asiaa. Eli se päivä tulee olemaan yhtä silmien pyyhkimistä
 5. Meillä hääautona on oma kesäkaara/kakkosauto jolla yleensä ajetaan vain keväästä syksyyn. Meinattiin pesulla, vahauksella ja pienellä koristelulla saada siitä sopiva hääauto, kun nyt tulikin hääauton tarve.
 6. Aluksi ei kerrottu kuin ihan lähipiirille, sitten vähitellen alkoi tuntua että aikomuksesta tulee enempi totta jos kertoo useammalle Tietysti häistä on puhuttu lähinnä vain sellaisille jotka kutsutaan. Muutama tuttu tietää vaikka heitä ei aiota kutsua, mutta tuskin he sitä odottaisivatkaan. Luultavasti aika harvalle häät tulee yllätyksenä kutsun tipahtaessa postiluukusta.
 7. Samoin ajattelen minäkin, mutta meitä ei voi pappi vihkiä koska mies ei kuulu kirkkoon. Siksi haluan liiton siunaamisen joka tapahtuu vihkimistä seuraavana päivä kirkossa. Alunperin siunaamisen piti olla juhlapaikalla, mutta halusin sittenkin kirkkoon. Tykätään sitä paitsi molemmat urkumusiikista
 8. Häätanssi eli -hidas tulee meille... Nightwishin eräs meille hyvin tärkeä ja ihana biisi
 9. Oma pöytä tulee, mutta sijoitus pitää miettiä tarkkaan. En halua että ollaan eristyksissä muista jossain kaukana.
 10. Toki saa En ole niin taikauskoinen ja meillä se olisi aika mahdoton järjestääkin.
 11. Saman pohdinnan edessä oltiin jokin aika sitten. Päädyttiin maistraattivihkimiseen perjantaina (ja lauantaina juhlitaan)
 12. Minun sisko ja siskon mies todistavat, ei haluttu mitään isoa porukkaa. Juhlat isommalle porukalle sitten seuraavana päivänä Jyväskylän maistraatissa olisi saanut todistajat talonkin puolesta.
 13. Perjantaina klo 15.30
 14. Rannekellon meinasin ostaa, koska on siitä jo puhunut jonkin aikaa Tällä hetkellä kello löytyy vain kännykästä.