Hanne82

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Hanne82

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Olimme ystäväni häissä, jotka juhlittiin Bravo Plazassa. Paikka on sisältä siisti eli koristeita ei paljon tarvita. Pienempi se tosin oli mitä kuvista päättelin. Tilaan mahtuu tuo 130 henkeä, mutta silloin siellä on jo aika ahdasta, ystäväni häissä vieraita tuli loppujen lopuksi vähän päälle sata. Vessoja on naisille vain kaksi, mutta suurempia jonoja ei kuitenkaan kaiketi syntynyt. Huono puoli tiloissa on keskellä kulkevat pylväät, joten aina joku on pylväiden takana eikä näe jos esim jotain ohjelmaa. Tanssitilaa ei myöskään ole kovin paljon. Mikäli ulkona haluaa olla niin paikka ei ole parhain mahdollinen, sillä ovihan on miltei Plevnaa vastapäätä ja vieraita ihmisiä kulkee jatkuvasti kadulla. Ruoka oli ihan hyvää, muttei mitään erikoista, parempaakin olen syönyt. Paikassa on A-oikeudet joten omia juomia ei saa tuoda. Vieraat joutuivat itse ostamaan juomansa ja loppuillasta tarjottiin boolia, jonka alkoholipitoisuutta epäilimme, sillä useamman lasinkaan jälkeen sillä ei ollut mitään vaikutusta. Ostettavat juomat olivat lisäksi melko kalliita. Omia häitäni en tuolla järjestäisi, vaikka ihan ok paikka onkin.
 2. Tampereelta löytyy monenlaista tekemistä. Minkä tyyppistä ohjelmaa olette ajatelleet?
 3. Tampereella Vakoilumuseo tarjoaa Vakoillen vihille polttariohjelmanumeron. Toiminnallinen testi paljastaa 8 tehtävällä kokelaan vakoilutaidot mm. ampumisessa, asekätkön etsimisessä sekä salasanoman selvittämisessä. Muistoksi hän saa Suosituskirjan kykyjään vastaavan organisaation palvelukseen: CIA, Supo, GRU, Mossad... Polttariohjelma päättyy valheenpaljastustestiin. http://www.vakoilumuseo.fi/ohjelmapalvelut.htm#
 4. Millä paikkakunnalla vietätte polttareita?
 5. Olen kaasona ystäväni häissä kesällä ja polttarikustannukseksi tulee 52 €/hlö ja osallistujia on 12. Tähän kuuluu kaikki muut paitsi omat juomat saa jokainen kustantaa. Ruuat (lounas sekä illan syötävät), mökin vuokra, aktiviteetit (3kpl) ja pikkubussi koko päiväksi. Ei kukaan ole ainakaan valittanut summasta.
 6. Vähä-Hisson tila (Vammala) Juhlapaikkana toimii navetan parvi ja sinne mahtuu n. 160 hlö. Parven lisäksi tiloihin kuuluu rantatupa, jossa voi esim. nukuttaa lapsia tai pitää orkesterin taukopaikkana. Tilavuokra on 600,00 € ja vuokra-aika on perjantai klo 12 sunnuntaihin klo 14. Orkesterin volyymiä pitää pienentää klo 00.30, mutta juhlia saa vielä sen jälkeen jatkaa. Omat juomat ja oma pitopalvelu http://www.vahahissontila.com/
 7. Kyllä Finnairinkin lennoilla matkatavarat menevät perille asti vaikka vaihtaa toisen lentoyhtiön koneeseen. Kun lennot on tosiaan ostettu yhtenä matkana suoraan perille asti. Näin homma toimi ainakin meillä Bangkokiin lentäessä.
 8. Karllund on todella idyllinen paikka kesällä. Olimme siellä juuri vähän aikaa sitten ystäväni häitä juhlimassa. Vanha kivinavetta on kunnostettu hienoksi juhlatilaksi jossa alakerrassa on tilat ruokailulle ja yläkerrassa on bändilava ja iso tanssilattia. Paikkaan saa valita itse pitopalvelun ja tarjota omia juomia. Ympäristössä saa otettua myös hienoa hääkuvia. Suosittelen kyllä tuota paikkaa varsinkin jos haluaa järjestää kunnon tanssihäät. Ainoa miinus on tietysti että paikka on aikaslailla keskellä ei mitään, mutta jos esim järjestää bussikuljetuksen niin pääsevät paikalle autottomatkin.
 9. Minä olen myös arponut the puvun kanssa, mutta kun tämän löysin niin tiesin että se se on... On juuri minun tyyliäni ja sopii talvihäihin
 10. Pidän valkokullasta enemmän, kihla on valkokultaa ja sen kaveriksi on jo valmiiksi katsottuna mutta ei vielä hankittuna valkokultainen vihki Miehellä myös valkokultainen kihla.
 11. No meille ei tule oma auto, ellei ennen häitä uutta autoa osteta meillä kun ei mikään kovin kaunis tuo volkkari ole...Mut joko isän tai tulevan appiukon auto kelpaa meitä kyyditsemään. Yöllä tosin varmaan taksilla kotiin hääyötä viettämään.
 12. Meille ei todennäköisesti tule häävalssia, kun ei niin kovin perinteiset häät ole tulossa muutenkaan
 13. Tämän puvun suunnittelija hakusessa? Onko tietoa kenelläkään?
 14. Meillä ollaan vielä täysin hyshys. Kukaan ei tiedä vielä suunnitelmistamme, mutta kesällä olisi tarkoitus kertoa vanhemmille ja kaasoille & bestmanille. Muuten tieto häistä lähisukua lukuunottamatta toivottavasti pysyy salassa, koska olisi tarkoitus yllätyshääjuhlat pitää kavereille.