Manzu

Morsian
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Manzu

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 09/16/86

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Markku Pajulahti, ihan loistava kuvaaja! En olisi voinut kuvitellakaan, miten hienoja kuvia hän otti. Pajulahdella on todellakin silmää valita sopivia kuvaustaustoja luonnossa. Omatkin kuvamme otettiin keskellä rypsipeltoa ja niistä tuli ihan mielettömiä. Kaikki vieraatkin ovat kehuneet kuvia. Pajulahden kanssa yhteistyö sujui mutkattomasti ja pääsimme katselemaan hääkuviamme jo kaksi päivää häiden jälkeen. Suosittelen lämpimästi!
 2. Tänään ostin puvun ja häät on heinäkuussa 2010. Eli 10 kk ennen H-hetkeä. Nyt ei parane lihoa tai laihtua, koska puku istuu juuri täydellisesti
 3. Pyysin noin vuotta ennen hääpäivää.
 4. Annoin henkilökohtaisesti viime viikolla ystävälleni itsetehdyn kortin, missä oli runo ja lopuksi pyyntö "Tulisitko kaasokseni?". Ystäväni luki kortin, herkistyi, vastasi myöntävästi ja halasi minua. Ihanaa, nyt minulla on kaaso
 5. Sister: Tuo runo on Anna-Mari Kaskisen. Ihan satavarma tieto, lainasin kirjastosta Anna-Mari Kaskisen runokirjan, jossa myös tuo runo esiintyi.
 6. Meillä vihkiminen kello 15. Tänään varasin kirkkoajan vuoden 2010 heinäkuulle
 7. Kerhola on muuten kaunis ja juhlava paikka, mutta juurikin tuo ulkotilojen puute on syy, miksi en kesähäitä haluaisi järjestää siellä. Heti ulko-ovesta ulos astuttaessa on melko vilkas tie, joten mitään nurmialueita tai puistoalueita ei ole lähettyvillä.
 8. Kaikki mahdolliset tiedot seuraavista paikoista otetaan vastaan: * Kutalan NS-talo * Vahalahden Päivölä * Sasin Toukola Kiitos
 9. nenek: Paljon kiitoksia vastauksestasi. Hyvä tietää, että Nokian kirkon voi varata jo reippaasti vuottakin ennen hääpäivää. Suunnittelen itse häitä siis kesälle 2010.
 10. Kuinka aikaisin Nokian kirkon voi varata? Kaunis kiitos, jos joku vastaa kysymykseeni.
 11. Olin tasan vuosi sitten häissä Vähä-Hisson tilalla. Paikka oli oikein upea maalaishäille! Ranta oli siinä lähellä ja juhlapaikkana toimi vanha suuli (joka oli tunnelmallinen) ja sinne mahtui varmaan 150 henkeä. Vessat olivat eri rakennuksessa (uudehko rakennus), ja ne olivat todella siistit sisävessat! Ruoka oli katettu vanhaan veneeseen, joka sopi hienosti juhlapaikan henkeen. Suosittelen paikkaa lämpimästi! Mukava ja kaunis miljöö.
 12. Nokkonen: Koskettava tarina sinulla. Mielestäni ehdottomasti teidän kuuluu ottaa tuo kyseinen biisi osaksi hääjuhlaanne!
 13. Mies kosi minua 2-vuotispäivänämme. Kosinta tuli totaalisena yllätyksenä minulle.