jekku83

Morsian
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About jekku83

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minun kampaukseni pitkiin hiuksiin, sis. myös koemkampauksen, maksoi 149€. Meikin ja kynnet laittoi kaason ystävä, jolle maksoin 40€. Eli yhteensä 189€. Niin ja tämä siis Oulussa.
 2. Hymyilin, mies pidätteli kyyneliä.
 3. Meillä on alttarille mennessä Pachelbelin Canon selloilla soitettuna ja pois tullessa Prinsessa Ruusunen. Häätanssina on Elviksen Can`t help falling in love.
 4. Kyllä pelottaa. Kaaso ja parhaat ystävät on tahallaan lietsoneet mua paniikkiin ja mies pirulainenkin on mennyt siihen hommaan mukaan. Polttarit on tulevana lauantaina, enkä varmaan saa nukuttua edeltävänä yönä. Toivottavasti ne on kuunnelleet mua ja järjestäneet rentoa, hauskaa yhdessäoloa, eikä mitään kauheaa nolaamista.
 5. Meilläkään sulhanen ei varmaan selviä/kerkeä mukaan kirkkoon kello 10, kun juhlii polttareita edellisenä iltana muualla. Menen kuuntelemaan kuulutukset omien vanhempieni ja tulevien appivanhempieni kanssa.
 6. Mun vihkisormus on Sandbergin Aamurusko- mallistosta E-533 valkokultaisena. Maksoi opiskelija-alennuksen jälkeen 460€ ja saatiin samaan hintaa myös molempien kihlojen rodinointi ja kaiverrukset. Sormus ei ollut yhtään sellainen, millaista olin aluksi ajatellut, mutta ihastuin siihen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Love it!
 7. Ilmoittautumiset ottaa vastaan minun sisareni, joka on myös kaaso sekä sulhasen sisko.
 8. Meillä ehdoton ei morsiamen ryöstölle. Maailman mauttomin ja ääliömäisin juttu.
 9. Todennäköisestio mies näkee pukuni ennen häitä. Teen sen itse ja pienessä asunnossa on vaikea piilossa ommella ja sovittaa.
 10. Ihan ehdottomasti piilarit. En tykkää olla lasit päässä, vaikka mulla on ollu aikaa totutella niihin jo 15 vuotta.
 11. Meidän kihlat makso yhteensä 250 euroa. Molemmilla valkokultaset, miehellä vähän omaani paksumpi.
 12. Meillä kihlajaiset pidetään vasta nyt elokuussa. Itse ei oltais ruvettu mitään säätämään, mutta minun äiti haluaa välttämättä järjestää pienet juhlat molempien perheille.
 13. Tietää, että käyn lukemassa. Siitä, että myös kirjoitan tänne ei taida tietää.
 14. Meillä ei hyssytellä. Häihin on vielä reilu vuosi aikaa ja minä puhua pulpatan kaikille, jotka vaan jaksaa kuunnella. Oon niin onnellinen ja innoissani etten malta olla hiljaa. Lisäksi oon maailman lörpöin ihminen.
 15. Johanna Paatolalla on Väinönkadulla ompelimo. Se on kanssa asiansa osaava ompelija.