Jump to content
Naimisiin.info

wamppula

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

wamppula's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juu tuota Viilatehdasta olenkin joskus katsellut. Oikeanlainen tunnelma ehdottomasti, mutta tosiaan hinta näytti olevan melko suolainen. Mutta kyllä ihan harktitava vaihtoehto ainakin jos viinin ja alkumaljan lisäksi ei tarjota muuta ravintohinnoilla ja juominen painottuu sinne jatkoille.
  2. Auttaisiko joku? Tunnetusti täällä tiedetään kaikki häiden viettämisestä, joten tukeudun tänne Mulla on ihan pasmat sekaisin tän juhlapaikkapähkäilyn kanssa. Häät olisi tarkoitus viettää helmikuussa 2010 ja olimme ajatelleet paikaksi Agroksenmäkeä. Nyt kuitenkin saisimme ilmaisen jatkopaikan Kampista ja kun Agroksenmäki on niin sikahintainen niin tuntuu hölmöltä maksaa niin paljon kun siellä oltaisiin vain n. 17-22. Siispä suunnitelmat menisivät mahdollisesti uudiksi ja hakusessa olisi paikka seuraavilla kriteereillä. - tunnelmallinen talvihäidenviettopaikka (esim. holvattu, yms. kivinen tila, kartano yms.) - vihkiminen tapahtuisi juhlapaikalla -n. 90 vierasta -kohtuullinen matka Kamppiin iso kiitos!
  3. Itsellekkin on jäänyt mieleen toki häiden tunnelma ja kokonaisfiilis, mutta kyllä sitä vuosien takaa jotain yksityiskohtiakin muistuu: häät 2003: kuvakirja hääpärin menneisyydestä. Muuten en muista kertakaikkiaan mitään, eli taisivat olla aika ankeat pirskeet. häät 2004: kaunis ympäristö, mutta epäkäytännöllinen tila (paljon huoneita) kaunis hääpuku ja kimppu. Koristelut melko minimissä, mikä tosin ei haitannnut häät 2005: vihkiminen merenrannalla, ankea juhlatila, ankeat ja viralliset juhlat häät 2008: ankea juhlatila, persoonallinen hääpuku, koristelu hyvin ei minun mieleen. Rakastan esimerkiksi sisustamista, joten ulkonäköseikat ovat minulle tarkeitä. Koristeluja enemmän kiinnitän huomiota kuitenkin siihen, onko juhlatila itsessään kaunis. Ankeasta juhlatilasta on mielestäni vaikea saada kaunista koristelemalla, vaan koristelu näyttää helposti tökeröltä.
  4. wamppula

    Portugalin Azorit

    ainakin muutama vuosi taakseppäin Sao Miguelilla oli turistien suhteen hyvin hiljaista suurimpana sesonkiaikanakin (ainakin esim. Santoriniin verrattuna) Oma auto on ihan pakollinen ja vaikka onkin melko hintavaa niin sen arvoista. Meillä oli auto kahtena päivänä ja hyvin ehdittiin pieni saari kiertää hissukseen.
  5. Meillä ei tule olemaan vieraiden joukossa kovin montaa lasta( tai kyllähän kaveritkin saattavat reilussa vuodessa kyetä lisääntymään )Tuo puuhapussi-ajatus tuntuisi tosi hyvältä, niin vanhemmille tulisi sellainen olo, että lapset ovat oikeasti tervetulleita.
×
×
  • Create New...