Jump to content
Naimisiin.info

hamiku

Morsian
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä hamiku

  • Syntymäpäivä 04/01/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Female

hamiku's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meille tulossa myös Akseli ja Elina, tosin bändin soittamana. Kotona ollaan treenailtu Matin ja Tepon tahtiin. On mun mielestä tanssittava versio häävalssiin. Ei liian hidas.
  2. hamiku

    Vaasa

    Kehujen perusteella valitsin hääkimpun tekijäksi Kukka-Ramonan. Olen kuullut paljon kehuja, ja hinta-laatusuhde on kuulemma paikallaan. Kimppu on suunniteltu ja hyvältä vaikuttaa. Vastaanpa omasta puolestani toiseenkin kysymykseen... Eli ajattelin laitattaa kynteni Trendyssä, jossa otan myös kampauksen ja meikkauksen. Hinta näyttää olevan manikyyristä riippuen 13-41€.
  3. hamiku

    Etelä-Pohjanmaa

    Laihian kirkos vihitään ens kesänä, juhlat Ylipään ns:lla. Hääyötä mennään viettelemään Rantasipi Tropiclandiaan.
  4. hamiku

    Jotain kirkkolaulun tilalle

    Kiitos neuvoista laulaja! Täytyypä kokeilla...
  5. Minun ihana hääpukuni, tosin vielä ilman alushametta.
  6. hamiku

    Jotain kirkkolaulun tilalle

    Tarkoitan laulajaa...
  7. hamiku

    Jotain kirkkolaulun tilalle

    Häitä vietetään 19.7.08 Laihialla, eli pohjanmaan suunnalla. En tiedä millaiset mahdollisuudet sieltä on saada laululajaa, suhteellisen pieni kunta kun on...
  8. Auttakaahan ihmiset tietämätöntä. Häät tulossa heinäkuussa, mutta uhkaavasti näyttää siltä, että emme saa kirkkolaulajaa mistään. Sukulais- ja ystäväpiirissä ei ole ketään (oikeasti) laulutaitoista. Mulle tämä on kova paikka, koska olisin ehdottomasti halunnut vihkiseremoniaan kauniin rakkauslaulun meille laulettuna. Onko tosiaan niin, että kanttori voi hommata tilaisuuteen laulajan? Olisiko mahdoton ajatus, jos esimerkiksi siskoni lausuisi runon lauluesityksen sijaan?? Onko tällaisesta kokemuksia?
×
×
  • Create New...