katinka_83

Morsian
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä katinka_83

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Päätettiin, että ei kutsuta työtovereita. Miehen varsinkaan, koska hän ei ole läheisissä väleisä (tekemisissä työajan ulkopuolella) kenenkään kanssa. Minä itse sitten kuitenkin päätin kutsua 2 läheistä työtoveria, joiden kanssa on tullut oltua työajan ulkopuolellakin tekemisissä. Monet työtoverit iloitsevat naimisiinmenostani ja haluaisin kutsua heidät kaikki, koska ovat ihania ihmisiä. Budjetti ei vain kestä, koska heitä olisi ilman puolisoita yli 30....
  2. Paikkakunnalla, jossa menemme naimisiin ei ole enään studiota, joten kuvaukset on vielä auki. Pyysimme tuttua ammattilaista häihin kuvaamaan, mutta tietysti hänellä oli juuri silloin toinen hääkeikka (hän tekee noin 2 keikkaa vuodessa)... Nyt tähtäimessä pyytää toista ammattilaista, joka pitää studiota auki toisella paikkakunnalla pari kertaa viikossa, kuvaamaan meitä ennen vihkimistä ulkona joen varrella. Mutta mitäpä jos sataa? Muut kuvat, muistot ym. kerätään sitten vieraiden ottamista kuvista.
  3. Meidän häät pidetään minun kotipaikkakunnalla keski-suomessa. Sulhanen on kotoisin n. 20km päästä, joten tuttuja paikkoja ova molemmille. Asumme kyllä eri paikkakunnalla, mutta halusin ehdottomasti vihkimisen kotipaikkakunnallle.